Nu vorbeste nimeni despre acest joc de strategie care din trailere arata promitator, mai ales daca te uiti la primul trailer la secunda 55 ce matura acele creaturi boss cu acele unitati ...eu zic ca merita asteptat. Este si un beta aparut de anul trecut, download aici, dupa instalarea acelui kit necesita sa ai un cont pe EA si dupa logare descarci jocul beta avand cam 10 gb
iar cand ai intrat in joc iti va cere sa te loghezi cu contul facut pe EA, iar dupa logare ca sa ai acces in beta trebuie sa ai un key ca sa activezi contul, ce poti sa-l obtii de aici sau daca ai cont pe fileplanet de aici, iar mai departe te descurci ca va fi usor ...
Debut Trailer (HD) or (SD)
Exclusive Leipzig Trailer (HD) or (SD)
Nature Trailer (HD) or (SD)
Initial jocul a fost anuntat ca trebuie sa apara in 2008 dar l-au anulat pentru 2009, in primavara asta cred ca va aparea.
BattleForge este dezvoltat de Phenomic urmand a fi lansat de Electronic Arts. Jocul are la baza un sistem de colectare de carti (trading cards), jucatorii vor folosi carti de joc virtuale pentru a-si construi armata perfecta, fiecare dintre aceste carti reprezentand o unitate, cladire sau vraja ce poate fi folosita direct pe campul de lupta.
s.a.
Site oficial

eu zic ca merita asteptat. Este si un beta aparut de anul trecut, download
iar cand ai intrat in joc iti va cere sa te loghezi cu contul facut pe EA, iar dupa logare ca sa ai acces in beta trebuie sa ai un key ca sa activezi contul, ce poti sa-l obtii de
Reply With Quote
(se scrie: stii sa citesti, primul i este din radicalul vb si al doilea din pers 2 a doua sg.).

Bookmarks