Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-08-2007, 15:15   #1 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

Empire: Total War

Empire:Total War

http://computergames.ro/ro/stiri/vie...r-anuntat.html

Na ca pana la urma s-au hotarat care va fi urmatorul Total War.

Ar fi fost totusi placut sa vedem un Shogun remade.

P.S. Am cautat thread-ul vechi de mi-au ieshit ochii dar nu l-am gasit
.

cash is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 01:13   #2 (permalink)

altceva's Avatar

Da, misto ca in sfarsit poti sa te bati real time si pe apa.
I

altceva is online now    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 10:41   #3 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

chiar sunt extrem de curios cat de bine vor realiza chestia cu luptele navale. Partea proasta e ca iar trebuie upgrade la computer ...

Old 03-09-2007, 14:51   #4 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

Pana una alta a aparut Medieval II:Total War Kingdoms! E chiar interesant faptul ca au facut 4 campanii diferite. Practic joci pe o harta mult mai mica si mai controlabila ...ca sa zic asa.
Am jucat cu Jerusalem Kingdom .

Old 25-09-2007, 10:26   #5 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Decat sa dezvolte bataliile navale mai bine dezvotau partea de multiplayer. Ar fi fost frumos sa poti juca campania in MP. Stiu ca multi dintre voi o sa zica "da, si stateam dupa colegul 40 de minute sa cucereasca nush. ce castel" dar eu zic ca asta se rezolva prin a oferi controlul unitatilor "beackup" (asta in cazul in care ataci cu 2 sau mai multe armate, oricum e mai bine decat sa fie controlate de AI care isi macelareste singur unitatile cu arcasii si catapultele) , iar cand nu exista unitati beackup sa fie un free camera in care poti sa urmaresti batalia.

Terror is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2007, 22:52   #6 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

Ma declar foarte incantat de expansionul Kingdoms (cu exceptiile de rigoare privitoare la AI).

Old 17-07-2008, 14:13   #7 (permalink)
Sine qua non

diablo81's Avatar

http://www.gametrailers.com/player/36102.html?type=

Sau aici http://computergames.ro/ro/downloads...streaming.html

diablo81 is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 15:03   #8 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

Grafica arata excelent, ca deobicei. Numai daca ar mai fi umblat si ei la AI-ul ala fir-ar el sa fie, ca imi strica toata placerea.

Old 26-07-2008, 19:29   #9 (permalink)
Registered User

Ce are Ai-ul?Pe very high e chiar fain.

Ittia is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 21:28   #10 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

de ce e fain? ca te ataca ca imbecilul, chiar daca ai armata mai mare decat el iar cand e in pragul colapsului nu accepta nici macar armistitiu? de vasalitate sau alte alea numai vorbesc ca alea sunt sf-uri

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2008, 17:34   #11 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
de ce e fain? ca te ataca ca imbecilul, chiar daca ai armata mai mare decat el iar cand e in pragul colapsului nu accepta nici macar armistitiu? de vasalitate sau alte alea numai vorbesc ca alea sunt sf-uri
...mdea... e muci AI-ul, ptr cine n-a sesizat...

...pe mine ma enerveaza cel mai tare in batalii cand eu ma apar in inferioritate, dar daca nu ii atac efectiv pe aia, ei stau si ashteapta ca vitele... iar daca e cu timp limita... eu cashtig (pt ca cica m-am aparat!!! )... RIDICOL

Old 23-08-2008, 09:31   #12 (permalink)
Junior Member

Raeznohrnis's Avatar

Medieval II are partile sale rele legate de AI, dar pe ansamblu e superb si chiar si AI-ul in anumite momente e superb...de ar fi mai multe...

Raeznohrnis is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2008, 16:05   #13 (permalink)
Registered User

Dupa parerea mea Rome era mult superior! Mie mia placut mai mult! Era mai captivant! Medievalu asta ma enerveaza ca nu prea poti negocia cu ei! Nici cadourile nu le accepta uneori! :|

dragos91 is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 17:44   #14 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

intr-un fel are dreptate dragos, eu dupa ce m-am jucat rome de m-au luat dracii, cu toate factiunile, am luat medieval... si m-a apucat rasul cand au inceput sa vorbeasca printesitele alea cu accent frantuz si soldatoii cu accente de nemti... mi s-a parut penibil, un fel de bataie de joc... partea buna e ca au impartit in orase (targuri) si castele, in rest... rome e mult mai bun, te baga in atmosfera timpului de atunci, bataliile sunt mai bine organizate. in prima versiune la MII, fara patch, omoram cu arcasii toata armata adversa, ca nu dadea charge... jenant, un bug imens. si cu siguranta vor fi si mai multe in urmatorul, cand vei vedea ca tunurile nu trag, ca e ud prafu de pusca... )) a venit valu si a udat corabia si tunurile nu functioneaza, asa ca... Atac la baioneta! )

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2008, 16:59   #15 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

salut am si eu cateva intrebari legate de medieval 2, mai precis pe partea economica.
Ajungi la un moment dat efectiv sa ai un bilant pe zero, te costa armata si wages cat iei din tax trade income si efectiv nu ai cum sa mai cresti economic. Practic te obliga sa ataci si sa sackuiesti alte orase.
Precizez ca joc de putin timp si singurul total war pe care l-am mai jucat a fost shogun way back in the day. Am castigat usor o campanie pe medium cu spaniolii dar acum am trecut pe hard cu rusii si dupa ce mi-am cucerit zona si am evoluat economic cat de cat efectiv nu mai am cum sa cresc. Dau end turn ca prostu si nu am bani sa imi upgradez castelele si orasele, desi am facut majoritatea upgradeurilor aducatoare de bani. Daca maresc taxele fac aia revolutie si trebuie sa fac mai multe trupe care la randul lor costa mai multi bani.
Exista niste combinatii care imi scapa ?

ptz is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2008, 18:35   #16 (permalink)
Registered User

dromychaetes's Avatar

da, e un joc de cucerire, deci ataca tot ce misca. altfel nu poti sa joci jocurile astea, din economie doar cu grecii in Rome poti sa traiesti, in rest nu ai cum. Incearca Clouds Accross Europe, e un patch in care poti sa joci cu valahii.

dromychaetes is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2008, 15:44   #17 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

nu ai cum sa ataci tot ce misca la un moment dat. Ajungi sa fii excomunicat si sar toti pe tine. Depinde de multe lucruri, de pozitionare, de armate etc.

Old 04-10-2008, 16:02   #18 (permalink)
Registered User

kensai's Avatar

Bani faci multi din trade, cu cat ai negustorii plasati mai departe de zona ta cu atat aduc mai multi bani, mai e o metoda sa lasi orasul sa se revolte dupa care sa l cuceresti din nou si sa i dai sack, deasemenea nu tine trupe profesioniste pe post de garnizoane, pune peasants sau militia care au costuri de intretinere zero daca sunt in garnizoana. Conteaza mult sa ai si generali cu abilitati de economy related care pusi intr un oras mare aduc un boost de bani destul de important. Spre final jocul devine oricum greoi, ai prea multe chestii de management, rascoale peste rascoale etc

Mai trebuie sa fi atent si la nr de factiuni cu care esti in razboi pentru ca atunci nu mai ai trade rights cu ele.

Oricum jocul vanilla e destul de buguit si AI ul cam stupid, sunt mods ca Stainless Steel care se ridica mult peste jocul original.

kensai is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2008, 17:06   #19 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

merci. Ceva tips impotriva inchizitorilor ? E foarte enervant , iti omoara tot ce prind, rege, print irelevant si sunt pe toata harta. Cum s-a suparat un pic papa cum nu poti sa mai iesi cu generalii din orase. Asasinii nu sunt in stare sa ii omoare, am incercat si am pierdut vreo 10 incercand sa omor un singur inchizitor. Sunt de departe cel mai annoying lucru din joc so far.

Old 04-10-2008, 18:18   #20 (permalink)
Registered User

adijarca's Avatar

incearca numai asasini foarte experimentati. eu unul asa fac. le dau sa omoare diplomati si comercianti pana cand cresc destul de mult la skill iar dupa aia sa vezi ce usor dispar inchizitorii. o alta solutie ii sa te pui bine cu papa si atunci nu trimite atatia pe tine. sau poti sa ii eviti daca ai la catholic peste 90% in aproape fiecare provincie.

adijarca is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules