![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Command & Conquer 3: Kane's Wrath Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Atat spatiu cat ocupa filmele alea,puteau sa faca mult mai mult din joc 1,7GB directorul"movies" come on man...daca macar erau de calitate,ma refer la acting and stuff,si nu la calitate HD. Mai bine prefer cu mai putine filme,sau filmulete care ocupa putin spatiu iar un joc de calitate,decat filme HD si un joc...slabut din punctul meu de vedere | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Deci...am cumparat jocul original, care vine impreuna cu o foicica pe care se gaseste codul de Red Alert 3 beta. Surprizaaaa....chit ca e 1 aprilie, codul nu poate fi introdus in aplicatia EA M-am uitat la ei pe forum, se pare ca sunt niste probleme de baza de date, eu nefiind singurul "pacalit". Se va rezolva..poate. In al doilea rind: filmele sunt cam aiurea si ocupa imens de mult spatiu, termin campania si le sterg, sunt inutile. Despre cum joaca actorii nu spun nimic Cele 6 factiuni noi introduse sunt, dupa parerea mea, foarte dezechilibrate, NOD-ul a devenit prea puternic, GDI Steel Talons abia isi misca Titanii care sunt si extrem de vulnerabili. Practic, imi lipsesc tancurile Predator. Despre Wolverine nimic de bine, arata ca niste jucarii de carton chinezesti, care abia stau pe doua picioruse. Pina acum, din ce am vazut, Scrin Reaper e foarte puternica. Pe total: jocul nu merita banii, costa la fel ca originalul desi este un expansion. I s-a facut prea multa reclama prin nenumaratele Battlecast-uri etc. pe care le-am vizionat saptaminal pe site-ul oficial. Daca si Red Alert 3 va fi tot asa, renunt la aceasta serie C&C care mi-a fost atit de draga cu ani in urma....
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
Eu nu recommand jocul asta ,e o prostie totala,mai bine downlodati un mod pt el ,va asigur ca e de mai buna calitate modul decat acest expansion,au ajuns la pamant cu actoria ,campania e o prostie totala,shi nici nu poti sa joci online,la fiecare 10 jocuri,9 din ele oameni vor face un dc. Daca vreti un RTS calumea,luati Supreme commander (daca aveti un PC bun),sins of a solar empire sau Warhammer 40k. P.S Eu am luat originalul de la EA shop,shi si-au batut joc de cei care au facut pre order,nu am primit nici RA3 beta key shi cei care nu au folosit EA store au putut lua jocul original din magazine inaintea la digital download. | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
@Tyranus nu inteleg de ce zici ca e o prostie totala din moment ce tie nu ti-a placut campania care sincer e de umplutura. jocu' e gandit sa-l joci in lan(cu alte persoane reale) nu asa de nebun 5 misiuni si aia e. in lan iti garantez ca e mult mai misto cu toate unitatile noi si nebuniile care le poti face,iese haos ![]() si daca il ai orig intra la EA pe site si cauta pe acolo ca-ti dau aia beta key pt red3
__________________ Soarele bate pe cerul instelat aprinzand astrele topite de caldura amiezii | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
Eu lam jucat in Lan,prin Hamachi si pretenu il are original,il jucasem si pe net.Sincer tot la fel de rece ma lasa.Cu unitatile ultra super mega duper tari...mda,jocul nu are nici un fel de balance. La GDI daca apuci sa faci MARV,jocul e practic castigat,ia ala la minerale,ne jucam pe harta unde este plin de tiberium pe mid,sub 2 minute am facut 26K tiberium...ce drac de balance este acolo?.La scrin unele unitati sunt mult prea tari. Black hand nu este usor de contracarat daca vine la rush,si ma rog..multe altele,mi se pare penibil jocul. | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.imdb.com/title/tt0848263/
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Cu atat mai mult fiindca e vorba de actori cunoscuti filmele sunt CHIAR MEDIOCRE, si nu o spun eu ci culmea TOATA LUMEA ... nu am zis ca sunt de groaza ci doar ca-s mediocre
__________________ vand ford focus tdci 1.8 2003 101cp->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html vila gradinari http://forum.computergames.ro/90-ofe...gradinari.html vand eten m700->http://forum.computergames.ro/44-gsm...l#post38697410 | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Ai bai ca nu-s chiar mediocre...ma asteptam sa fie mult mai rele (acuma joc pentru prima data tiberium wars). Arata-mi tu un joc care are filme mai bune ![]() Singura lor eroare e ca au filmat cu o camera normala am impresia nu cu una de film, de aia nu e feelingul ala de "Heroes", "Lost" si asa mai departe.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
de Redeemer de la NOD nu zice nimeni nimic? e tare scarbos cu chestia aceea care face unitatile tale sa se bata intre ele..incluziv turele pur si simplu e de neconceput ca sa ai 16-20 mamouth-uri, MERV, 6-7 ion canon si ala sa vina cu Redeemerul, 5-6 grupe de soldati, 6-7 tancuri prapadite si 2-3 avatari iar tu sa mai ramai cu 2 turnuri si un mamouth in picioare ![]() restul autocasapiti
__________________ #aeon# | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu e deja acolo. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Deci n-are cum sa distruga atitia mamuti si un MARV, chiar daca bagi in el doi ingineri sa il repare. Redeemer e o unitate puternica, dar nici chiar asa. Oricum, singur este foarte vulnerabil, trebuie sustinut de Purifier-i si infanterie.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
atunci la mine e o problema am incercat un skirmish de vreo 4 ori eu gdi, computerul nod, pe medium, steamroller fac 6-7 ion canon, 15-20 mamuti si marv apare nod-ul cu redeemer, vreo 5 avatari, 5-6 tancuri si ceva soldati cum ajunge redemerul in fata bazei, efectiv toate tancurile mele o iau razna, incep sa traga unul in altul, turelele incep sa traga in ele (si ion-ul cand trage macelareste in linie tot ce prinde); nu am mai am nici un fel de control asupra lor, doar stau si ma uit cum mor in 1 min, deja tancurile mele sunt cam duse, avatarii lui culca turnurile mele si raman complet descoperit; in continuare computerul trimite avatari si soldati, nu se opreste deloc, cate 2-3
__________________ #aeon# | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Aeon, daca citesti manualul, o sa vezi ca Redeemer-ul are o facilitate care determina trupele tale sa se atace intre ele pentru o scurta perioada de timp.
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|