![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Open Beta Game saitul Filmulete Eu acu iau Open Betaul care se mai baga (are numai 1 GB) ?! Oricum o sa revin cu pareri in zilele urmatoare
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Mi se pare chiar interesant jocul,acuma sunt la a 3-a misiune,prima oara joc un fel de campaign in single,pana ma obisnuiesc cu jocul.Mai sunt niste elemente de care nu ma prind,cum nu are tutorial sau asa ceva,unele obiecte nu stiu inca la ce folosesc,asa din experienta imi dau cat de cat seama cam ce artefact ce face,insa mai tre sa joc o vreme pana imi dau seama numa la humans fiecare unitate ce face exact,ce unitate contra la ce e bun,iar ce artefact exact la ce e bun. Grafica e foarte buna, ce ma cam dispera e efectul ala cand se face ecranul alb negru,la un fulger pentru o fractiune de secunda ecranul se face alb negru,inteleg inteleg,vor realism,insa asta mie mi se pare mai mult enervant decat realistic,nu imi tre"flashbang effect" ca la cs source cand in joc fulgera. Per total pana acuma sunt multumit de joc,e cu druizi cu oameni cu orci..samd,prea multe detalii nu pot da pe moment despre joc,numa de vro 50 minute il joc.Ca dificultate mi se pare mediu,la prima misiune am stat o vreme buna pana am facut tot ce trebuia pe harta,inclusiv am luat 2 artefacte. Eroii sunt in stilul warcraft,warhammer samd,ai magii la fiecare erou,iar la sfarsitul misiunii iti alegi ce bonus vrei sa ai pe eroi sau pe anumite trupe,dupa care,rectific...nu pune artefactul in inventar,numa acuma m-am prins ca artefactele le dai cu click dreapta si se pun pentru rasa cu care esti,inventarul nu il poti accesa,si eu am depus acolo vro 8 bonusuri care momentan sunt in ceva gaura neagra,pierdute.. LE: Am adaugat si 2 screenuri. Singurul minus la joc,e problema cu update,dupa ce aduci acel client,mai stai cateva minute bune pana isi face update la 0.92,apoi inca cateva minute,de data asta mai putin pana isi face update la 0.93. Buguri are,la misiunea de unde am pus screenurile daca iti mor trupele si vrei sa dai reload sa inceapa de la ultimul checkpoint si nu de la inceput,jocul ingheata Last edited by nosferat; 13-03-2008 at 08:02.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Well,dupa cateva ore bune de joc,din pacate nu ii pot da lauda jocului.Am jucat si misiuni de single,si online..si nu mi se pare a fi un joc care va iesi in evidenta. Buguri inca are cu ultimul update 0.9.4 insa e jucabil.Grafica e buna,nu e extraordinara insa nu e nici urata.Insa din pacate atat,grafica da...restul e de rau,la unele lucruri e dezastruos. Artefactele nu folosesc la mai nimic,indiferent cate ai,dupa ce te lupti din greu pentru un anume artefact,ai un bonus minim la eroi,care parca nici nu se simte.Stilul de lupta online la deathmatch,acolo am jucat mai mult e in genul.Tu ai eroi,eu am eroi,tu ai trupe,eu am trupe,ne intalnim undeva pe harta,si unul pierde,altul castiga.Nu tu micro,nu tu magii de balance,nu tu nimic.Doar o batalie,vezi cateva fulgere,si cateva efecte de la magiile date de eroi..si gata.O batalie de genul poate dura maxim 3 minute si unul pierde.Eroii sunt foarte greu selectabili.Inteleg ca in harti ca si dota,scopul unui anumit erou e sa fie greu selectabil,sa poti da mai greu magii sau altele pe erou,insa aici mai toti eroii sunt greu selectabili,dai de 5-6 ori ca sa alegi un erou,si mai ales in batalii,magiile de multe ori nici nu merg,am dat si de 10 ori tasta de magie freeze pe trupele inamicului..nimic.Zoomul e infect,nu poti da zoom de aproape la trupe,are doar 2 nivele,zoom mediu si zoom de la distanta,de aia spun ca micro parca nici nu exista in joc.Plantele,cladirile din joc sunt mult prea mari,nu ma intereseaza sa vad o ciuperca care ocupa jumate din ecran,ci ma intereseaza sa pot selecta trupele sa le vad,si sa le pot misca cu usurinta pe harta. Am impresia ca jocul va fi uitat destul de repede ,nu va fi stiu eu ce de rts | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| nosferat a rezumat totul perfect parca producatorii s-au axat numai pe grafica si dizainul hartilor, in rest nimic, campania e OK dar nu extraordinara...Pacat, mare pacat ma asteptam la mai mult de la el.
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
jocul mi se pare interesant, din cate vad are o poveste foarte faina.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
Tot baga la updates baetii,insa mai au gramada de lucru,asa cum e jocul,zici ca e alpha nu beta la cate buguri,balance issues si multe altele are.Inca mai sunt probleme grave cu selectarea eroilor,unitatilor...micro nu poti face ata timp cat tre sa dai de 6-7 ori pe magie sa accepte,sau sa selectezi de 3-4 ori eroul ca sa fie si selectat.Grafic in multe locuri mai este de lucru,umbrele sunt cateodata de-am prasca facute,ori nu vezi umbrele,ori sunt in directia gresita.Problema cladirilor e inca nerezolvata,in multe locuri vrei sa dai click in fata la unitati,si daca e o cladire mare prin zona,sansele ca unitatile sa mearga acolo unde ai dat tu,sunt minime,caci clickul mouseului merge in varful cladirii,si unitatile in loc sa mearga in fata,incep sa se duca roata pana ajung langa acea cladire,care desigur e in partea cealalta a hartii,mai adaugam si inamicii care trag intre timp in unitati..si voila,recipe for chaos and frustration. Magiile sunt imbalanced,nu exista counter la multe magii,la cate un erou ba ai magii mult prea puternice,ba mult prea slabe.Online este cand merge perfect,insa mai prinzi si ocazii cand indiferent de conexiunea care o ai,indiferent ce ping ai,cand esti in joc ai un lag de parca ai fi cu x-net. Artefactele inca nu au fost rezolvate,bonusul care il dau sunt minime,majoritatea artefactelor se repeta.Mai este cand intra si un game crash,sau freeze..cand cum are chef jocul. Mult prea multe lucruri trebuie schimbate,unele luate de la 0,daca jocul vrea sa aibe o sansa.Ca si concept,e interesant,insa ca si joc,pentru mine arata ca si ceva alpha stage | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pt cei ce vor sa vada cum e jocul: -Single Player Gameplay Demo -Co-Op Gameplay Demo -Deathmatch Gameplay Demo -Game Modes Demo -Cinematic Trailer Si inca o opinie de moment, jocul are un single player decent (misiunile din beta au fost interesante), grafica frumoasa (nu cere multe resurse, pe un 8600 gt merge cu toate la max), pacat de multiplayer aici poate doar co-op e mai dragut ca DM e cam nasol (mult prea simplu in opinia mea). Buba jocului in opinia mea e ca: chiar daca pune accent pe unitati in numar mic, acestea nu au personalitate, mor prea repede si nu cresc in experienta !! nu te poti atasa de ele iar conceptul cu baza care e o singura cladire ar fi interesant doar daca aceasta ar fi ca in Eart 2160 (un joc mai vechi) sau RoL unde puteai lipi adonuri la ia si o puteai si upgrada; in momentul de fata pot doar sa va recomand jocul doar pt. single player si cum am enuntat si mai sus, cei interesati pot lua si juca in beta, bafta.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
WAa ce marfa aa
__________________ AMD Athlon 64 3200+ Venice@2400 MHz , AC Freezer 64 PRO , EpoX 9NPATI nVIDIA nForce4, AMD Hammer , 2x512 kit Corsair 2.5-3-3-8 , Western Digital Diamond 200GB 16mb SATA1 , Leadtek geforce 7900GT extreme , Creative SB0410 SB Live! 24-bit Sound Card , Philips 107e5 , Razer Diamondblack Plasma - X-ray aqua 2 ,400W . | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|