Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-05-2001, 14:35   #1 (permalink)
Registered User

Post Emperor: Battle for Dune

Am observat ca foarte putina lume stie despre jocul asta si despre ce pare ca va fi: Cel mai tare RTS al anului. O sa apara pe 12 iunie, si e deja in versiunea gold. Eu am fost pe site-uri de Emperor inca de nu-stiu-cand si vreau sa-l fac mai cunoscut. Daca are cineva vreo intrebare, eu stiu raspunsul!

Site-ul oficial: http://www.duneemperor.com/

Edric O is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2001, 15:19   #2 (permalink)
Pilot ColinMcRae3.0

B0GD4N's Avatar

eu l-am remarcat demult, am vazut si un film(arata excelent) sper sa fie o reeditare a excelentului dune2, dar cu tehnologia de acum.

B0GD4N is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2001, 22:37   #3 (permalink)
Registered User

Sunt unii care nici nu au auzit de EFD. Si e pacat, avand in vedere toate lucrurile noi din joc... campania interactiva, sub-casele, cele 4 planete diferite, viermii (viermele ala din filmul de preview chiar ca mi-a atras atentia) si altele...

Old 23-05-2001, 22:55   #4 (permalink)
Xi
Registered User

Xi's Avatar

Am vazut ca unii au zis ca este slab si i-au dat doar 74%.
Acum eu nu-i cred, si ca fan al cartilor lui Herbert. Apropo, am vazut un film de vreo cinci ore (Frank Herbert's Dune - mini series) pentru canalul Sci-Fi. Incomparabil cu cel din 1986. L-a mai vazut cineva ?

Xi is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2001, 23:04   #5 (permalink)
Registered User

PC Zone = *******

O SINGURA revista i-a dat un scor asa de slab: PC Zone. I-au dat 74% sau 76%. In rest, numai de la 85 in sus! Gamesport i-a dat peste 90%. Cat despre PC Zone... I-au dat sub 60 lui Sacrifice si in jur de 70 la The Sims. Asa ca e clar cu fac ei review-urile...

Am auzit de mini-series, dar eu nu prind canalul sci-fi, asa ca nu l-am vazut. Dar din ce stiu eu, s-ar parea ca a avut mare succes si multe efecte speciale.

Old 23-05-2001, 23:14   #6 (permalink)
Xi
Registered User

Xi's Avatar

Eu l-am avut pe hdd (vreo 2,7 Gb).
http://www.scifi.com/dune
Efecte speciale ca pentru o productie TV, dar cu avansul tehnologic le depasesc pe cele din original.
O singurachestie m-a enervat: Ornitopterele nu aveau aripi din care sa falfaie, doar niste ventilatoare ciudate.

Old 23-05-2001, 23:24   #7 (permalink)
Registered User

Adica erau un fel de elicoptere? Sau li s-a stricat aerul conditionat si au luat ventilatoare?

Si daca tot vorbim de Thoptere, ai vazut unitatile din EFD? Pe langa Ornithopterul Atreides (care arata normal, cu aripi miscatoare), mai e o versiune Harkonnen, care cica se numeste tot Ornithopter, desi are 4 aripi fixe si arata ca un X-Wing Fighter din Star Wars. Eu sper sa-i dea alt nume, totusi...

Old 23-05-2001, 23:31   #8 (permalink)
Xi
Registered User

Xi's Avatar

Din pacate nu imi amistesc sa le fi vazut.

Old 24-05-2001, 15:06   #9 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

Si eu urmaresc de ceva timp jocul asta. Cel mai mult din respect si memoria lui Dune2.
Filmul arata super fain dar unitatile mi se par ca cu prea multe poligoane. Puteau sa le faca mai detaliate ca in Ground Control.
In rest... partea cu harta strategica de dinainte de misiune mi se pare interesant de vazut.
Dat fiind ca e GOLD.. o sa apara in curand pe warez.
Stiu ca nu mai e voie sa se dea linkuri aici, dar macar spuneti ca l-ati vazut (linkuri valide) si apoi comunicam pe mail.

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2001, 15:46   #10 (permalink)
Registered User

Din cate am inteles, filmul de preview e facut cu rezolutie slaba, pentru ca altfel ar fi fost prea mare. Si pentru ca majoritatea oamenilor nu vor avea computere destul de bune pentru a sustine o rezolutie mai marfa.

Eu sper ca harta strategica din EFD sa fie numai inceputul. Peste 10 ani, cine stie cum va evolua ideea asta! Poate vom juca RTS-uri in 2 planuri: O harta la nivel planetar si hartile cu care suntem obisnuiti acum.

Old 24-05-2001, 20:06   #11 (permalink)
Registered User

Hei, se pare ca foarte multa lume e de acord ca jocul va avea succes (mai ales dupa articolele care au aparut despre el pe site-urile din afara ), singura chestie pe care vreau sa o stiu este cand naiba apare la noi si cum facem sa-l "procuram"....

Apropo se pare ca nu numai topterele au diferente intre case dar se pare ca si multe alte unitati or sa fie influentate de caracteristicile fiecarei case in parte ( care e faza cu patru subcase?????)

See you later!

Shadow-GameOver is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2001, 22:57   #12 (permalink)
Registered User

Pai o sa-l "obtinem" in moduri despre care (din cate am inteles eu) nu prea se discuta pe forumul asta... O sa apara pe 12 iunie, poate chiar mai devreme in "anumite locuri".

O sa fie doar 3 unitati comune (identice la toate casele). Si unitatile astea o sa arate diferit pentru fiecare casa. Cat despre celelalte unitati, o sa fie unice pt o anumita casa.

Nu vor fi 4, ci 5 sub-case. In multiplayer, inainte de inceputul jocului iti alegi 1 casa si 2 sub-case. Fiecare dintre cele 2 sub-case iti da cate 2 unitati in plus si poti combina orice casa cu orice 2 sub-case. In single, va trebui sa indeplinesti niste misiuni ca sa se alieze unele sub-case cu tine (si sa-ti dea unitatile lor speciale). Sub-casele sunt:

House of IX (au Projector si Infiltrator, unitati high-tech)
The Guild (au NIAB Tank si Maker, unitati care se teleporteaza)
Bene Tleilaxu (au Contaminator si Leech, unitati biologice gen Zerg)
Sardaukar (au Sardaukar si Imperial Sardaukar, un fel de super-soldati)
Fremen (au Fremen Warrior si Fedaykin, primul e o infanterie invizibila si al doilea poate calari viermi)

Old 25-05-2001, 00:18   #13 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

Thumbs up Westwood revine

Si eu abia astept sa apara jocu asta .. Poate il localizeaza si la noi sa-l putem cumpara din mag. romanesti .. Anyway eu zic ca promite ..

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2001, 13:03   #14 (permalink)
Registered User

Westwood a revenit mai demult, cu RA2.
E clar ca o sa localizeze EFD si o sa apara si in magazinele noastre, dar avand in vedere ca la toamna apare RA2: Yuri's Revenge, eu pastrez bani ca sa-l iau original. Pe EFD il joc mai intai, si dupa aceea poate il cumpar mai tarziu de la Best, daca pot.

Old 25-05-2001, 16:50   #15 (permalink)
Registered User

jucaushii's Avatar

Cool Eeeee.... da, e GOLD curat!

Pai bine mai, cine a zis ca nu stie lumea de el?? Adica eu m-am chinuit sa scriu despre el acum 6 luni degeaba? Intr-adevar, dupa B&W-ul care ma asteptam sa ma satisfaca mai mult, Emperor a devenit cel mai asteptat joc al meu. Si e bine sa vad ca mai sunt multi in aceasta postura.

Xi -- ca ziceai ca nu ai vazut respectiva "zburatrice" cu 4 aripi fixe: Daca ne merge site-ul (ca azi a picat, sa vedem cand il repunem), chiar pe prima pagina e o poza cu respectiva unitate. Desi cum te obzierv eu... banuiesc ca ai vazut deja cum arata
Stokky

jucaushii is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2001, 21:39   #16 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

De o ora stau shi ma delectez pe siteul asta.E SUPERBELEAAAA!!!
Io sunt un mare fan a lui Herbert(am citit toata seria de vreo 6 ori),am jucat Dune1 shi 2 pe care le-am terminat de vreo 8 ori fiecare(maniac nu??),din pacate comp-ul meu de acasa e varza shi n-am putut sa joc shi Dune3 decat prin i-cafeuri.Mi se pare super-marfa ca Westwood incearca sa bage cat de multe el. din carte(Ix,Tleilaxu),nu intzeleg de ce nu au bagat shi Bene Gesserit a 6-a Subcasa(ar merita judecand rolul pe care il au in carte).
De asemenea am observat ca toate personajele seamana super-mult cu cele din film(bunicel dupa parerea mea dar nu se compara cu cartzile).
Pt. Xi:Mini seria aia de 5 ore era mult mai bine realizata sau sub orice critica???(din ce zici tu nu se intzelege prea bine).
Abia ashtept sa apara sa-l joc shi io prin I-Cafeuri.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2001, 22:44   #17 (permalink)
Registered User

Bine te-am regasit Edric
Emperor va fi revenirea lui Westwood in forta (nu ca ra2 nu e k lumea - E SUPER ! Dar de fapt stim asta deja ) !
Atreides vs Harkonnen vs Ordos ... Nu m-am decis cu cine voi juka ... Oscilez intre Atreides si Harkonnen ...cred ca totusi ultimii ( IT'S HARD TO BE GOOD ) .
Orikum Edric a opta a cam trecut ...pe 18 romana , pe 20 mate , pe21 istorie ...si dupa aceea
PARTY TILL DAWN!!!! RA2 , EMPEROR , BG 2 , Undying , Black and White ....
"Dulce et decorum est pro patria mori"-Horatiu

Husky40 is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2001, 22:51   #18 (permalink)
Registered User

Westwood nu are copyright pentru carte, doar pentru film. Asa ca toate personajele sunt ca in carte, dar cu alte nume. Pe Ducele Leto il cheama Achillus, pe baronul Vladimir il cheama Rakkan, si Feyd si Rabban au nu-stiu-ce-nume. Dar caracterele lor sunt aceleasi.

Probabil ca nu aveau "loc" decat pt 5 sub-case, si Bene Gesserit a fost pe locul 6 la preferinte... Eu abia mai pot sa astept pana apare, asa ca-mi ocup timpul pe forumuri

Old 26-05-2001, 11:53   #19 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Da bah am vazut ca toate caracterele sunt facute sa super-semene cu cele din film,normal le-au pus alte nume dar asemanarea e fizica rau de tot(seamana la fatza grupa mare cu pers. din film).Evident nu puteau fi identice.
Cat despre ce a scris Husky:Atreides wiil be obviously my first choice:Long live Duke Leto!!!!(sau The Duke cum vretzi)

ptz is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2001, 12:51   #20 (permalink)
True Italo Disco

Neoxx's Avatar

A aparut un review la Eperor in Pc Gamer.
A luat 82%, concluzia fiind ca se inscrie in aceeasi linie cu RA2 (adica are cam acelasi gameplay)

Neoxx is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules