![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Command & Conquer: Red Alert 3 Demo |
![]() |
| | LinkBack (4) | Thread Tools |
| |
#1 (permalink)
| ||
|
Well, it's official (cu toate că jocul a fost anunţat cu juma' de gură acum 4 ani): Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Bossman, "nave amfibii". "Amfibieni" este o clasa zoologica, a broastelor mai precis.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Bre dar iar pe acelasi motor grafica !! e acelasi de la Generals incoace cu mici inbunatatiri dar tot ala e, astea de la EA il mulg nu gluma Cat despre joc, ce sa zic, poate campania o sa fie interesanta dar din poze reiese ca la gameplay o sa fie ca generals si TW... Sicer cam se duce de rapa genul asta, la RTS ma refer, nici o inovatie de la EA si Blizzard (canva anvargarda in acest gen), ambi producatori ne baga pe gat aceleasi francize doar cu grafica noua !! naspa, eu vroiam ceva nou ca gameplay nu acelasi ca in anii 90' bine ca exista Relic cu serile lor (Company of Heroes si Warhammer 40k) care mai salveaza genul.
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
dar ca animatii si gameplay e varza iar de multy ce sa mai spun, mai bine ma aptin sincer nu are comparatie.
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
interesant,in sfarsit ceva oficial...insa cum ma uit mai atent la screens...nush parca e un mod pentru tiberium wars,decat un joc,de fapt scuze..un mod de generals cu grafica imbunatatita,nici ca tiberium wars nu arata,sper sa nu arate asa la final.In rest...what can i say,sunt fericit ca in sfarsit apare si red alert III,and please no more yuri and his revenge,sunt satul,si cred ca nu sunt singurul
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Realese Date: Aprill 2008 http://www.pcgamer.com/archives/2008...-_red_ale.html Oricum grafica este dementiala, ce n-as da sa scoata si un Generals cu o astfel de grafica. Last edited by nutumdp; 15-02-2008 at 17:27.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Vorbeste pentru tine in legatura cu TW. Cat despre RA3 nu prea ma incanta screenshot-urile. Parca este un regres d.p.d.v. grafic dar poate cine stie, sunt subiectiv.
__________________ Everything is okay in the end. If it's not okay, then it is not the end. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
EA games nu e o companie serioasa. A anuntat/lansat 4 (patru) jocuri C&C in decursul la ultimul an. Daca ne uitam la trecut, EA games face patchuri si support doar pentru un an si dupa care lasa jocul in pace sa moara. Nu le pasa deloc de ce zice comunitatea C&C si fac ce vor doar pentru profit. Folosesc acelasi engine la RA3 ca si in TW si in Generals. Inca nu si-o dat seama ca ceva nu e in regula. TW si Generals au fost o prostie pentru seria C&C si asta nu e o opinie. Is un fan al seriei de foarte mult timp si am jucat RA2 la nivel competitiv. Am analizat mult jocurile C&C deci stiu ce vorbesc. RA3 va fi un TW (o prostie de joc) cu alt campaign, grafica putin imbunatatita, si units noi. ATATA TOT.
__________________ a man a plan a canal Panama (cititi invers) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
maaama, vad multi carora nu le place grafica din Tiberium Wars...mie mi se pare excelenta. E super calumea. Efectele si animatile si mai ales umbrele-s dementiale. Dar C&C-ul asta mi se pare ca se vede mai naspa. E cam aiurea. Prea colorat. Nu suport jocurile de genu' asta. Cum e si World of Warcraft. Nu inteleg cum se joaca oamenii aia jocu' asta ca iti strici ochii.
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, sursa seasonic SS500ET de 500w | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
misto. de abia astept. sunt fan al seriei, oricat de proaste au fost unele parti din universul c&c.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/349728-command-conquer-red-alert-3-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Command & Conquer: Red Alert 3 PC Review | This thread | Refback | 07-12-2008 22:47 | |
| Command & Conquer: Red Alert 3 PC Strategy | This thread | Refback | 20-10-2008 19:04 | |
| Command & Conquer: Red Alert 3 PC Screenshots | This thread | Refback | 15-10-2008 11:10 | |
| Command & Conquer: Red Alert 3 PC Downloads | This thread | Refback | 29-09-2008 12:52 | |