![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| problema stronghold 2
Am si eu o mare nelamurire. Am un Athlon XP 2400+, 512ddr si radeon 9600XT iar jocul mi se misca prost. Jocuri precum Doom 3 sau Far Cry zboara dar la asta vad ca merge in reluare cand misc harta si e destul de enervant dupa o perioada. Sa fie de la calculator? Mentionez ca am ultimele drivere video instalate. Mersi pentru ajutor.
| |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Sunt un fan declarat Stronghold, am jucat cred luni intregi numai Stronghold, asteptam nerabdator aparitia continuarii seriei, iata c-a si aparut, am luat jocul, l-am instalat, am jucat vreo doua misiuni dupa care am revenit la cel vechi. Se pare ca 3D-ul nu prea prinde la genul asta de jocuri, controlul e greoi, cum spunea cineva p-aici selectarea trupelor lasa de dorit, e un joc slab din toate punctele de vedere, plus ca nu aduce nimic nou inafara celor 3 dimensiuni. Personal sunt dezamagit | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
am setat totul pe low desi cand dau recommended imi pune totul pe high, si tot se misc prost de tot dupa ce construiesc mai mult si se "aglomereaza" ecranul. Ce altceva sa mai fac :d. Ce naiba nu pot juca stronghold 2 cu un proc la 2 ghz ,512ddr si un radeon9600 XT nici macar pe low ???
| |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Tot nu reusesc sa imi dau seama cum de toata lumea e nemultumita de Str.2?Are bug-uri,crash-uri,samd, dar mie imi merge bine fara probleme.Sint convins ca 99% avem versiuni,,neoficiale''dar am si eu,, si mere ghini'' Sint multe lucruri noi fata de Str.1,crusader,etc ,ce aduce chiar mai multa strategie.Avem provincii,honor points,cladiri de igiena,criminalitate,transport intre provincii,multe chestii faine.Dar primele misiuni sint mai mult un tutorial,iar daca jocul iti crapa si nu apuci sa vezi decit 2 misiuni,nu ai jucat STRONGHOLD 2 ,si e pacat daca esti fan strategii. Am config : Barton 2,5 , 1 G Ram ,Pv GF 2500 128Mb,si dupa ce se incarca {e drept incet} merge fara probleme.Incercati sa gasiti alta ,,varianta a jocului'' | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Salutare! am o neclaritate la jocul asta. In trecut am jucat si Stronghold Crusader, eu cu un prieten contra "computerului", dar aici chiar nu-mi dau seama cum se poate introduce si un AI player la Multiplayer Game pe LAN. Majoritatea jocurilor de gen au aceasta optiune. Si vad ca in dreptul jucatorilor scrie Human Player deci probabil ca ar trebui sa existe si un AI-computer Player. As fi tare dezamagit sa nu pot juca si cu oameni si cu computere simultan. poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Danke! | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | servere de stronghold?
Am o rugaminte foarte mare...sunt un impatimit al strongholdului si am terminat toate campaniile. Asadar, daca stit cumva servere de stronghold crusaders, va rog mult sa mi le aduceti si mie la cunostinta. Va multumesc, o zi buna.
| ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Stronghold Legends Demo. "2K Games has released a playable demo of Stronghold Legends, allowing you to try out this real time strategy game built on the Stronghold heritage, combining beautifully crafted visuals and well balanced gameplay with the epic legends of the middle ages." | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
cine vrea Stronghold 2 il poate gasi pe Torrentspy.com - The Largest Bit Torrent Search Engine, cei care sunt interesati cum sa obtina ultimu update v 1.3.1 si sa si functioneze apoi , sa ma contacteze: omulebadjoker@yahoo.com.
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Seria Stronghold
Ce credeti despre Stronghold? Cum vi se par continuarile? Ati creat vreo harta pentru stronghold 1,Crusader,Stronghold 2..sau poate chiar legends? vre'un patch nou aparut? moduri? doar kteva din inrtebarile la kre vreau raspuns..k sa nu uitam si de impresii | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Primul meu contact cu stronghold a fost cu un demo la stronghold 1,undeva prin 2002. De atunci pot sa spun k mi'a palcut atat de tare incat joc si in ziua de azi stronghold 1+crusader..de altfel doritorii sa ma contacteze sa facem un meci Fata de noul copilas..stronghold Legends...hmm in afara de faptul k aparem si noi romanii pe acolo,datorita lui Vlad Dracul ,am vazut ceva imbunatatiri fata de stronghold 2,dar poate "socul" cel mai mare au fost schimbarile in economia jocului per total pot spune insa k fata de Stronghold 2 e un pas in fata,dar fata de stronghold 1 unul MARE inapoi... oare knd vom putea juca si noi stronghold 1 3D si nu omoara dragonu reloaded,k de fapt asta e Legends | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |