Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-05-2002, 08:45   #141 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

Intreb din nou. Avem cum sa jucam pe net TT ?
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2002, 15:06   #142 (permalink)
Registered User

Ghost, sunt probleme...Nashpetii de la IDSA nu le mai permit celor de la bhlegend sa puna in pagina dowload la transport tycoon , file-ar tzarana radioactiva!!!Nu stii cumva alt libnk pt jocul respectiv sau vreun altul din seria tycoon?
d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

MaxSteel is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2002, 16:31   #143 (permalink)
Registered User

mah , uitatzi cum stau treburile...am facut un cont pe fortunecity.com in care sa punem tycoonurile vechi .mi se pare ca sunt 50m acolo.daca e nevoie mai facem unul.sa ptem discuta despre tycoonuri in cunostinta de cauza si sa ne completam colectziile
Deci:
ftp.fortunecity.com
Login: tycoon3
Pass: aqesctyy (shpana parola mi-au dat si ashtia)

pentru necunoscatori mentionez ca se poate folosi windows commander sau CuteFTP sau orice alt program ce are optiune de ftp.La windows commander , si nu numai se va folosi optiunea "use passive mode for transfer(like a www browser)"
Hai sa ne punem pe treaba!
d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.

Old 13-05-2002, 16:38   #144 (permalink)
Registered User

si inca ceva...nu prea are leg cu topicul , insa cred ca e interesant...Daca avetzi joace de la maxis Sim city , sim tower, sim farm......punetzile tot acolo
Multumesc anticipat!

Old 13-05-2002, 22:14   #145 (permalink)
spiral architect

Max the Fire Raven's Avatar

Vux> prin modem, ma, cu dial si answer. Pe Internet nu.

Max the Fire Raven is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 21:49   #146 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

Seria Tycoon mi se pare una din cele mai reusite serii care au fost facute vreodata. Grafica si ideea ... deosebite!

Bagheera is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2002, 23:41   #147 (permalink)
spiral architect

Mi se pare aiurea sa le bagi pe toate in aceeasi galeata (spitbucket) din moment ce nu constituie o serie. Singurele Tycoon'uri bune sunt Pizza, Transport si Rollercoaster. Foarte bune chiar, iar pentru Transport nici n'am cuvinte, e the ultimate game pentru mine. Restul care poarta numele Tycoon sunt de la proaste in jos. Hai ma ce naiba cum sa zici ca's bune toate, chiar n'ai jucat (hmmm... sau macar vazut... ca nici io nu le'am jucat) Car Tycoon, Mall, Golf Resort etc. sunt execrabile. Nici nu stiu de ce poarta numele de joc - nu sunt distractive, sunt prost facute, etc. Bleah.

TTD rulez

Old 14-05-2002, 23:47   #148 (permalink)
Registered User

Bagheera's Avatar

Nu cred ca sunt asa de execrabile. Mie mi s-a parut foarte dragut Car Tycoon.

Bagheera is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2002, 09:52   #149 (permalink)

Mitzone's Avatar

De ex. la Airline tycoon First Class e prea simplificata partea de managemnet. Pai,ori umblam toata ziua dupa contractele avioanelor mele(adica faceam o singura cursa) ori imi luam o ruta sau doua imi bagam niste avioane in ele si faceam bani. Era nashpa. Dar in schimb era comic rau si era si un fel de quest.

Apropo de RollCoaster. Cam tarziu am observat si io ca ai o limita de constructii. Da oricum era marfa ca demolam un W.C. sau vre-un stand ceva si faceam un RollCoaster gigant. Nu conta marimea ci doar constructia in sine.

Si despre TTD pot sa spun ca e foarte bine sa bagi un cheat. Acela de a putea oricand sa lipesti o gara de alta dar de aceasi marime,ca altfel imi e frica sa demolez gara prin anul 2000 ca s-ar putea sa nu pot sa o mai construiesc.

And one more thing : As vrea totusi facem si review-uri la jourile pe care le bagam acolo chiar si la sim-uri.
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Old 15-05-2002, 11:24   #150 (permalink)

Mitzone's Avatar

Cum te loghezi la un ftp?

Am scris asa la windows commander :

Host name :ftp.fortunecity.com (imi cerea si un port da' nu il stiu)
User name : tycoon3
password : aqesctyy

Si cam atat...mai trebuia???

Adica totul mere bine pana ajunge la port :

500 PORT must specify IP same as control IP
PORT command failed!
Mitza.ro@Gmail.com

Old 15-05-2002, 12:58   #151 (permalink)
Registered User

Cam asta ar fi algoritmul:

windows commander--click pe iconitza ftp--new connection--Session: ftp.fortunecity.com
Host name: ftp.fortunecity.com (nu e nevoie de completat numarul portului)--
User Name: tycoon3 --Password: aqesctyy --de bifat "Use passive mode for transfers(like www browsers)
--click"OK"--click "Connect" --apoi se conecteaza si iti aduce ceea ce este acolo (deocamdata index.html) -- apoi copiezi cu F5

Spor la lucru!

Old 15-05-2002, 13:01   #152 (permalink)
Registered User

am incercat acum 2 min si functioneaza...
Am uitat : la server type la mine e selectat "Auto detect"
Cam asta ar fi...

Old 31-01-2003, 01:01   #153 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Exclamation Ultimele patchuri si editoare pentru TTD

Le gasiti aici.
Cu ele puteti reinvia TTD. Vapoare cu o grafica noua si de mai multe tipuri, posibilitatea transformarii cailor ferate in monorail/maglev dintr-o singura miscare (cheat, dar poate fi folosit si cinstit, adica sa va deduca din cont costul transformarii), posibilitatea editarii graficii, mai multe tipuri de cargou la trenuri, etc.
Daca stiati deja de ele, scuze. Daca nu, enjoy.
Btw, am citit posturile mai vechi si undeva se pomenea de limita de 2,5 miliarde $. Am ajuns la 4,3 miliarde si n-a sarit pe minus.
Am reinviat topicul pentru ca m-am saturat efectiv de toate jocurile noi si am reinceput TTD pentru a shpea oara si m-a prins la fel ca la inceput. Acum, cu noile modificari, cred ca va fi si mai si.
E clar, jocul asta e tatal tuturor joacelor, vechi sau noi

And so, it begins

Last edited by Ghost; 01-02-2003 at 01:07..

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2003, 15:03   #154 (permalink)
spiral architect

Quote:
Originally posted by Ghost
...m-am saturat efectiv de toate jocurile noi si am reinceput TTD pentru a shpea oara si m-a prins la fel ca la inceput. [...] E clar, jocul asta e tatal tuturor joacelor, vechi sau noi
...my brother!

Am gasit pe KaZaA versiunea care merge pe NT si o trag. Abia astept, iar o sa stau zi si noapte numai eu si Tycoon'ul mai ales ca cica are sunet&muzica pe DirectX. Muzica aia e criminala, la un moment dat o gasisem pe Audiogalaxy, lol. Broomhall rules.

[edit]

PANA MEA... E IN GERMANA!!! Dar, Doamne, muzica e superba...

[edit]

Am gasit si versiunea pentru oameni normali, am tras'o si p'asta, am sters'o p'aia in germana, muzica e si ea acolo, o ascult in continuu... cineva n'o sa doarma in noaptea asta... si nici noaptea de dupa maine... muahahahaaa!!! Ba da' cum il pun totusi in full screen?

Last edited by Max the Fire Raven; 17-02-2003 at 01:31..

Old 27-02-2003, 15:20   #155 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

Re: S-a anuntat RollerCoaster Tycoon II

Quote:
Originally posted by Assassin
- http://www.computergames.ro/modules....ticle&sid=1060
l-am luat. E misto...ceva chestii noi...la grafica mai nimic nou dar e fain.

-----------
Transport Tycoon Deluxe era pe Golden Jucaushii. 5 MB avea.

PET is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2003, 09:48   #156 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

M-am reapucat de TT DeLuxe si crapa pe XP intr-o veselie. Any sugestions ?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2003, 13:22   #157 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Redman, ai luat patch-urile de la link-urile de mai sus ? Ma rog, e vorba de un patch si de un configurator pentru patch-ul respectiv. Cu ajutorul acestora o sa-ti mearga si in 2000/XP. In plus, de acolo mai poti lua o multime de add-on-uri la joc.

And so, it begins

Old 08-05-2003, 10:42   #158 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Nu mai e valabil linkul ala ((((((((

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2003, 13:37   #159 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

Damn. Sorry.
Uite alte linkuri:
Informatii vehicule TTD
Utilitare TTD
TTD the game
Some other TTD stuff
More info

Si pentru ca din motive obscure, nicaieri pe net nu se mai gaseste patchul 1.9.1, you got mail

And so, it begins

Old 03-03-2004, 00:02   #160 (permalink)

Mitzone's Avatar

Jesus...ce titlu am pus si io la topicul asta "Ce parere aveti de Tycoon-uri ?!!"

Anyway, i'm back on business.
Am luat TTD-ul de win si mere super.

Intrebare : Putem juca pe net?? A jucat cineva? Btw, mai intrati si voi pe #gamesromania sa mai discutam. Parca trebea sa jucam, da' jucam sah cu Musahi. (and i won )

Observatii la TTD cu patch :
-incepi din 1930... Marfa
-Statiile nu dau nici un fel de cargo, pasageri, etc daca n-a trecut macar un tren sau ceva p-acolo. Odata ce-a trecut incep sa vina. Si vin, nu gluma. Asta e bine pt. ca faci o statie si poate n-ai bani sa bagi trenuri in ea si cargoul tot venea si scadea rating-ul care afecta la randul sau alte economii.
-Desi la vechiul TT sau TTD in 1930 aveai din toate categoriile, acilea nu ai. Incepi doar cu un avion (Sampson U52 : 296m/h, 25 pasageri, 4 mail) si dupa vre-o 15-30 de zile apare si un Bus Regal (25 de pasageri).
-in vechiul TTD la un oras de 800 de locuitori un aeroport nu era profitabil (abia daca avei 10 calatori). Aici lucrurile stau altfel; dupa o cursa intre 3 aeropoarte in care n-am luat nici un ban (vezi obs. 2) au inceput sa vina garla. Erau 150 de pasageri si vre-o 50 mail, parca, si n-aveam bani de alt avion.

Asta doar dupa 8 luni de joc. Sper ca s-a rezolvat bug-ul ala urat (cred ca era bug) cu dezvoltarea oraselor, in care unele orase ajungeau la 20.000 de locuitori in 5 ani si altele abeau faceu 5000 in 50 de ani. Toata lumea a pus intrebarea asta si n-am vazut nici un raspuns concret. Ba ca tre sa le construiesti tu drumurile prin orase, ba ca e felul cum pozitionezi statiile, ba ca tre sa trasporti cat mai mult de la industriile legate de acel oras (asta era intr-adevar un factor, da' se pare ca nu indeajuns pt ca nu am ajuns decat la 7000 de locuitori cu chestia asta).

As i said. Doar dupa 8 luni de joc. Sa vad ce mai rezerva jocu sau spuneti voi.Heh, e 18 august si am luat primul meu subside. Sper sa faca bani buni Sampson-ul ala ca am pus la x4 subside-urile.
Mitza.ro@Gmail.com

Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules