![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Universe at War: Earth Assault Info Page Universe at War: Earth Assault Demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
In curand (4 decembrie) va aparea un nou joc RTS: Universe at War: Earth Assault. Desi dupa parerea mea este foarte bine promovat, putini au de gand sa il joace macar; dupa cum se vede nu este foarte discutat nici aici pe forum. Ce au zis majoritatea: "Bleah... alt RTS. Vrem altceva." Totusi, dupa ce am facut un scurt research pe gametrailers, am fost surprins sa vad ca jocul creat de Petroglyph (format din majoritatea celor care au lucrat la primul C&C) incepe sa devina pentru mine cel mai asteptat joc al anului. Jocul nu aduce nimic foarte inovator, dar surprinde prin unicitatea raselor (fiecare rasa aduce o experienta noua), arbori tehnologici care nu se rezuma doar la a da click, ci a gandi urmatoarea miscare, si multe alte imbunatatiri a tot ceea ce s-a realizat pana acum in materie de RTS. Este un RTS old-school, care cred ca va place, pentru ca ritmul este foarte rapid si pentru ca este cum ar trebui sa fie orice joc: distractiv. Nu o sa dau mai multe detalii despre rase, unitati, eroi s.a.m.d., pentru ca puteti afla multe doar cu un simplu search pe google. Daca cineva a participat la beta test sau vrea sa isi spuna parerea este rugat sa posteze. ![]() A.. era sa uit. Un minus al jocului este ca pentru a avea mai multe facilitati in multiplayer trebui sa fi subscriber la windows live. That means an extra 50$. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu-mi place ... prea ... SF, unitatile cam lipsite de detalii unele dintre ele, prea NEcolorate, lupta prea colorata.Nu stiu, nu-mi place ... poate la un demo sa imi fac alta parere.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
Uitati aici trailere ![]() http://www.gametrailers.com/game/4821.html Din cele vazute, care este rasa voastra favorita ca gameplay sau design? | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
am jucat putin...dar nu-mi prea place...curios ca nu mananca resurse multe(merge la maxim fara probleme) pe sisteme mai vechi....anyway am jucat putin din scenarii,nu campanie...la scenarii ai harta lumii facuta misto si e ceva in genu rise nations..oricum nu ma prea pasioneaza strategiile ![]()
__________________ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
Daca vrei sa joci in modul skirmish trebuie luat neaparat patchul acesta:http://www.sega.com/support/pcdownlo...h/uaw_day1.exe Global Conquestul e interesant pentru ca e real time, deci trebuie sa te misti destul de repede, iar daca esti in incurcatura poti sa chemi celalalte armate pentru a te ajuta. Singurul minus pe care il vad sunt niste dificultati de pathfinding pentru Peacebringers (ultimele unitati de la Masari). Si serviciul Gold pentru Windows Live care mai cere si el ceva bani, insa se poate juca si gratis dar nu in modul "ranked" folosind Windows Live Silver. Daca sunt interesati de Tech Trees sau sunteti interesati de joc puteti accesa urmatoarele linkuri. http://petroglyphgames.com/downloads...erence_web.pdf http://petroglyphgames.com/downloads...erence_web.pdf http://petroglyphgames.com/downloads...erence_web.pdf | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Mie imi merg skirmishuri si fara patch, eu mi-am cam dat seama ca are o legatura cu C&C, folosesc cam acelas tip muzik ca in red alert si gameplayul este asemanator, eram sigur ca va fi misto jocul ca e facut de Petroglyph care a facut si Star Wars Empire at War si Star Wars Empire at War Forces of Corruption expansion. Intradevar nu mananca multe resurse, am fost surprins ce perfoemante are la grafica maxima, chiar si daca ai vro 200 novus infantri misunand tot se misca cu peste 25 FPS-uri ![]() ![]() | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
Merge si cu patch, nu am spus asta. Dar un patch contine remedierea unor buguri si echilibrarea raselor. De exemplu fara patch Masari puteau sa construiasca 20 Matter Engines, ceea ce insemna ca aveau prea multe resurse, iar acum pot doar 5. Totusi in cateva replayuri luate de pe net am observat ca un jucator bun se descurca si cu 3. In legatura cu muzica e acelasi om care a dat lovitura cu muzica sa din seria C&C(pana a fi cumparata de colosul EA), Frank Klepacki. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
In sfarsit cei de la Petroglyph au anuntat modificarile din patchul 2: Patch 2. Woohoo, zoomul maxim creste cu 22%, plus ca bugurile sunt de domeniul trecutului. E timpul sa mariti acum nota la review. ![]() ![]() Iata si cateva screenuri cu noul zoom. Imi cer scuze de marimea mica dar asa le-am gasit. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
stiti vreunu dak e vreun cod sau trainer ca sa treci la urmatoarea misiune???nu de alta dar dupa ce am facut cateva misiuni madat ca bou new game ca bou -------------------- Editare ulterioară -------------------- despre ce am scris ami sus....dupa cuvantu misiuni vroiam sa scrit :"am dat ca bou new game" Last edited by stefannm; 27-02-2008 at 17:15.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ don't love and cry , just fuck and smile ! | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|