brat Sudden Strike 3
Results 1 to 8 of 8

Thread: Sudden Strike 3

Loony Ghost's Avatar

Sudden Strike 3

Mi se pare mie sau jocul ăsta e o glumă proastă ? Ori au scos pe piaţă versiunea alfa din greşeală ? Nu ştiu, primele Sudden Strike (inclusiv addonurile), au fost geniale, în ciuda unor mici probleme de AI sau pathfinding. Dar la SS3, acele mici probleme au fost aduse la rang de artă. Nu-mi amintesc să fi jucat un alt joc cu un pathfinding atât de cretin şi un AI pe măsură. Blindatele nu pot urca o panta ce poate fi urcată şi de un copilaş de 4 ani cu tricicleta, se înţepenesc definitiv prin diverse locuri, trag după vreun soldat aflat dincolo de linia orizontului dar ignoră cu îndârjire tancul inamic care le zgârie vopseaua de pe turelă cu capătul ţevii, etc. În plus, cu excepţia unei grafici puţin mai bune decât ale variantelor anterioare, jocul nu are absolut nicio noutate. Repet, niciuna ! Am văzut addonuri de jocuri cu mai multe noutăţi decât are SS3 faţă de SS2. Sunt extrem de dezamăgit de acest joc pe care l-am aşteptat aproape ca pe A Doua Venire. Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.
    How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot.
    Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd.

And so, it begins

¬_¬ C.@M.'s Avatar
    Quote Originally Posted by Ghost View Post
    Mi se pare mie sau jocul ăsta e o glumă proastă ? Ori au scos pe piaţă versiunea alfa din greşeală ? Nu ştiu, primele Sudden Strike (inclusiv addonurile), au fost geniale, în ciuda unor mici probleme de AI sau pathfinding. Dar la SS3, acele mici probleme au fost aduse la rang de artă. Nu-mi amintesc să fi jucat un alt joc cu un pathfinding atât de cretin şi un AI pe măsură. Blindatele nu pot urca o panta ce poate fi urcată şi de un copilaş de 4 ani cu tricicleta, se înţepenesc definitiv prin diverse locuri, trag după vreun soldat aflat dincolo de linia orizontului dar ignoră cu îndârjire tancul inamic care le zgârie vopseaua de pe turelă cu capătul ţevii, etc. În plus, cu excepţia unei grafici puţin mai bune decât ale variantelor anterioare, jocul nu are absolut nicio noutate. Repet, niciuna ! Am văzut addonuri de jocuri cu mai multe noutăţi decât are SS3 faţă de SS2. Sunt extrem de dezamăgit de acest joc pe care l-am aşteptat aproape ca pe A Doua Venire. Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.
    Am jucat si eu demo-ul acu' cateva zile si dupa 3 minute i-am dat uninstall. O porcarie de joc.
    Last edited by C.@M.; 23-12-2007 at 14:37.

Registered User Alex_86's Avatar
    eu am jucat varianta full.. dar am ramas dezamagit rau de tot

Registered User DasModell's Avatar
    patch-ul 1.1 nu aduce aproape nimic..ca sa nu mai zic de crash-urile frecvente ..
    Originally said by Murphy the Bear
    Girls and Frogs reserve the right to change their minds – often.
    RIP Marco Simoncelli
    PC Garage Discount 1% SIDY4276

Registered User Ierdna's Avatar
    Si eu am incercat sa il joc dar dupa ce am jucat primul si al doilea asta mi s-a parut foarte prost creat...
    Mult prea mutle bug-uri...
    Pacat de serie pentru ca primele au fost exceptionale si nu ma puteam ridica de la calc pana nu terminam o misiune...

Registered User iDRAGONN's Avatar
    dupa ce s a facut COH, e sinucidere sa faci un WWII RTS, daca nu il faci cel putin la fel de bun...
    Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO

Registered User
    A jucat cineva Sudden Strike 3 cu patch-ul 1.4 (Add-on) pus?
    Impresii?
    Am inteles ca gameplay-ul s-a imbunatatit substantial si jocul ar fi acum pe calea cea buna?

Registered User
    Se pare ca pretul de aprox. 110 lei pe care il are jocul nu a inspirat prea multi doritori, iar cum pe torente nu a aparut un addon care sa mearga pe versiunea cracuita, nu sunt prea multi care sa poata sa spuna ceva despre stadiul actulal al jocului...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post