Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack (4) Thread Tools
Old 18-11-2008, 23:11   #521 (permalink)
Registered User

A reusit cineva sa ajunga la lvl 31?O singura data am avut ata rabdare sa fac eroul la maxim,la inceput cand jucasem cu warrior,momentan termin cu paladinul si fac pauza,recunosc e addictive am jucat f mult acest joc,si nu am reprosuri,adica ma rog singurul ar fi ca sa fie multiplayer,ori cu patch,ori cu add-on,cu mod..nu conteaza,doar sa fie multiplayer,e o bijuterie de joc,rar mai vezi asa ceva.

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 00:00   #522 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

eu tot nu l-am terminat..ce lvl 31 :P

Flame is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 08:26   #523 (permalink)
Registered User

nu poti sa ajungi la level 31. uita-te la nivelul de experienta necesar si ai sa vezi ca e ceva de genul dublu experientei cu care ajungi de la 0 la 30. pe langa asta, dupa ce ajungi la level 30 nu mai ai atat de multe lupte de dat din care sa strangi experienta. dupa mine, e special gandit sa nu poti ajunge la el. e pus acolo ca sa nu iti dea impresia ca te-a limitat. sau poate le-a venit mai usor programatorilor.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 12:10   #524 (permalink)
Registered User

Poti,e posibil,dar pentru asta trebuie sa bati absolut toate creaturile din joc.Iar la bossi,tre sa tragi de timp,cat mai mult tine batalia,cat mai multe trupe omori si pierzi,cu ata mai multa experienta poti lua,pe langa aia am terminat si toate questurile,desi cere dublu XP eu am ajuns acolo,fara cheaturi fara trainere samd.La xp de obicei warrior e mai bun,cand te bagi pe overwhelming,dupa ce castigi batalia iti si da xp pe masura.

Momentan la paladin am pus 2 cheaturi de bani caci nu am mai avut rabdare,nush cum nu are multiplayer,dupa ce am terminat deja de 2 ori jocul,a treia oara cu paladin nu mai am aceeasi rabdare cu acest joc,deja stiu mai tot unde se afla pe harta.Modders where are you? un multiplayer,sa fie si alpha sa fie plin de buguri,dar sa fie multiplayer.

Old 20-11-2008, 12:21   #525 (permalink)
Registered User

eu nu termin jocul decat batand absolut tot. eu nu am reusit cu niciun personaj, si nici macar pe aproape.

ce vrei sa faci cu mp? se strica tot farmecul jocului, asta nu e heroes sa aiba harti dedicate.

la bosi e fix pix ca sunt doar 3 si ii intalnesti in mid-game, ca atare oricat pierzi tu la ei, experienta e un mizilic fata de ce iti trebuie tie.

Old 20-11-2008, 12:25   #526 (permalink)
Registered User

kjaskar's Avatar

nosferat, pic or in didn't happen
modderi sunt pe forumul oficial al jocului, nici unul insa cu capul atat de mare incat sa conceapa un multiplayer (nici nu cred ca are cum pe moment. Ar trebui or sa puna action points pentru deplasarea pe harta si atunci asta sa se faca tot pe turnuri ori batalia sa fie de genul quick combat - stupid rau de tot pentru ca atunci jocul se restrange la adunarea de unitati/artefacte/leadership). Poate totusi ma insel si se va gasi unu mic cu capul mare care sa gaseasca solutia pt multiplayer

kjaskar is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 13:45   #527 (permalink)
Registered User

kjaskar e pe pagina 9 a threadului(primul post,page 9),aia a fost singura ocazie cand am luat tot si am batut tot de pe harta,de aceea la overall sunt doar pe locul 5(mult prea multe ore petrecute cutreierand dupa orice neexplorat) pe mai incolo daca that is not enough proof,voi pune si poza cu overall rank.
Prin urmare se poate,insa asta doar daca o duci in extreme cum am facut eu,de aceea am spus ca nu mai am rabdare de joc,il jucasem prea mult,mult prea mult...In mod normal poti termina jocul in cateva ore,hai sa declar maxim 20 ore(jucate),eu am terminat jocul in 44 ore...
Btw numa daca bati tot ce e in Heaven and Hell,primesti cateva lvluri bune,mai zic de labirintul ala de dragoni,si acolo cred ca am stat vro 2 ceasuri,desi questul era de mult terminat,eu tot exploram da de mai gasesc ceva "loot" undeva prin zona,la elfi iara primesti xp la greu,mai ales daca cureti tot din subteran,cand intri prin acele"books" in un alt realm..samd,ma limitez aici ca sa nu zica lumea ca fac spoiler..

Acuma Mandea oi fi suspect sau nu,ata am avut,pe cand am terminat cu warrior inca nu existau cheaturi pentru joc,I know pentru ca am cautat,mai ales la inceput cand credeam ca imi trag fir cu fir toate din cap la ce nervi aveam la unele batalii.Se poate sa sune a coduri,insa daca ai rabdare,incearca,baga warriorul si lupta-te contra tot,cauta tot,eu la orice lvl cand era posibil Leadership luam,nu mana sau rage points,rage points mai primesti in unele locatii,iar atac sau defense aia primesti in multe locatii,acuma aprox 20 lvluri au fost pentru leadership if you ask me.
Asta e,sa sune suspect sau nu,nu am sa mai termin la fel si cu paladinul,just to proove my point,mai ales ca mai nou exista trainer si cheaturi,si atunci normal ca nu mai are credibilitate toata treaba,si paladinul si asa mi cheatuit,ar trebui sa reiau jocul...si nu mai fac asa ceva,44 ore jucate au fost prea mult.
Despre mana acuma nu imi amintesc 100% de ce sau cum am avut atata,din cate tin minte sunt destule locatii care iti dau si bonus la mana,iar la lvl nush nu cred ca am ales de 5 ori la lvlup mana,pentru puncte de atac si def nu cred ca am pus 1 data sau poate de 2 ori,iar rage tot asa 1 data presupun,restul numa leadership,asta cand era posibil la lvlup,nu mereu primesti obtiunea de a avea leadership,ci iti mai da ori mana ori rune,ori def points ori rage points samd..

A si btw stii si tu bine ca warrior are un skill anume care da rage points,cateva zeci bune de rage if you ask me..Ma rog daca sapt viitoare nu o sa am cursuri,cum a fost si saptamana asta,poate ma mai bag la o tura,nush daca o sa am rabdare sa reiau iarasi de la 0 un warrior,dar vedem...

Last edited by nosferat; 20-11-2008 at 14:25..

Old 20-11-2008, 14:03   #528 (permalink)
Registered User

m-am uitat la poza aia, nu pricep cum ai avut tu 44.000 leadership in conditiile in care eu cu warriorul am avut 26.000 cu super artefacte pe mine (mai tari la leadership decat ce aveai tu), batand tot ce se putea de pa harta, gremlin castle, upgradat orice artefact posibil intalnit in cale, etc. hai inteleg, se poate mai mult, dar aproape dublu mie imi suna a coduri, fara suparare.
plus, ai si mana si rage f mari, numai la paladin sunt mai apropiate dar nu ajung la peste 100.
esti suspect rau.

Old 20-11-2008, 16:57   #529 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

Cu warrior merge sa ai magic spells ? spelluri infinite (alea care au avatarul mai mare , nu scrolurile )

Am reinceput cu war. si vreau sa stiu

zmoala is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2008, 17:03   #530 (permalink)
Registered User

nosferat, tu ma iei la misto?? ca incep sa ma plictisesc. ti-am mai spus de 2 ori ca am batut tot ce se putea gasi pe hartile alea, deci nu imi mai exemplifica mie ce stiu deja. nu ai cum sa ai si atack si defense mare si rage si mana si leadership din 31 de nivele si ce gasesti pe harta, da-o naibii ca duminica ce am terminat a doua oara cu warriorul si mai si stiam tot, nu ca prima oara. deci, poti sa zici ce vrei, mie imi arata de la distanta a cod.

eu nu am reusit sa am nici macar jumatate dintre caracteristicile tale desi am terminat la fel de complet jocul. daca era cu 10-20% ziceam, dar dublu?? macane rau. e ca si cum eu as fi terminat jocul la jumate. hai sa zicem, poate am gresit eu, dar imposibil sa fi ratat atatea.

Old 20-11-2008, 17:06   #531 (permalink)
Registered User

Believe what you wish,nu am sa ma cert pentru asa ceva,daca tie iti miroase a coduri,atunci am folosit coduri si basta,nu de alta dar incepe sa devina mult prea lunga conversatia asta...nu am sa ma cert pentru un joc, oricat de bun ar fi acel joc.

Old 21-11-2008, 17:50   #532 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

Quote:
Originally Posted by zmoala View Post
Cu warrior merge sa ai magic spells ? spelluri infinite (alea care au avatarul mai mare , nu scrolurile )

Am reinceput cu war. si vreau sa stiu

stop fighting and gimme an answer

Old 21-11-2008, 20:03   #533 (permalink)
Registered User

da, merge. ca si la celelalte clase, trebuie sa inveti intai tipul de magie, apoi o sa poti transforma scroll-urile in spell-uri.

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 21-11-2008, 22:08   #534 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

stii cumva de ce nu mi-a dat chest of rage`ul ? sunt level 4 ,si am ajuns la questul cu zombies , cand trebuie sa omor niste micuti dintr`un inel ...
La paladin ,daca nu ma insel la lvl 2 sau 3 aveam chest of rage + 2 rage warriors

PS: am facut un spell pt health , l-am transformat din scroll in spell , deci merge thanks

Old 21-11-2008, 22:19   #535 (permalink)
Registered User

Proton's Avatar

Foarte misto Kings Bounty, il joc si eu de cateva zile, am un mag de level 17 momentan. De obicei, incerc sa recrutez unitati slabe pe care le sacrific in lupta pentru a obtine unitati mai bune, si am si +3 la skill de necromantie, cu care recuperez din trupele sacrificate. Oricum, duc multe lupte pana sunt nevoit sa realimentez trupele, dar ma bazez foarte mult pe vraji de atac, pentru ca si defense-ul la caracter e de vreo 2.5 ori mai mare ca attack-ul...Sunt misto si caracterele din cutia Pandorei, momentan am 2 la level 11, unul la level 5 si unul la 2, dar nu se pot compara cu vrajile din Chaos la level 3 (cel putin nu acum).
Jocul e foarte adictive, permite foarte multe strategii, combinatii de trupe (care chiar se vad). Nu stiu daca e mai misto decat Heroes 3, dar e cel putin la fel de misto ca H3...
Bafta!

Proton is offline    Reply With Quote
Old 21-11-2008, 23:10   #536 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by zmoala View Post
stii cumva de ce nu mi-a dat chest of rage`ul ? sunt level 4 ,si am ajuns la questul cu zombies , cand trebuie sa omor niste micuti dintr`un inel ...
La paladin ,daca nu ma insel la lvl 2 sau 3 aveam chest of rage + 2 rage warriors

PS: am facut un spell pt health , l-am transformat din scroll in spell , deci merge thanks

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2008, 10:53   #537 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

ok pai am facut primul quest al regelui cu aia 500 bani sau ce or fi... si mai trebuie sa ma duc la frateso sa ii dau ceva . da nu stiu unde il gasesc

Old 23-11-2008, 12:33   #538 (permalink)
Registered User

RicaNeaga's Avatar

Trebuia sa termine cineva si pe primul loc jocul... si cine altcineva in afara de Rica Farmecatoru', cel mai tare magician de la Marian Râlea incoace?

Impresii despre joc - foarte bun prin complexitatea sa, la egalitate cu Heroes 5 (dupa mine, cel mai bun joc al seriei Heroes). Nu ma deranjeaza prea tare lipsa multi-player-ului (era si cam greu de realizat, probabil ar fi trebuit concepute niste harti deloc random care sa aiba si quest-uri pe ele, ca doar astea dau farmec jocului si povestii). Iar apropo de quest-uri, nu mi-a placut ca nu au fost inserate macar cateva materiale video, cateva animatii dupa bataliile importante.

Vizavi de gameplay, foarte bun, insa la fel ca altii spun si eu ca unele batalii puteau fii evitate cu ceva gen autoresolve. Insa chiar si asa i-am batut pe absolut toti de pe harta. Pe hard, computer player-ul ia in batalii decizii destul de inspirate, mai putin poate obsesia de a elimina toate totem-urile shamanilor inaintea trupelor mele (m-am folosit la maxim in bataliile grele de faptul ca inamicii pur si simplu nu le ocoleau). Nu mi-a placut ca oamenii nu au unitati de nivel 5 (gen arhangheli), si in general au unitati mai slabe decat celelalte factiuni. De fapt, dezechilibrul dintre unitatile ,,castelelor" mi s-a parut evident, dupa mine elfii si barbarii avand cele mai bune unitati (inca un punct nevralgic daca s-ar fi dorit conceperea unui multi-player).

Iar apropo de unitati, cele mai bune mi s-au parut inquisitor-ii de la oameni (buni in toate bataliile pentru ca reduc pierderile, nu si in cele cu cei 3 bosses), de la elfi arcasii (mai ales hunter-ii), dryads (probabil cea mai buna unitate de nivel 2, prea buna chiar), unicornii si unicornii negri, de la barbari shaman-ii (cea mai folositoare unitate alaturi de inquisitor-i) si orcii veterani, de la dwarfi cannoneer si giants, si de aiurea dragonii verzi si rosii (cu abilitati foarte bune, cei negri m-au dezamagit), royal snakes si polar bears.

Nu am folosit tactica cu armagheddon, in conditiile in care si unitatile mele ar fi primit damage. Si nici nu am vrut sa am undead, pentru ca in general nu imi place sa joc cu unitati necro si pentru ca plus-urile eroului in luptele cu demoni si undead se aplicau numai unitotilor non-undead si non-demoni. Si nu am vrut sa pierd trupe tocmai pentru a nu fi nevoit sa ma intorc de jdemii de ori in aceleasi locuri sa imi iau armata (desi tot m-am intors de zeci de ori).

Nu am terminat jocul extrem de rapid (37 de zile) pentru ca si eu m-am prins tarziu ca o calatorie cu balonul egal cam o zi. L-am inceput cu warrior-ul la sto, plecand de la ideea ,,ia sa vad care-i treaba cu jocul asta...", neasteptandu-ma sa fie atat de bun. Am ajuns la nivelul 8 si am facut unele greseli, plus ca am observat ulterior ca mag-ul si paladinul sunt mai interesanti ca si skill-uri specifice, si deci am reinceput cu magul. Daca o sa mai am chef si timp, o sa rejoc si cu paladinul, pe impossible, si poate o sa termin mai rapid si cu un scor mai bun. Warrior-ul, mai ales dupa ce am jucat tot jocul si am vazut ca trebuie sa te bati cu o gramada de undead si demons, mi se pare mai slab ca si mag-ul sau ca paladinul (desi are leadeship-ul cel mai mare).

Si pe principiul ,,make love, not war" cand nu ma razboiam cu toti, am avut 7 neveste si 28 de copii cu ele ( ). Cea mai buna nevasta (si prin bonusurile copiiilor) pentru attack mi s-a parut piratereasa din Freedom Islands, mai ales ca dadea bonus de 100% pe pirati (sea dogs iar o unitate interesanta). Cea mai buna nevasta de mag mi s-a parut printesa elfilor (copii numai cu bonus-uri la mana si intelect). Si bunicele si printesa broastelor si ultima, demon, care ofera bonus-uri prin copii atat la damage cat si la mana sau leadership.

La skill-uri, mie nu mi se par prea bune nici cele de leadership (prea multe rune cheltuite pentru prea putin leadership - la mag cel putin) nici cel de necromancy. In schimb mi se par foarte bune inquisition, onslaught sau caracteristica speciala a magului, aceea de a da mai multe vraji pe turn.

Concluzia - foarte foarte bun joc. Cu mici scapari, insa era poate normal. Sunt foarte curios ce o sa aduca nou expansion-ul...
Attached Images
File Type: bmp 1.bmp (3.75 MB, 35 views)
File Type: bmp 2.bmp (3.75 MB, 17 views)
File Type: bmp 3.bmp (3.75 MB, 10 views)
File Type: bmp 5.bmp (3.75 MB, 9 views)
File Type: bmp 4.bmp (3.75 MB, 12 views)

RicaNeaga is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2008, 22:02   #539 (permalink)
mtz
Registered User

care ma ajuta si pe mine cu questul asta (cold brook)? Kordar are vreo 5-6 regiuni si daca ma apuc sa le iau la puricat pe toate ma apuca pastele

Chiar ar fi avut nevoie jocul de un sistem care sa-ti indice mai exact de unde ai primit questul - poate rezolva problema asta in expansion

Click image for larger version

Name:	screen_081123_010.jpg
Views:	27
Size:	158.7 KB
ID:	407725

Si o intrebare pt cei care au jucat cu paladinul - cam cat aveati la leadership cand ati terminat jocul? Eu sunt level 26 si am 21k la leadership - mi se pare cam putin mai ales in condittile in care am bagat tot in leadership (level up, items etc). Am vazut pe-aici cateva posturi unde se pomenau cifre de genul 36.000 - bine era un warrior si inteleg ca ei in general au leadershipul mai mare dar 50% e o diferenta imensa.

mtz is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2008, 23:53   #540 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Din screenshot-uri, n-am vazut Paladini cu mai mult de 26k. S-ar putea sa fie dependent de dificultate?

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules