![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Command & Conquer 3: Kane's Wrath Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| Ionut, daca citeai mai sus, stiam de facilitatea aceea si tocmai de ea spuneam ca e "scarboasa" nu stiam insa de "unitatile care au ca tinta Redeemer-ul nu-s afectate de treaba aia" problema este ca nu vad cum dai atac pe el inainte sa activeze 'facilitatea'mai incerc, deocamdata am jucat de 4 ori si fara succes; ma gandeam sa las la aparare doar turnuri care sa-l ucida, apoi ma duc peste baza lui ps. curios, am jucat si cu Scrin in loc de gdi si nu s-a intamplat nimic rau...
__________________ #aeon# | |||
|
| | #62 | ||
| Ai dreptate, my bad Nici eu nu stiam de chestia cu unitatile neafectate, nu cred ca e asa, trebuie sa incerc. Pe total, insa, nu-mi place jocul, ma intorc la Generals Zero Hour ![]()
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #63 | ||
| L-am dat gata in 2 seri. Cate o sesiune de maxim 3 ore e de ajuns sa termini jumatate din misiuni daca stai sa indeplinesti toate obiectivele si sa cureti harta. Per total jocul e micro based pe la inceput cand unitatile sunt slabe si fac putin damage. Massurile de tankuri nu prea merg datorita unui counter de rocket squads. Pe masura ce avansezi si treci la unitati de tier mare un mass isi face treaba fara probleme. Cu Redeemeru am terminat ultimele 4 misiuni. Un redeemer si vreo 3 stealth tanks pentru aa, nimic mai mult. Practic daca ajungi sa-l promovezi la level 3(lucru foarte usor) si ai bagat un inginer in el poti foarte bine sa-i dai move in baza inamica si sa pleci de langa monitor, asta pe dificultate normala. Per total jocul e distractiv dar extrem de prost balansat. Unitatile alea gigantice dezechilibreaza enorm jocul mai ales ca pana si un super weapon e nefolositor contra lor.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #64 | ||
| eu am terminat pe hard misiunile si mi s-au parut usurele la ultima chiar am fost dezamagit, eram ferm convins ca mai urmeaza ceva, dar... am curatat toata harta cu ~70 de zburatori; bani erau gramada dupa ce am capturat depozitele, aveam mai mult de 60k la un moment dat reedemerul nici nu l-am construit
__________________ #aeon# | |||
|
| | #65 | ||
| Un articol interesant: http://www.cncgeneralsworld.com/arti...s-learned.aspx
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #66 | ||
| mda...e foarte interesant...sa speram c-o sa tina cont de concluziile alea ![]() | |||
|
| | #67 | ||
| am facut si eu vreo 6-7 misiuni pana acum din campanie, nu mi se pare deloc greu din contra, parca e mai usor decat tiberium wars pana acum...Ma cam enerveaza totusi filmele, la primul tiberium wars erau mai inchegate, mai bine jucate... Am incercat si un global conquest eu GDI, am jucat o harta real time si si-a facut nod-ul reedemer-ul, dar prostul il tinea la el in baza...nu a venit sa ma atace... In fine, apoi decat sa joc toate luptele real time, am facut urmatoare miscare: faceam doar armate de cate 11 mamuturi + mcv si ma bateam cu toti pe harta cu "auto resolve". Nu a reusit sa ma faca nimeni, practic termini global conquestul intr-o ora asa, cam aiurea...
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #68 | ||
| L-am terminat, e ok ca addon, si global conquest ala e a nice addition. Ca minusuri mi se par: povestea, care devine deosebit de rasuflata, stilul misiunilor, ultima e un exemplu elocvent, Tacitus pazit de ziduri de energie, care pot fi dezactivate din cladiri...care se afla in afara zidurilor de energie (ma rog, daca erau in spatele lor erau cam greu de dezactivat , dar puteau sa se straduiasca mai mult)...si filmele care sunt si ele rasuflate.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #69 | ||
| l-am terminat si eu. ce pot spune, nu mi-a lasat o impresie extrem de buna, dar macar e ceva cu care sa-ti umpli timpul pana apare C&C3. ultima misiune, cel putin, a fost stranie, nici nu m-am asteptat sa se termine dupa ce am capturat Tacitus.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: BUCURESTI>P-TA UNIRII>SPRE RAHOVA | am instalat patch-ul asta nou la kw,si acum cere cd...am pus din nou crackul si degeaba..
__________________ TEL.0732.85.45.30/0732.857.188 0743.880.808/0763.698.375,mariusdinu76-ym Time Costs Money-Benjamin Franklin | ||
|
| | #71 | ||
| off topic Quote:
daca iti cere cd-ul inseamna ca trebuie sa-l cumperi ps: n-a ca m-ai facut sa pierd timpul 30 s ca sa-ti raspund
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: BUCURESTI>P-TA UNIRII>SPRE RAHOVA | am licenta originala cumparata si cd key,crackul se pune pt.ca sa nu stai cu cd,dvd in unitatea optica.
__________________ TEL.0732.85.45.30/0732.857.188 0743.880.808/0763.698.375,mariusdinu76-ym Time Costs Money-Benjamin Franklin | ||
|
| | #73 | ||
| daca ardea camasa pe tine sa joci multyplayer puteai sa freci dvd-ul cateva zile in plus fara probleme dar din ce ai spus mai sus, inseamna ca esti un baiat destept, te descurci si fara ajutorul nostru ![]()
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #74 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: BUCURESTI>P-TA UNIRII>SPRE RAHOVA | deci chiar joc multiplayer online,iar patch-ul jocului ce rezolva o gramada de bug-uri a aparut ieri,crack-ul in schimb nu mai functioneaza,whatever..astept parerea unui jucator.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|