![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- stronghold crusader extreme..e bine ca se reface un stronghold... asta ne doream de mult..dar totusi..10000 de unitati?o cam dau in cossacks... ![]() http://www.fireflyworlds.com/shce_index.php
__________________ doamne, cat de prosti sunt unii romani... Last edited by alex_the_necro; 27-02-2008 at 13:22.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Ok.... am downloadat Stronghold Warchest si nu inteleg nimic.Dupa ce l-am downloadat am gasit stronghold si stronghold crusader ( Ma poate ajuta cineva?Nu stiu daca am voie sa-mi las id-ul dar... Id este cozmy_hell_boy. Sunt mai multe de spus dar.... Poate trebuie sa le fac eu ceva. Oricum ma dau batut. Ma ajuta cineva? | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Poate pentru ca asta e de fapt Stronghold Warchest ![]() Quote:
| |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
a aparut Stronghold crusader extreme....ce pot sa spun..multeunitati..batai de cap...un status bar sa ii zic asa in care ai tot felul de optiuni..dar tre sa astepti sa se umple ) apoi ...skirmish extreme...destul de interesant... ..bineinteles..un crusader extreme trail...care e de fapt asa zisa noua campanie ...20 de noi misiuni..(ca o parere personala...FOARTE GRELE:|)
__________________ doamne, cat de prosti sunt unii romani... | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
poate mai merge traineru ala cu infinite chicken [lol]
__________________ Vand camera foto Samsung NV3 & card 2GB - 450 RON | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
Care vrea sa joace stronghold online, sau mai bine zis care vrea sa ia bataie , sa ma contacteze la ID : oprea_nyko007. Va astept
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|