Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-12-2007, 13:23   #1 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Sudden Strike 3

Mi se pare mie sau jocul ăsta e o glumă proastă ? Ori au scos pe piaţă versiunea alfa din greşeală ? Nu ştiu, primele Sudden Strike (inclusiv addonurile), au fost geniale, în ciuda unor mici probleme de AI sau pathfinding. Dar la SS3, acele mici probleme au fost aduse la rang de artă. Nu-mi amintesc să fi jucat un alt joc cu un pathfinding atât de cretin şi un AI pe măsură. Blindatele nu pot urca o panta ce poate fi urcată şi de un copilaş de 4 ani cu tricicleta, se înţepenesc definitiv prin diverse locuri, trag după vreun soldat aflat dincolo de linia orizontului dar ignoră cu îndârjire tancul inamic care le zgârie vopseaua de pe turelă cu capătul ţevii, etc. În plus, cu excepţia unei grafici puţin mai bune decât ale variantelor anterioare, jocul nu are absolut nicio noutate. Repet, niciuna ! Am văzut addonuri de jocuri cu mai multe noutăţi decât are SS3 faţă de SS2. Sunt extrem de dezamăgit de acest joc pe care l-am aşteptat aproape ca pe A Doua Venire. Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2007, 13:56   #2 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost View Post
Mi se pare mie sau jocul ăsta e o glumă proastă ? Ori au scos pe piaţă versiunea alfa din greşeală ? Nu ştiu, primele Sudden Strike (inclusiv addonurile), au fost geniale, în ciuda unor mici probleme de AI sau pathfinding. Dar la SS3, acele mici probleme au fost aduse la rang de artă. Nu-mi amintesc să fi jucat un alt joc cu un pathfinding atât de cretin şi un AI pe măsură. Blindatele nu pot urca o panta ce poate fi urcată şi de un copilaş de 4 ani cu tricicleta, se înţepenesc definitiv prin diverse locuri, trag după vreun soldat aflat dincolo de linia orizontului dar ignoră cu îndârjire tancul inamic care le zgârie vopseaua de pe turelă cu capătul ţevii, etc. În plus, cu excepţia unei grafici puţin mai bune decât ale variantelor anterioare, jocul nu are absolut nicio noutate. Repet, niciuna ! Am văzut addonuri de jocuri cu mai multe noutăţi decât are SS3 faţă de SS2. Sunt extrem de dezamăgit de acest joc pe care l-am aşteptat aproape ca pe A Doua Venire. Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.
Am jucat si eu demo-ul acu' cateva zile si dupa 3 minute i-am dat uninstall. O porcarie de joc.

Last edited by C.@M.; 23-12-2007 at 14:37..

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2007, 00:30   #3 (permalink)
Registered User

Alex_86's Avatar

eu am jucat varianta full.. dar am ramas dezamagit rau de tot

Alex_86 is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2007, 18:00   #4 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

patch-ul 1.1 nu aduce aproape nimic..ca sa nu mai zic de crash-urile frecvente ..
When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen
Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300

DasModell is offline    Send Message via Google Talk to DasModell Reply With Quote
Old 25-03-2008, 10:19   #5 (permalink)
Registered User

Ierdna's Avatar

Si eu am incercat sa il joc dar dupa ce am jucat primul si al doilea asta mi s-a parut foarte prost creat...
Mult prea mutle bug-uri...
Pacat de serie pentru ca primele au fost exceptionale si nu ma puteam ridica de la calc pana nu terminam o misiune...

Ierdna is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 19:23   #6 (permalink)
Registered User

iDRAGONN's Avatar

dupa ce s a facut COH, e sinucidere sa faci un WWII RTS, daca nu il faci cel putin la fel de bun...

iDRAGONN is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 14:36   #7 (permalink)
Registered User

A jucat cineva Sudden Strike 3 cu patch-ul 1.4 (Add-on) pus?
Impresii?
Am inteles ca gameplay-ul s-a imbunatatit substantial si jocul ar fi acum pe calea cea buna?

Λ&Ω is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 23:13   #8 (permalink)
Registered User

Se pare ca pretul de aprox. 110 lei pe care il are jocul nu a inspirat prea multi doritori, iar cum pe torente nu a aparut un addon care sa mearga pe versiunea cracuita, nu sunt prea multi care sa poata sa spuna ceva despre stadiul actulal al jocului...

Λ&Ω is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules