Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-11-2001, 04:17   #61 (permalink)
Registered User

TT si RailRoad Tycoon II sunt cele mai tari dupa parerea mea ; parca tot TT e cel mai tare.

GabiS is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2001, 13:13   #62 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

Wink YEAH!!!

Mie mi-a placut Pizza Tycoon cel mai mult!! RailRoad Tycoon 2 ma joc acum si e destul de mishto...e greu la inceput ca la orice tycoon. Odata ce ai inceput sa faci bani teoretic e imposibil sa dai faliment
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2001, 00:15   #63 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

This site has been removed

[offtopic] Dedicated to Cobralethal:

This site has been removed for uploading any material that infringes the copyright, trade mark or other intellectual property rights of any party which contravenes article 16.2 of the Freeola Terms and Conditions of use.

Asa ca luati-va gandul de la adresa respectiva [/offtopic]

[ontopic]
Transport tycoon deluxe si Rollercoaster tyccon, mai ales ca folosesc aproape aceeasi interfata. Chiar azi am jucat TTD si ma intrebam destul de mirat cum de nu au facut o continuare la jocul asta. E o mina de aur. E loc destul de imbunatatiri: la grafica, la progres (mai multe modele de vehicule, perioada mai mare de progres- pana in 2200 de ex.), descoperirea a noi resurse/bunuri de transportat, etc.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2001, 10:24   #64 (permalink)

Mitzone's Avatar

Thumbs up YEAH!!!

Normal era sa ai mai mult de transportat in 2050 decat in 1950 pt. ca tehnologia avanseaza iar minele , fermele si toate celelalte sunt mai productive.

Intrebare numai pt. cunoscatori: CUM FAC SA CREASCA POPULATIA LA ORASE. VREAU SA AJUNG CU POPULATIA LA ORASE LA 30.000 DE LOCUITORI. AU EXISTAT MULTE TEORII. ex: trebuie sa le faci drumuri multe sa nu ii lasi pe ei sa faca. Sa transoprti cat mai mult. Cum? cand max. de trenuri este 80. Max. de masini trebuia sa fie cel putin 300-400. Avioane mai inteleg: 50 la fel si vapoare. Dar mai exista o problema: nu poti sa faci 80 trenuri , 80 masini 50 vapoare , 50 aviaone pt. ca zice to many vehicles in the game mai ales daca joci cu 5 cpu-uri faci 30 trenuri , 30 masini si 5 avioane. Aceeasi problema si cu statiile de masini si garile si porturile,si acolo exista in maxim si daca joci cu 5-6 cpu-uri nu mai apuci sa faci nimic.

Alta problema: Cpu-ul are mai multe supply-uri(cargo: oil , goods , iron ore , coal) in gara decat mine. Deci daca isi face gara exact de unde transport eu are mai mult decat mine. Este un fel de a pune gara? ex: 5 patratele stanga 3 sus sau cum?!!

Iar,daca nu se dezvolta orasele aeropoartele raman la marginea orasului si nu mai ai pasageri iar un avion nu este atat de ieftin

Avioanele alea rapide scot mai putin la un transport decat unul mai incet. Ex: Un avion care transporta 100 pasageri scoate mai mult decat ala superrapid care transporta 110 pasageri pt. ca se misca mai incet. Era normal sa scoata mai multi bani unul rapid (care costa si mai multi bani,costa o tona de bani) pt ca e mai rapid. Adevarul e ca scoate mai multi bani decat orice avion pt transporta super rapid. Oricum e nasol ca te lasa fara pasageri in aeropoarte.

Ar mai fii mult de spus dar mi-e lene.

Scuze pt. orice greseala gramaticala.Am scris mult si mi-e lene sa citesc tot ce am scris.Anyway sper ca se intelege

Apropo , vreau si eu strategii de dezvoltare rapide si convenabile. Si mai vreau si patchul ala in care modifici viteza trenurilor,le pui elice de elicopter la avione si aterizeaza pe helipod in mislocul oarsului. Mai e un patch care iti da voie sa bagi niste cheat-uri. ex: tren cu 255 de vagoane , max. de trenuri 255 , poti lipii un monorail de o gara normala si vor avea acelasi nume.
Faza cu avion cu elice in cap e tare. Sa vezi un Boeing 757 care aterizeaza in mislocul orasului ca un elicopter , atunci sa vezi cum faci o tona de bani (stiti foarte bine ca o statie de masina sau un helipod in mislocul oarsului are 1500-2000 de pasageri)
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Old 19-11-2001, 15:51   #65 (permalink)
Registered User

Eu stiam ca poti sa faci orase mai mari sponsorizandu-le...
adica dai click pe Primarie.. pe cladirea mare din centrul orasului langa care e scris numele orasului, si iti apare un meniu acolo cu tipuri de sponsorizari..... dar faza e ca costa foarte mult... dar daca ai bani multi poti sa testezi..... si bine inteles ar mai fi sa legi orasul de cat mai multe alte orase, fabrici, etc...

(In sfarsit ti-ai pus avatar marfa :) )

Hory is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2001, 18:44   #66 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Arrow Noutati despre Zoo Tycoon

- http://www.computergames.ro/article.php?sid=420

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2001, 23:48   #67 (permalink)
Registered User

Interesant si Monopoly tycoon dar parca e prea scurt in sensul ca o zi scursa face cat 5 ani si cel putin primele scenarii se termina imediat.

GabiS is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2001, 03:57   #68 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Transport Tycoon Deluxe, clar, e cel mai bun joc din aceasta categorie. Restul... nu cred ca vor fi jucate cu la fel de multa placere peste citiva ani.

razvi is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2001, 08:44   #69 (permalink)

Mitzone's Avatar

Question DECI.....

Quote:
VUX : Alta problema: Cpu-ul are mai multe supply-uri(cargo: oil , goods , iron ore , coal) in gara decat mine. Deci daca isi face gara exact de unde transport eu are mai mult decat mine. Este un fel de a pune gara? ex: 5 patratele stanga 3 sus sau cum?!!
Stie cineva raspunsul la intrebarea asta?!!
Mitza.ro@Gmail.com

Old 20-11-2001, 10:08   #70 (permalink)

Mitzone's Avatar

Cool

Am facut rost de editorul de vehicule. E super COOL!! Incercati-l si voi... Daca il vreti apasati aici
Mitza.ro@Gmail.com

Old 20-11-2001, 12:28   #71 (permalink)

Mitzone's Avatar

CHECK THIS OUT!!!!

Ati mai vazut asta?!!
Attached Images
File Type: jpg scr1.jpg (441.6 KB, 58 views)
Mitza.ro@Gmail.com

Old 20-11-2001, 14:51   #72 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Re: This site has been removed

Quote:
Originally posted by Ghost
[offtopic] Dedicated to Cobralethal:
This site has been removed for uploading any material that infringes the copyright, trade mark or other intellectual property rights of any party which contravenes article 16.2 of the Freeola Terms and Conditions of use.
Asa ca luati-va gandul de la adresa respectiva [/offtopic]
Sorry mie mi-a mers cand l-am tras sorry...

CBR is offline    Reply With Quote
Old 21-11-2001, 12:07   #73 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Se cunosc semifinalistii Zoo Tycoon: Beast in Show

- http://www.computergames.ro/article.php?sid=423

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2001, 10:38   #74 (permalink)

Mitzone's Avatar

Vreau si eu adresa aia cobralethal... PM me pls
Mitza.ro@Gmail.com

Old 23-11-2001, 10:50   #75 (permalink)
spiral architect

Max the Fire Raven's Avatar

Vux> cantitatea de marfa care iti vine in statie depinde de rating'ul pe care il are marfa respectiva la tine in statie, adica procentul ala. Daca inamicul are procentul mai mare la aceeasi marfa la aceeasi statie, atunci lui ii va veni mai multa marfa. Procentul creste in functie de cat de mult si de des stau vehicolele/trenurile/etc. in statie pentru a incarca marfa. D'aia e bine sa ai cu cat mai multe trenuri la o statie cu cat mai mare e distanta. Dar nici sa nu exagerezi. Sau poti sa faci altfel: un tren lung de tot si de gara lipesti o statie de masini, si punand multe masini procentul de la rating va fi mare ==> o gramada de marfa pentru trenu' mare.

Max the Fire Raven is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2001, 18:27   #76 (permalink)

Mitzone's Avatar

Thumbs down INVERS!!!

Cred ca e bug : Intr-o statie de masina ai mai multa marfa desi ranting-ul e 5% De ce? Poti sa te folosesti de acest "bug" >>> Pui o statie de masina la ceva (oil , coal mine , iron ore,etc) dupa care lipesti o statie de tren de ea. Max the Fire Raven tu ai zis exact pe dos... Deci rating mic si statie de masina ,dupa care lipesti si gara...
VORBESC SERIOS...

Apropo mi-ai vazut trenul?!!
Mitza.ro@Gmail.com

Old 23-11-2001, 21:56   #77 (permalink)
spiral architect

Mon, nu are hapsolut nici o importanta care e ratingul initial, ca nu de'aia joci, ca sa vezi ce rating ai la'nceput. Si nu e nici un bug, e totul logic: daca ai un tren lung, sau chiar 2, nu conteaza, ideea e ca trenurile intr'o statie ajung mai rar (nr. de intrari in statie/unitate de timp) decat ajung, sa zicem, 10 camioane cate ai avea pe acelasi traseu in loc de 2 trenuri. Si deci ratingul iti creste mai mult in timp cu camioane fata de cum ar creste cu trenuri. Si la treaba cu lipirea unei statii de masini langa o gara, nu o faci asa de flori de mar, ca n'are nici un efect statia singura. O pui acolo si adaugi vreo cateva camioane, care nu ele or sa'ti aduca profitul, ci le pui pentru a'ti mari ratingul la statie. Dar statia fiind lipita de gara, si gara va primi mai multa marfa (de fapt aceeasi, fiind una si aceeasi gara/statie) si avand si trenuri care sa transporte ce transporta camioanele, profitul va veni din trenuri. Deci camioanele in esenta ajuta trenurile sa scoata profit. Capisci?

Old 23-11-2001, 21:59   #78 (permalink)
spiral architect

Bestial trenu'

Old 23-11-2001, 22:10   #79 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Quote:
Originally posted by VUX
Vreau si eu adresa aia cobralethal... PM me pls
Care adresa? Cea de unde nu mai merge monopoly tycoon?
Daca aia o vrei vezi ca e cu cateva posturi mai sus!

CBR is offline    Reply With Quote
Old 23-11-2001, 22:53   #80 (permalink)

Mitzone's Avatar

Talking Vorbim aiurea...

Quote:
cantitatea de marfa care iti vine in statie depinde de rating'ul pe care il are marfa respectiva la tine in statie, adica procentul ala.
Te rog frumos sa ma crezi ca intr-o statie de masina care transporta wood avea rating (trecusera 10 ani de cand am construit-o...aprox. )5%-6% rating si 700-800 tone wood. A trebuit sa pun statie de tren sa mi-o goleasca.

Parca mergea pe multiplayer...Putem sa jucam?
As face un TTD macar 10 ani sa jucam. (daca ai inteles ce am vrut sa spun)

Inca o chestie: Rating mic=relatii nashpa cu autoritatile orasului de care apartine mina

Sa iei patch-ul ala pe care l-am pus acolo...de fapt eu un editor...
Mitza.ro@Gmail.com

Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules