Mi se pare mie sau jocul ăsta e o glumă proastă ? Ori au scos pe piaţă versiunea alfa din greşeală ? Nu ştiu, primele Sudden Strike (inclusiv addonurile), au fost geniale, în ciuda unor mici probleme de AI sau pathfinding. Dar la SS3, acele mici probleme au fost aduse la rang de artă. Nu-mi amintesc să fi jucat un alt joc cu un pathfinding atât de cretin şi un AI pe măsură. Blindatele nu pot urca o panta ce poate fi urcată şi de un copilaş de 4 ani cu tricicleta, se înţepenesc definitiv prin diverse locuri, trag după vreun soldat aflat dincolo de linia orizontului dar ignoră cu îndârjire tancul inamic care le zgârie vopseaua de pe turelă cu capătul ţevii, etc. În plus, cu excepţia unei grafici puţin mai bune decât ale variantelor anterioare, jocul nu are absolut nicio noutate. Repet, niciuna ! Am văzut addonuri de jocuri cu mai multe noutăţi decât are SS3 faţă de SS2. Sunt extrem de dezamăgit de acest joc pe care l-am aşteptat aproape ca pe A Doua Venire.Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.

Mai am o speranţă de la patchul 1.1, dar de data asta nu mă mai aştept la prea multe.
Reply With Quote
si jocul ar fi acum pe calea cea buna?

Bookmarks