![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
niste bonus packs destul de interesante pentru crusader si nu numai...downloadddddddddddddddddddddd http://www.stronghold-game.com/ | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
thank you ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- bun. pe flamingo.ro i-am dat cautare "stronghold" si am gasit doar S 2 dar .... S 1 s-a retras de pe piata? la cate site-uri am rascolit n-am gasit mai nimic. Last edited by *H!P3R*; 20-09-2007 at 17:44.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
sa speram ca nu va dura mult -------------------- Editare ulterioară -------------------- Pentru cn e interesat si mai joaca Stronghold iata un site cu harti (unele chiar sunt misto ) - http://stronghold.heavengames.com/ Last edited by *H!P3R*; 16-11-2007 at 16:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Toate jocurile din seria Stronghold sunt foarte laudate. Sincer nu stiu de ce.. am vrut sa vad si eu ce atata reclama pentru asta si am ramas surprins.. nu placut. Prea plictisitor __________________ http://www.Blogbelea.blogspot.com Last edited by Strike1; 24-11-2007 at 19:50.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
stronghold crusader rupe tot ca ambient,muzica & stuff .... cel mai reusit dupa parerea mea, l am terminat de cateva ori. stronghold legends / stronghold 2 nu mi se par cine stie ce.
__________________ My Y! id: PM intai Telefon: Vodafone: 0729260486 Orange : 0749118369 NU MAI DECODEZ TELEFOANE !!! NU MAI DATI ADD PT ASA CEVA , -> DENY/IGNORE !!!! | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Va rog mult daca poate sa ma ajute cineva
Salut am o problema la instalarea jocului Stronghold Crusaders E ceva cu care nu m-am mai intalnit pana acum!!! imi da urmatoarea eroare: Component: Main App File Group: App executables Error: Catastrophic Failure Am incercat tot ce am stiut ...am sters toate componentele Stronghold Crusaders care le-am gasit prin partitia C am scos firewall ...nimic sunt oarecum incepator in ale pc-ului Ma poate ajuta cineva cu un sfat ? sper ca nu am postat aiurea ..dar la search nu am gasit nimic | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
si eu am avut o eroare dasta la Blazing Angels...nu era cam la fel dar tot catastrophic failure era. Am dat un format la calculator si-mi mergea dupaia. DAr poate exista si alta solutie. Cineva mi-a spus mai demult o solutie dar n-o mai stiu. Dar stiu ca nu merge. Trebuie sa te duci la un fisier din C si sa dai click dreapta si bifezi sau debifezi read only. Ma rog, la mine nu a mers dar poate la tine da. Poate-si aminteste cineva de ce am zis mai sus [metoda asta] si ti-o zice mai bine.
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|