![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Va plac jocurile din seria UFO | |||
| Da | | 9 | 64.29% |
| Nu | | 5 | 35.71% |
| Voters: 14. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| UFO Afterlight
Am vazut ca nu exista un thread despre acest joc si am creat eu unul in care postam imagini in-game,wallpaper etc...si video si discutii,ajutor la unele probleme si asa mai departe...tot ce tine de acest joc .Aici trailerul si un gameplay pentru cei ce nu au aflat de acest joc ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- ATENTIE DOAR PT FANII UFO!!!! ![]() Last edited by robertionut95; 30-05-2008 at 19:11.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Tin sa te contrazic, exista un thread care a fost facut pe vremea cand aparuse jocul. Se pare ca tu acum ai dat de el. UFO Afterlight
__________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
man am folosit search si nu am gasit nici un thread ufo aftherlight...jur...da acum...ma rog -------------------- Editare ulterioară -------------------- Pt cei ce mai jucati jocul cum poti sa iti construiesti drones ...roboti..?am la tunuri da nu am ce sa fac cu ele..cum ajung sa construiesc roboti si aceasi problema e ca nu am aliens,unde ii gasesc?...plyyzz help Last edited by robertionut95; 31-05-2008 at 13:43.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucharest |
imi place seria veche Ufo , aici intrand enemy unknown si mai tarziu Apocalypse (desi apocalypse e mai slab ...totusi a fost pt prima oara ce au incercat sa treaca la managementul in timp real , lasand totusi optiunea de end turn pt fanii ce doreau asta ) Seria facuta de Cenega ? facuta praf poate e termenul potrivit .. plina de buguri , misiuni de proasta calitate , grafica facuta in graba parca ...
__________________ Procesor Intel Core2 Quad Q9450 2.66 GHz , placa de baza Gigabyte GA-X48-DQ6 , 2 placi video Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 256-bit , Memorii Corsair 4 GB DDR2 1066MHz , carcasa Antec Twelve Hundred , hard disk Samsung 1TB SATA-II 7200 rpm . Damn ..suntem faliti ....am pus toata scara bani sa luam un pc Vand salvari la jocuri sa recuperez investitia !! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Ultimele din serie au rezistat cam 5 minute pe hdd (in total).
__________________ ... | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|