![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
pe langa tycoonurile alea vechi, le am si pe astea: Roller Coaster Tycoon: Loopy Landscapes Airline Tycoon First Class Business Tycoon Ski Resort Tycoon Gadget Tycoon Oil Tycoon Golf Resort Tycoon Political Tycoon Zoo Tycoon Monopoly Tycoon Skate Park Tycoon Railroad Tycoon 2 Gold Caut: Roller Coaster Tycoon - ultimul (a mai aparut unu dupa loopy lanscapes) Ski Resort Tycoon 2 Moon Tycoon si Mall Tycoon - cand o sa apara daca mai stiti si altele interesante spuneti... PM, sau hory@k.ro
__________________ YM: hory_r | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
M-am uitat intr-o revista am vazut,sumar,ca e RailRoad Tycoon 2 Platinium. Am facut o fata.. As da orice sa fac rost el. Any hints? Assassin tu esti biatu' cu linku'....hai baga mare...
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Presupun ca Platinium e mai tare.... Eu as vrea doar sa vad jocul...sau screenshot-uri...ceva..
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Ahhhhh...
Hory mancate-ar tata sa te manance ai toate tycoonorile alea??? Da si tu un mail ca mar interesa si pe mine cateva din alea.Cum pot face rost de ele?Vin cu blanku? Hai ca dau sucu ala, serios
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Are cineva Zoo Tycoon full ? Ca eu il am spart prost sau vreo versiune beta. Are o groaza de erori si chestii lipsa. Nu intru in amanunte, ideea e ca il vreau si eu full. Please.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Intimplator, acum citeva zile m-am reapucat de TT. Cred ca e singurul joc de acum 5-6 ani pe care il mai poti juca acum. Mie imi place pentru ca-mi aduce aminte de trenultele alea de 12 si de 16 (cunoscatorii stie!)...Ce e misto la deluxe e ca poti edita numele alea de care zicea Andrei, si tot la Ford, Airbus (daca chiar asta doriti ajungi. Insa ce e chiar fain e ca poti cumpara companiile concurente, ca ai 4 tipuri de teren, etc... Pina acum am terminat de 3 ori un joc de TT. Prima data a fost infernal. Aveam un 386SX care avea prostul obicei sa se reseteze din motive necunoscute la intervale total aleatorii, asa ca... salvam des ! nu mai zic cit dura pina trecea un an. Il lasam deschis, insa trebuia sa am grija de el, sa nu se reseteze, plecam undeva si ma intorceam cu inima cit puricele si aprindeam monitoru' asteptind cu nerabdare sa vad trenuletele a treaba . Nu mai zic ce trimf a fost cind am ajuns cu chiu cu vai in anul 2030 si am vazut screenul cu topul... ce vremuri ....A treia oara a fost miercuri seara, insa e prima data cind am continuat jocul dupa limita de 2050 de ani, desi stiu ca nu mai e nimic nou de acum... insa sportul care-mi place acum e ca am cumparat pe principalii adversari si le "corectez" traseele, e chiar fun! Am facut un tunel de vreo 20mil$ ,n-am taine ![]() Strategii... eu daca am probleme cu un concurent de-si face o gara pe teritoriul "meu" ii atasez o linie la capatul peronului pe care pun o locomotiva ieftina sa se plimbe... cind trenul ii va sosi in gara va avea loc o mica ambuscada .De obicei dupa un accident isi retrage ruta. Tot asa puteti bloca sosele cu o locomotiva. Am blocat soselele unui concurent vreo 30-40 de ani, cind m-am plicisit si i-am dat drumu' la camioane, probabil uitase deja de ele ![]() O alta tactica, dar e nevoie de bani, e sa cumperi 75% din concurenti la inceput, asa n-aveti emotii, daca plecati prea mult de la masa si s-au dezvoltat prea tare ii cumparati si vet iavea placuta surpriza a unui buget marit, plus toate unitatile alora. Chestia cu ratingul e sa transporti ma imult decit adversarul. Indiferent daca e sa fie des sau nu. Trenurile calculatorului sint setate sa faca "load" in gara, si sug astfel totul, insa boul de calculator pierde bani pt. ca un tren care face load sta de obicei f. mult in gara, degeaba. Insa obtine astfel un rating mai bun. Chestia cu avionul rapid care face bani putin e ca probabil nu e incarcat la capacitate, sau e seatat sa faca "load" si atunci sta prea mult in aeroport. Orasele cresc cind exista companii de transport care se ocupa de ele, transportind pasageri la greu. Alta smecherie e sa anticipezi lansarea unui concurent la apa. Adica sa surprinzi compania nou creata exact la inceput, cumperi cit poti din ea, inainte sa investeasca ala, si apoi vinzi actiunile si scoti profit net chiar si de 100%. La inceputul jocului scoti bani buni din "bursa". Bine, mi s-a intimplat sa ratez putin momentul de inceput si sa investesc intr-o companie, a stat ala cu banii la perna si i-as scazut valoarea la greu, pina la urma am vindut toate actiunile dupa care, bineinteles ca s-a apucat nenea sa construiasca... La mine avioanele supersonice scot la greu bani.Momentul in care ai apucat sa setezi o ruta de succes cu un supersonic este momentul in care ai scapat definitiv de problemele financiare... de aici incolo poti merge in Jamaica si lasi calculatorul in priza ![]() La ce sume astronomice ati ajuns dupa un joc de TT ? Eu sint in anul 2060 si am 1.5 miliarde. Insa nu m-am ocupat prea mult de treaba... s-au descurcat si singuri. Eu am alta intrebare: stie cineva cum se calculeaza scorul ala dupa care te claseaza (performanta) ? Mai vorbim, ca avem despre ce. Last edited by sradu; 15-12-2001 at 03:08. | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
Alta faza nashpa e ca ai o limita te statii (gari,aeropoarte,docuri etc...) si de vehicule...multumita unui patch am rezolvat problema... Si faza cu avioanele supersonice ca scot putin bani,ai inteles tu gresit. Este adevarat ca scot o gramada de bani,cai mai multi bani,dar ce am vrut eu sa spun e ca la un transport sa zicem ca supersonicul e full si nu a stat in staite mult pt. ca avea deja acolo 1000 de pasageri iar el nu cara decat 110 si scoate vreo 100.000 (zic si io) iar altul care cara 100 de pasageri la aceeasi distanta,numai ca se misca mai incet scoate mai multi bani la acel transport ( . Pana la urma supersonicul iese in avantaj,logic. Apropo cu banii,15 miliarde e putin poti sa scoti si mai mult,mult mai mult.... Ce nu stiu este daca la 2,5 miliarde daca se contorul de bani peste cap...si bineinteles o sa ai -2,5 miliarde si BANKRUPT!!:fuckoff: Nu prea imi place sa joc cu cpu-ul pt. ca este limita aia de statii si se aduna statiile lui cu ale tale si nu prea poti sa faci multe la fel si cu vehiculele,dar bineinteles ca daca joci singur e Cum cresc orasele: Am citit undeva (nu mai stiu unde) ca tre' sa le faci drmuri...daca lasi o patratca inconjurata de 4 strazi o sa iasa o cladire mare...dar tre sa dai si click pe numele orasului si sa le dai bani..aia penultima si am testat-o si merge...am ajuns cu un oras la 30.000 del locuitori. Tot acolo am citit ca poti sa ajungi cu populatia de la 5.000 la 15.000 de locuitori in numai 2 ani Mai dati cu parerea...pana atunci TT si TTD
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Si eu care credeam ca am descoperit America... Pe pagina recomandata de ... aaa... nu mai situ cine (vezi pagina 1 a threadului), adica mai exact http://www.transporttycoon.uk.tt/ Se gaseste cam toata informatia despre TT. Am regasit acolo toate tips-urile documentate de mine in postul anterior, plus inca o groaza, am regasit si sistemul de punctaj de care intrebam mai sus, repet: tot ce vreti! Inclusiv parerile lui Chris Sawyer despre jocul sau. Sper sa se faca un TT2. Doar sa nu cumva sa fie 3D... Doamne fereste! Desi cred ca e imposibil sa nu fie 3D, din pacate. In fine, sa-l faca odata !!! Sint niste idei destul de dragute in wish list-ul de pe site-ul ala. Numarul maxim de bani este de 2 miliarde si ceva (2 la puterea...) Dupa aceea treci pe minus. Stiu ca se poate mult mai bine decit 1.5 mil. Dar nu m-am implicat prea tare , am jucat cap la cap cu computerul pina prin 2048 si apoi i-am cumparat pe principalii 2 adversari. Cind ma gindesc ca pina prin 1960-70 aveam probleme mari, inca aveam datorii... datorita unor investitii ghinioniste si faptului ca nu m-au interesat subventiile, cit sa fac rute cit mai interesante ![]() Vedeti? Asta inseamna un joc BUN. M-am jucat la el luni de zile, l-am descoperit fara cheaturi, fara tips-uri si acum, dupa 5 ani tot se mai gasesc chestii noi. | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
10x for the tip... Dar nu ai incercat editorul ala.. Sa vezi boeing 747 care aterizeaza in mijlocul orasului pe un helipod...e distractiv...sau tren din 18xx care merge cu 400 km/h
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Plllease ! Si ca sa intelegeti prin ce trebuie sa trec cand joc varianta asta sparta, uitati o lista cu buguri, unul mai stresant decat altul: 1.Iese din joc pur si simplu aiurea si imi da un mesaj de eroare de neinteles pentru mine. Deh, nu-s programator. Si ma mai si streseaza cu optiunea "send error". Sunt sigur ca o sa ma ajute mult. Deci asta e eroarea cea mai cea. ![]() 2.Lipsa unor constructii sau ale icoanelor din lista. Adica ele apar in lista, dar cladirea in sine este un burger stand. Chiar daca acea cladire este un restaurant sau pony ride. ![]() 3.Salvarile sunt cretine. Tot ce am cercetat in 18 luni nu a ramas in nici o salvare. Deci trebuie sa o iau de la capat cu cercetarea, asta cand mai am 6 luni pana la termenul limita. ![]() 4.AI-ul animalelor e pe minus. Nu numai ca alea alearga disperate inainte-inapoi stand pe loc, dar sunt atat de idioate ca putrezeste mancarea in tarc iar ele mor de foame. ![]() 5.Cand lansez jocul, pot sa ma duc linistit sa fac piata sau sa mananc, ca se incarca de parca as avea un DX2 cu 4MB RAM. Asta pe un Tbird 850 cu 128MB RAM. ![]() Celelalte buguri sunt minore pe langa astea, asa ca nu merita mentionate. Btw, versiunea jocului este 10.07.00.0005.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Nasol....aceleasi bug-uri le am si eu.... Ma scotea din joc si zice sa trimit eroarea la "somebody" care cica o rezolva... Yeah right....
|
| | #117 (permalink) | ||
|
1. Mall Tycoon - demo. 2. Monopoly Tycoon v1.2. 3. Zoo Tycoon v10.9. S-a incheiat campania Beast in Show. - http://www.computergames.ro/article.php?sid=535
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| "...a brief update on how Chris Sawyer's latest projects are progressing. Since the completion of the Loopy Landscapes expansion pack for RollerCoaster Tycoon a year ago, Chris has been working concurrently on two projects for the PC. While it is still far from certain if and when they will be completed and published, they are both progressing well. No information has been released yet about either project, and there are no plans to release any information until such time as each project is ready for publication." "Q: Will Transport Tycoon be developed any further? Will there be a sequel? Chris Sawyer: The answer has to be "yes", but it could be many years further down the line before this happens."
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|