![]() |
| | #29 (permalink) | ||
|
Am pus si eu mana pe jocu asta. E super. M-am jucat aseara pana s-a apucat la un moment dat sa zica "You have been playing for a long time now, Sire", iar dupa 10 minute "Aren't you tired Sire?". Cool ![]() Oricum.. e fain si destul de simplu ca sa fie jucabil. PS: din cate imi aduc aminte a mai existat un joc stronghold, prin 93-94. Era cu elfi, pitici... si altele...din cate imi aduc aminte (dar nu era prea fain).
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Change characters Keep pressing Alt + C button Change the time Keep pressing Alt + S button Defeat a selected enemy Keep pressing Alt + Z button Defeat all enemies in the screen Keep pressing Alt + Y Destroy main stronghold Keep pressing Alt + G button Destroy the enemy's fortress Keep pressing Alt + K button Level up 1 unit Keep pressing Alt + L Level up characters Keep pressing Alt + P button
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| S-a Anuntat Stronghold Crusader
FireFly Studios pregatesc un add-on jocului de strategie si constructie Stronghold. Decorul va fi desertul arab unde pe parcursul a 4 campanii si cu ajutorul a peste 25 de unitati vei trebui sa castigi in calitate de nobil european sau razboinic arab . Data de lansare : semestrul 3 din 2002 well mie personal mi-a placut Stronghold chiar ff mult pt ca era mai special decat celelate jocuri de strategie de la ora respectiva , voi ce parere aveti?
__________________ the unfunny troll | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |