In curand (4 decembrie) va aparea un nou joc RTS: Universe at War: Earth Assault. Desi dupa parerea mea este foarte bine promovat, putini au de gand sa il joace macar; dupa cum se vede nu este foarte discutat nici aici pe forum. Ce au zis majoritatea: "Bleah... alt RTS. Vrem altceva." Totusi, dupa ce am facut un scurt research pe gametrailers, am fost surprins sa vad ca jocul creat de Petroglyph (format din majoritatea celor care au lucrat la primul C&C) incepe sa devina pentru mine cel mai asteptat joc al anului. Jocul nu aduce nimic foarte inovator, dar surprinde prin unicitatea raselor (fiecare rasa aduce o experienta noua), arbori tehnologici care nu se rezuma doar la a da click, ci a gandi urmatoarea miscare, si multe alte imbunatatiri a tot ceea ce s-a realizat pana acum in materie de RTS. Este un RTS old-school, care cred ca va place, pentru ca ritmul este foarte rapid si pentru ca este cum ar trebui sa fie orice joc: distractiv.
Nu o sa dau mai multe detalii despre rase, unitati, eroi s.a.m.d., pentru ca puteti afla multe doar cu un simplu search pe google.
Daca cineva a participat la beta test sau vrea sa isi spuna parerea este rugat sa posteze.
A.. era sa uit. Un minus al jocului este ca pentru a avea mai multe facilitati in multiplayer trebui sa fi subscriber la windows live. That means an extra 50$.

Reply With Quote
sa vad azi sau in wichend; dar am jucat demo-ul 

Bookmarks