![]() |
| | #1 | ||
| Civilization: Revolution Oameni buni, sper ca sunteti aproape de iesit la pensie, pentru ca în curând începe era Civilization: Revolution si veti avea nevoie de timp, mult timp. ![]() Câti mai misculeaza din vechea garda Civ ? Ivan mai esti pe-acolo ? Fara comentariile tale despre partidele sângeroase de CivIV nu puteam dormi anii trecuti. ![]() Intrebarea mea e daca versiunea PS3 va fi compatibila multiplayer online cu versiunea PC. Am comandat versiunea PS3, ca dupa lentoarea lui CivIV pe baragladina mea de Intel mi-am zis sa nu risc. Ma gândesc daca si de data asta va fi nevoie de 6 luni ca sa scoata patch-uri ca sa echilibreze jocul.
__________________ "Originea averii mele ? Exploatarea imbecililor. Dar imbecilii au fost mereu exploataţi, şi e normal. In ziua în care nu ar mai fi exploataţi, ei ar domina, şi lumea s-ar duce dracului". - un milionar, pe la 1900 | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti | prima impresie.Nu l-am jucat.N-am consola,dar din screen shote-re mi se pare prea neserios abordat.Prea cartoonish,parca prea ptr copii Civ-ul parca era ceva ptr oameni seriosi cu o gandire serioasa
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #3 | ||
| Apare pe PC? pe gamespot nu se gasesc decat variantele de console.
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
| | #4 | ||
| Nah, n-are nici o treaba cu pc-ul. Nu este "the next installment", care se va numi Civilization V, cand o sa apara.
__________________ [ipocrit]Nu vă mai irosiţi viaţa în faţa calculatorului![/ipocrit] | |||
|
| | #5 | ||
| Acum am realizat ca va fi doar pentru console. Damn, iar am postat un topic cu aberatii, aiurea. Clasic. ![]()
__________________ "Originea averii mele ? Exploatarea imbecililor. Dar imbecilii au fost mereu exploataţi, şi e normal. In ziua în care nu ar mai fi exploataţi, ei ar domina, şi lumea s-ar duce dracului". - un milionar, pe la 1900 | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | stie cineva daca se poate juca in 2 de pe acelasi ps3 ?
__________________ | ||
|
| | #7 | ||
| Nu se poate.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|