![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce parere avetzi de NoNameWar ?! | |||
| va fi un succes nemaipomenit | | 2 | 5.00% |
| prin top10 tot ajunge | | 15 | 37.50% |
| ma abtin ... | | 17 | 42.50% |
| ... e romanesc ... sigur ca stinks ! | | 6 | 15.00% |
| Voters: 40. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
A aparut in ultimul nr. din Pc Gamer : "No Name War ========== A title that history might just forget Describing himself, as seems so po****r recently, as an RTS with RPG elements, AMC Creation's No Name War is set on an Earth of the future, with the planet about to self-destruct and the need of re-housing rather urgent. Only a lucky few are chosen for planetary relocation on a world called Pangaea. No Name War's campaigns will consist of large maps.There will be three races in the game, and tactics will include ambushes, spycraft, diversions and hit-and-run commando attacks. No Name War will try to make a name for itself this spring " Pure Power "Real-time strategy continues to surge into the future with innovative and exciting new titles popping up all over the place. First up is Pure Power - a sci-fi epic from Romanian game conjurors Piron. As is trendy in the genre, Pure Power will feature RPG elements as well as a limited number of units with wich to complete the missions (as an antidote to tank rush tactics). http://www.piron-games.com "
__________________ "All were blown away by the incredibly emotional work where a plethora of musical worlds collide into a space that somehow explains all the reasons to live, love, lament and simply be alive. Taking the soul-searching, ambient aesthetic of his last artist album, Airdrawndagger, Sasha turns up the volume in these new tracks to expose a passion for understanding the self on a universal level where drum beats, lonely echoes, hooks, guitar strumming and bridges make Sasha's music like no other's." | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, dar tot in PC Games Romania a aparut primul articol despre ei Faptul ca cei din afara se intereseaza de ei este foarte bine. Dar sa amintim ca FUNlabs a lansat in cooperare cu Activision Value un joc excelent, Cabela's 4x4 Off-Road Adventure. Si asta e extraordinar !
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
Iar entuziasmul de doi lei al lui I.G. Ai jucat jocul celor de la FunLabs? Sau faptul ca vii din viitor te absolva de asemenea activitati? Asa ai fi putut sa iti dai seama ca nu e mare lucru de capul lui... Iar celalte doua sunt chiar cu mult mai proaste... Dar de...
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cu toata strangerea de inima, tin sa te contrazic draga Farenheit. Jocul celor de la FunLabs nu e deloc prost. O fi el "uratel" si o mai fi avand si alte minusuri dar isi face treaba cu brio. Nu e un joc destinat publicului larg, ci doar unor (putini, e drept) meseriasi ahtiati dupa masini de teren dar asta nu il face mai putin bun. parerea mea | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
Nu stiu de ce ai stringeri de inima. Poate ai avut o presimtire ca o sa dai cu bita in balta. N-am zis ca 4X4 ORA e un joc prost, ci doar ca nu e mare lucru de capul lui. Iar "meseriasii" ahtiati dupa masini de teren s-ar putea sa fie mai critici decit mine avind in vedere performantele jocului. Cel mai mult m-a enervat hiperentuziastul de Ghionea, care e dulce ca o acadea si are mintea cit o bomboana. Dementa. Si totusi isi mai da cu parerea din cind in cind pe forum. Si asta e extrordinar ! [Modificat de Fahrenheit pe 13-03-2001 ora 09:48 PM] | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Stai linistit ca am inteles ce ai vrut sa zici de la inceput... Dar pana cand o sa vina un "meserias" (exclus persoanele de gen feminin si taximetristii) sa imi explice DE CE o fi jocul atat de prost (sau, ma rog, de ce nu e prea mare lucru de capul lui) ma vad nevoit sa raman la parerea mea. Ca o rugaminte personala, pe individul entuziasmat il cheama Ghionea si nu Ghinea (stiu eu pe unu' care ar sari ca ars daca ar vedea greseala asta )
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Explica-mi.... Si te rog sa nu ma jignesti pe Forum, nu e frumos, altfel cum ai avea pretentia ca esti intelectual ? Eu mi-am spus parerea si atit. Ai vazut jocul ? Daca da, de pe ce warez l-ai luat ? Eu il am acasa, full, cu cutie. Munca trebuie apreciata si eu exact asta am facut. Baietii de la Funlabs au muncii si au scos ceva. Fa si tu la fel. Thanx Mitza.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Guest |
Pedanteria ta ma depaseste... Fii linistit, n-am avut niciodata dorinta reprimata in subconstient de a fi considerat intelectual. Intelectualii sunt niste relicve rare si pe cale de disparitie cu care nu vreau sa fiu asociat sub nici o forma. Prefer sa ma bazez pe emotii si pe intuitie decit pe intelect, astfel incit daca mi-ai zice ca sunt intelectual, as lua-o ca pe o insulta, bombonel. Jocul il am si eu original si cu cutie, ceea ce n-as putea spune cu siguranta despre tine. Si daca intr-adevar il ai, nu pot decit sa te compatimesc ca ai dat banii pe el. Pentru toti cei care vor sa vada un joc offroad de calitate le recomand http://www.rage.com/offroad/. Voi reveni daca mai e nevoie... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu fi foarte sigur ca nu-l am in cutia originala. Apropo, de unde l-ai cumparat ? Din cite stiu eu, se gaseste numai pe piata externa. Eu l-am primit de la FUNlabs in momentul cind am inceut sa scriu articolul pentru PC Games. Si ... UNDO, stai linistit, nu pling eu de atita lucru
|
| | #14 (permalink) | ||
|
chestia s-a intamplat cam acum 2-3 saptamani, cand AMC s-a hotarat sa schimbe vechiul engine pe care-l foloseau cu unul total 3D. Am fost pe la ei si ne-au mai oferit niste informatii despre joc, si in plus o gramada de sperante. Daca nu v-a ucis asteptarea si aveti chef sa aflati ce mai e nou cu el, eventual dati o raita prin jucaushii sorry, stiu ca suna a reclamaStokky
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
pai bine-bine, si ce legatura au ultimele 80% post-uri cu NNW??? Chiar is curios ce mai ziceau cei din pc-games-ul ala "de dincolo" de joc, ca noi cel putin vineri am fost pe la AMC si am aflat ultimele noutati. Si sunt! au schimbat baietii engine-ul, au pus unul complet 3D, iar acum lucreaza la reimplementarea graficii si a celorlaltor chestii iar demo-ul va iesi el luna viitoare (cica), dar NU va fi pentru pus pe CD-urile revistelor, mai ales nu a celor autohtone (nu ma intrebati de ce "mai ales" --era doar de efect )anyway, mai pe larg vedeti voi prin "J" Stokky
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| New No Name War Screenies
Pacat ca trebuie sa aflam prin intermediul altora :( http://www.avault.com/news/displayne...=9272001-84754 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Oricum, la www.computergames.ro puteti citi o shtire de ultima ora privind No Name War
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Assassin pai nu era ea chiar de ultima ora nici atunci cand ai pus-o, si nici imaginile nu sunt doar cele de pe avault -- la www.amc.ro sunt 5 imagini noi (diferite de cele de la avault), impreuna cu stirea cu Octagon, iar chestia cu "cautatul de distribuitor" e veche de cand lumea ![]() Singura stire ar fi ca intr-adevar se mai lucreaza la NNW ![]() Stokky. p.s. mda, bine ar fi sa "revenim cu amanunte"...
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|