![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Command & Conquer 3: Kane's Wrath Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| command conquer 3 - kane`s wrath http://computergames.ro/ro/stiri/vie...h-anuntat.html ok,deci cat de PENIBILI sunt ea games astia? deci cum sa faci un expansion EXACT LA FEL ca in Red Alert2 in care personajul malefic revine el suparat si pus pe treaba? chiar asa in pana de idei sunt baietii astia?
__________________ "Lucrurile pe care le detii,in final,ajung sa te detina." | |||
|
| | #2 | ||
| Da' ce mai conteaza asta ? Important e ca vom avea un expansion cu unitati noi, probabil si alte harti, alte patch-uri incluse etc.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #3 | ||
| Pe 24 martie lansare Kane's Wrath, inca o luna Interesant e ca pachetul original va contine o cheie de inregistrare pentru Red Alert 3 beta.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #4 | ||
| | |||
|
| | #5 | ||
| Asta cu "Epic Units" e ciordelita de la Spreame Commander ce inovatori is astea de la EA Sper ca povestea sa fie interesanta, nu de alta dar ma cam plictisesc si nu am ce RTS sa mai joc !!
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Joaca "Sins of the solar empire", o sa te prinda. ![]() E bine ca baga asemenea unitati, "eroii" sunt la moda in toate RTS-urile deja, nu ne-am descurca fara ei. ![]() Seamana intr-adevar "grosolan" cu ala din Supreme commander... Eu unul o sa-l cumpar(addon-ul) ca imi este dor de o strategie online iar CC-ul a fost unul din preferatele mele. | ||
|
| | #7 | ||
| Bah deci la extraterestrii aia nu se putea sa nu fie un gandac, asa ca in celelalte 30 de rts-uri, 20 de filme, 15 desene animate si vreo 10 carti.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #8 | ||
| nu stiu cati ati jucat total annihilation:core contingency,dar core-ul avea o unitate absurd de asemanatoare,care era construita la un factory absurd de asemanator gg ea games copy-paste
__________________ "Lucrurile pe care le detii,in final,ajung sa te detina." | |||
|
| | #9 | ||
| Scrin Eradicator,epic...mai ramane cel de la GDI | |||
|
| | #10 | ||
| ... | |||
|
| | #11 | ||
| sper ca jocul sa iasa pe 24 martie. mi-a placut cam toata seria, mai ales ca am jucat chiar de la primul C&C.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #12 | ||
| Alte 4 unitati.
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #13 | ||
| C&C : KW este expansion pack ?? | |||
|
| | #14 | ||
| Da, expansion pentru C&C 3 Tiberium Wars: http://www.commandandconquer.com
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Well..a aparut,desigur nu in magazin,ar fi prea de tot.Insa a aparut,cam de 5 ore este de gasit mai peste tot...in afara de magazine.Nush cand o sa apara si pe aici,as dori sa il cumpar...am tiberium wars,sa am si Kane,sa le mai joc pe net | ||
|
| | #16 | ||
| este expansion pack la C&C: Tiberium Wars Kane Edition? cel de a tot aparut pe torrents? l-am vazut si in magazine parca, chiar voiam sa-l cumpar. de data chiar ca o voi face, ca mi-a placut seria.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #17 | ||
| Kane Edition e in loc de Collector's Edition,cu ceva harta/harti in plus si ambalaj mai pompos...deci tot acolo esti apropo,am vazut ca s-a spart trenuletul fericirii...e timpul sa ma arunc cu teava inainte...banii mai tarziu ![]() | |||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Sunt deja la actul III,ce pot scrie.E interesant insa nu e ceva special.Nivelul de dificultate e ceva mai ridicat fata de tiberium wars.Genul ca tiberium aproape toate misiunile si pe hard le termin,iar aici si medium mai are ceva provocari. Unitatile noi unele mi se par foarte utile,altele nu isi au locul din punctul meu de vedere.Acei super tanks,super pusher..sau ma rog unitatile alea extra nu imi plac.Sunt mult prea puternice,de controlat doar cel de la nod lam controlat insa le-am vazut si pe cel de la gdi si cel de la scrin ce poate face,ma luptasem contra ele.Si mi se par aberante,toate.Daca reusesti sa avansezi sa fii"general" cu unitatea aia,abia te mai face ceva,am tocat o baza intreaga cu acea unitate,ma atacasera din prima cel putin 6 tancuri,vro 5 avioane,si cam 10-12 soldati cu rachete,pe langa asta mai punem ca tragea in mine o tureta anti tanc,si un sonic turret...si nimic,viata abia scadea la ditamai "redeemer".Sincer nu imi plac aceste unitati,restul da,insa astea"special" ma dispera | ||
|
| | #19 | ||
| Quote:
![]() Multiplayer plictisitor...single nu am jucat si nici nu cred ca o sa joc...am incercat 2 harti in multiplayer cu un prieten si ne-am plictisit de moarte. Nu are absolut nimic care sa atraga...astept in continuare Red Alert 3. Last edited by Flame; 21-03-2008 at 20:19. Reason: pentru a face pe plac fanilor | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Mda...esti tare,am scris in graba,da totusi,ceva in legatura cu topicul ai de mentionat? sau mai mult la off-topic tii Back to topic.Am terminat jocul si din cate se pare va mai avea o continuare.Ending,nu e de loc ending,te lasa nedumerit,de-a lungul campaniei te tot poarta in timp,din un deceniu in altul,si la sfarsit...sa nu fac spoiling,doar mentionez ca ramane neterminata povestea.Nu are sad ending,happy ending..de fapt nici un fel de end.E sec,sper ca nu vor scoate si un al treilea expansion | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|