![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Sudden Strike 3
Mi se pare mie sau jocul ăsta e o glumă proastă ? Ori au scos pe piaţă versiunea alfa din greşeală ? Nu ştiu, primele Sudden Strike (inclusiv addonurile), au fost geniale, în ciuda unor mici probleme de AI sau pathfinding. Dar la SS3, acele mici probleme au fost aduse la rang de artă. Nu-mi amintesc să fi jucat un alt joc cu un pathfinding atât de cretin şi un AI pe măsură. Blindatele nu pot urca o panta ce poate fi urcată şi de un copilaş de 4 ani cu tricicleta, se înţepenesc definitiv prin diverse locuri, trag după vreun soldat aflat dincolo de linia orizontului dar ignoră cu îndârjire tancul inamic care le zgârie vopseaua de pe turelă cu capătul ţevii, etc. În plus, cu excepţia unei grafici puţin mai bune decât ale variantelor anterioare, jocul nu are absolut nicio noutate. Repet, niciuna ! Am văzut addonuri de jocuri cu mai multe noutăţi decât are SS3 faţă de SS2. Sunt extrem de dezamăgit de acest joc pe care l-am aşteptat aproape ca pe A Doua Venire. Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Last edited by C.@M.; 23-12-2007 at 14:37.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
patch-ul 1.1 nu aduce aproape nimic..ca sa nu mai zic de crash-urile frecvente ..
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Se pare ca pretul de aprox. 110 lei pe care il are jocul nu a inspirat prea multi doritori, iar cum pe torente nu a aparut un addon care sa mearga pe versiunea cracuita, nu sunt prea multi care sa poata sa spuna ceva despre stadiul actulal al jocului...
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|