brat Universe at War: Earth Assault
Thread Introduction
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Universe at War: Earth Assault

Registered User

Universe at War: Earth Assault

In curand (4 decembrie) va aparea un nou joc RTS: Universe at War: Earth Assault. Desi dupa parerea mea este foarte bine promovat, putini au de gand sa il joace macar; dupa cum se vede nu este foarte discutat nici aici pe forum. Ce au zis majoritatea: "Bleah... alt RTS. Vrem altceva." Totusi, dupa ce am facut un scurt research pe gametrailers, am fost surprins sa vad ca jocul creat de Petroglyph (format din majoritatea celor care au lucrat la primul C&C) incepe sa devina pentru mine cel mai asteptat joc al anului. Jocul nu aduce nimic foarte inovator, dar surprinde prin unicitatea raselor (fiecare rasa aduce o experienta noua), arbori tehnologici care nu se rezuma doar la a da click, ci a gandi urmatoarea miscare, si multe alte imbunatatiri a tot ceea ce s-a realizat pana acum in materie de RTS. Este un RTS old-school, care cred ca va place, pentru ca ritmul este foarte rapid si pentru ca este cum ar trebui sa fie orice joc: distractiv.
    Nu o sa dau mai multe detalii despre rase, unitati, eroi s.a.m.d., pentru ca puteti afla multe doar cu un simplu search pe google.
    Daca cineva a participat la beta test sau vrea sa isi spuna parerea este rugat sa posteze.
    A.. era sa uit. Un minus al jocului este ca pentru a avea mai multe facilitati in multiplayer trebui sa fi subscriber la windows live. That means an extra 50$.

Trance addicted Raven's Avatar
    RTS-ul e joc de multiplayer, aşa că.. iată vaca de muls.
    „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...”

Pervs R me TheCrusher's Avatar
    Nu-mi place ... prea ... SF, unitatile cam lipsite de detalii unele dintre ele, prea NEcolorate, lupta prea colorata.Nu stiu, nu-mi place ... poate la un demo sa imi fac alta parere.
    “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha
    The best Diet is simply a matter of mind over platter.

Stai aşa că mi-am făcut de studiu pentru deseară: trailere.

Registered User
    Uitati aici trailere
    http://www.gametrailers.com/game/4821.html

Din cele vazute, care este rasa voastra favorita ca gameplay sau design?

Inchizitor Bossman's Avatar
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Registered User
    Thx man.

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    din trailere imi place grafica:simpla,realista nepastelata neumpluta cu tot felul de culori ,sclipici etc de nu mai inteleg nimic pe harta aia
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

A apucat cineva să-l joace şi să-şi facă o impresie ?

Registered User Red_Dragon's Avatar
    Quote Originally Posted by Raven View Post
    A apucat cineva să-l joace şi să-şi facă o impresie ?
    Nu l-am instalat inca, nu am avut timp sa vad azi sau in wichend; dar am jucat demo-ul si era destul de fainut ...
    Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor....

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    am jucat putin...dar nu-mi prea place...curios ca nu mananca resurse multe(merge la maxim fara probleme) pe sisteme mai vechi....anyway am jucat putin din scenarii,nu campanie...la scenarii ai harta lumii facuta misto si e ceva in genu rise nations..oricum nu ma prea pasioneaza strategiile
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User
    Quote Originally Posted by kensky View Post
    am jucat putin...dar nu-mi prea place...curios ca nu mananca resurse multe(merge la maxim fara probleme) pe sisteme mai vechi....anyway am jucat putin din scenarii,nu campanie...la scenarii ai harta lumii facuta misto si e ceva in genu rise nations..oricum nu ma prea pasioneaza strategiile
    Trebuie sa joci mai mult ca sa iti placa. Oricum sper ca ai apreciat totusi complexitatea jocului si usurinta cu care se poate juca, UI-ul scapandu-ne de micromanagement. Unele unitati sunt chiar genial gandite - Hackerul de la Novus poate fi atacat doar manual, la fel si Seer-ul, Science Walker-ul care folosit bine poate devasta cateva baze cu usurinta.
    Daca vrei sa joci in modul skirmish trebuie luat neaparat patchul acesta:http://www.sega.com/support/pcdownlo...h/uaw_day1.exe
    Global Conquestul e interesant pentru ca e real time, deci trebuie sa te misti destul de repede, iar daca esti in incurcatura poti sa chemi celalalte armate pentru a te ajuta.
    Singurul minus pe care il vad sunt niste dificultati de pathfinding pentru Peacebringers (ultimele unitati de la Masari). Si serviciul Gold pentru Windows Live care mai cere si el ceva bani, insa se poate juca si gratis dar nu in modul "ranked" folosind Windows Live Silver.
    Daca sunt interesati de Tech Trees sau sunteti interesati de joc puteti accesa urmatoarele linkuri.
    http://petroglyphgames.com/downloads...erence_web.pdf

Banned
    Mie imi merg skirmishuri si fara patch, eu mi-am cam dat seama ca are o legatura cu C&C, folosesc cam acelas tip muzik ca in red alert si gameplayul este asemanator, eram sigur ca va fi misto jocul ca e facut de Petroglyph care a facut si Star Wars Empire at War si Star Wars Empire at War Forces of Corruption expansion. Intradevar nu mananca multe resurse, am fost surprins ce perfoemante are la grafica maxima, chiar si daca ai vro 200 novus infantri misunand tot se misca cu peste 25 FPS-uri

Registered User alex_the_necro's Avatar
    dap..la o prima vedere e frumusel si destul de interesant..si eu tot cu novus joc
    Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.

Registered User
    Merge si cu patch, nu am spus asta. Dar un patch contine remedierea unor buguri si echilibrarea raselor. De exemplu fara patch Masari puteau sa construiasca 20 Matter Engines, ceea ce insemna ca aveau prea multe resurse, iar acum pot doar 5. Totusi in cateva replayuri luate de pe net am observat ca un jucator bun se descurca si cu 3.
    In legatura cu muzica e acelasi om care a dat lovitura cu muzica sa din seria C&C(pana a fi cumparata de colosul EA), Frank Klepacki.

Inchizitor Bossman's Avatar
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Got my feedback.
    Aşa da!

Registered User
    In sfarsit cei de la Petroglyph au anuntat modificarile din patchul 2: Patch 2. Woohoo, zoomul maxim creste cu 22%, plus ca bugurile sunt de domeniul trecutului. E timpul sa mariti acum nota la review.

Iata si cateva screenuri cu noul zoom. Imi cer scuze de marimea mica dar asa le-am gasit.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails UAW_before1.jpg   UAW_after1.jpg   UAW_before2.jpg   UAW_after2.jpg  

Registered User

Arrow

stiti vreunu dak e vreun cod sau trainer ca sa treci la urmatoarea misiune???nu de alta dar dupa ce am facut cateva misiuni madat ca bou new game ca bou daca stiti plz ziceti
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    despre ce am scris ami sus....dupa cuvantu misiuni vroiam sa scrit :"am dat ca bou new game"
    Last edited by stefannm; 27-02-2008 at 17:15. Reason: Automerged Doublepost

Registered User URZI's Avatar
    Quote Originally Posted by stefannm View Post
    stiti vreunu dak e vreun cod sau trainer ca sa treci la urmatoarea misiune???nu de alta dar dupa ce am facut cateva misiuni madat ca bou new game ca bou daca stiti plz ziceti
    --------------------
    Editare ulterioară
    --------------------
    despre ce am scris ami sus....dupa cuvantu misiuni vroiam sa scrit :"am dat ca bou new game"
    cu tot cu rectificare esti de neinteles.
    don't love and cry , just fuck and smile !

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast