Am descoperit din intamplare acest joc Elven Legacy facut de rusi (oricum publisher-ul e acelasi cu cel al King's Bounty) de strategie pe turn-uri in hex grid.
Think Panzer General 3D meets Heroes 3. Addictive stuff.![]()
Am descoperit din intamplare acest joc Elven Legacy facut de rusi (oricum publisher-ul e acelasi cu cel al King's Bounty) de strategie pe turn-uri in hex grid.
Think Panzer General 3D meets Heroes 3. Addictive stuff.![]()
Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi..
F.H.
eu l-am abandonat ca era enervanta limita de tururi pt a lua medaliile alea. nu aveam deloc timp sa ma abat stanga-dreapta sa mai colectez orice artefact era gasibil. ma enerveaza cumplit chestiile de genul. imi place sa am timp sa imi aleg eu ce si cum. jocul era destul de misto, doar ca era cam greu, erau asa multi inamici ca era imposibil sa nu pierzi niste trupe, si daca mai erau si cu experienta...
Eee, na...daca te referi la gold/silver/bronze victory....pai asta era si la Panzer tot farmecul....daca incepi chitit pe asta de la prima misiune, bonusul de trupe si artefacte dat de terminarea pe gold justifica efortul....
P.S. Nus ce are la mine jocul, nu reusesc sa fac zoom la nivel de trupe mici cu animatii in timpul atacului.....e vreo setare ceva? In tutorial imi zice ca dau zoom la maxim dar in afara de a vedea bombeurile unitatilor, nada...
F.H.
l-o fi justificand, dar nu am eu satisfactia personala ca am "scotocit" tot nivelul
am o pasiune de mic, sa gasesc tot ce misca![]()
F.H.
Eu am avut o harta in care doar am mers spre obiectiv cat am putut de repede fara sa ma bat decat in cazuri extreme cand nu aveam pe unde sa mai trec. Am terminat pe ultima runda de la Gold acolo. Au ramas 3-4 orase necucerite, vreo doua pesteri pline de mobi.
Nu ai nici o sansa sa termini pe gold si sa termini si toata harta .
Bookmarks