Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Black and White 2 Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-08-1999, 14:24   #1 (permalink)
Registered User

Seria Black and White

Shtiu ca multzi ashteptatzi cu nerabdare joculetzul acesta. Printre voi ma numar shi io. (Hehe, ce mishto a ieshit fraza)
Uite-aci un preview destul de interesant:
http://www.cdmag.com/Home/home.html?...w_preview.html

Daca mai shtitzi ceva referitor la subiect, bagatzi acilea...

------------------
"My eyes are burning!"

Tassadar is offline    Reply With Quote
Old 11-08-1999, 01:29   #2 (permalink)
Registered User

Mitza's Avatar

Da Tassadar...mega mishto jocul...care vrea si poate,sa se duca la adresa data de Tassadar...nu-ti vine sa crezi...mama!...o sa fie al mai tare joc...

Cine stie cunoaste....
15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation.
The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord

Mitza is offline    Reply With Quote
Old 11-08-1999, 04:50   #3 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Joc de joc. Most wanted la mine.

www.lionhead.co.uk

Cititi Lionhead Diaries. (Numai pentru meseriashi )

------------------
Andrei [CG]

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 14-08-1999, 04:00   #4 (permalink)
Frozen TNS
Guest

O sa fie tare da mai e mult pana iese.

Reply With Quote
Old 14-08-1999, 04:13   #5 (permalink)
Senior Member

Vall's Avatar

Damn,nu mai apare odatã...?
Cine face rost de el sã-mi zica virgula ca vin la el sa-l iau....

Vall is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2000, 09:19   #6 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Post Black & White

bey ce mai stiti ce jocu' asta? io de cand am citit in PcGames previewul ala de 8 pagini, d'abia astept sa-j joc...

------------------
Nashpa...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2000, 22:52   #7 (permalink)
Registered User

Mitza's Avatar

Cool

BTW,ca vad ca prin bv nu a aparut revista ceea,asa ca daca se gaseste pe acolo pe undeva un om bun la suflet si cu scanner langa el...sa imi scaneze si mie articolul si sa mi-l trimita prin mail...PALIIIIIIIZZZZZ
15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation.

Old 12-04-2000, 23:12   #8 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

am luat aseara 3 filmulete cu secvente din joc - superb! mitzah, ai avut dreptate! e genial facut si pare simplu de jucat.

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2000, 23:17   #9 (permalink)
Beautiful Evil

babulu's Avatar

Eu cred ca va fi primul joc dupa o perioada lunga de timp ce va trezi ceva sentimente in mine.
Sau cel putin asa sper.

------------------
babulu virusu on line

babulu is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2000, 23:57   #10 (permalink)
Registered User

Zeeker!'s Avatar

Talking

De cind am vazut filmul ala MARE de pe CD-ul PC Games am ramas UIMIT.L-am copiat pe hard-disk ca sa-l arat la prieteni.Oricum,filmuletul asta a trezit in mine niste sentimente pe care le-am mai avut la jocurile:Ufo1,2,3,Jagged alliance 2,Diablo 1,Starcraft,C&C...Cu alte cuvinte cred ca e un joc BUN.

Totusi...nu l-am jucat inca...

Zeeker! is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2000, 03:55   #11 (permalink)
Banned

Quake Master's Avatar

Cate cd-uri are? 4-5-6?

Quake Master is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2000, 11:03   #12 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

nu stiu cate are... in articol n-am vazut sa pomeneasca ceva de asta... probabil 1... sau nu?

------------------
Nashpa...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2000, 06:13   #13 (permalink)
Registered User

Mitza's Avatar

Cool

Pentru cei interesati de filme iata aici : http://bnw.gamesweb.com/dieBWZone.zip

Filmulete luate in timpul prezentarii jocului la BAFTA : http://www.brotherhoodofeden.com/BAFTA/fighting.mpg
http://www.brotherhoodofeden.com/BAFTA/creatureroom.mpg <--- "culcusul" creaturii (NEW)
http://www.brotherhoodofeden.com/BAFTA/healing.mpg
http://www.brotherhoodofeden.com/BAFTA/chooseone.mpg <---faza de inceput a jocului cand trebuie sa alegi intre 3 animale
http://www.brotherhoodofeden.com/BAFTA/Fireballape.mpg

Old 24-06-2000, 00:31   #14 (permalink)
Registered User

Question BLACK & WHITE

A-ti auzit de el ?

BLAZE is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2000, 01:10   #15 (permalink)
Registered User

Bah, noi n-am auzit...Ia povesteste-ne tu...Dar cu grija la gramatica...ok?

TheBetaTester is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2000, 04:58   #16 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

intraba-l pe Mitzah ca e FANatic cu jocul asta...

p.s. - e beton (grafica, idee, realizare ...)

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2000, 10:18   #17 (permalink)
Provost Darken
Guest

Pare unu din cele mai bune jocuri din toate timpurilor ..dupa Monkey Island

------------------
Beam me out of here!!
Provost out

Reply With Quote
Old 25-06-2000, 00:41   #18 (permalink)
Registered User

Exclamation

Colonele : eu am intrebat deoarece eram curios sa vad cati au auzit de el, deoarece desi va fi un joc super si in strainatate este asteptat cu nerabdare, la noi mai nimeni nu discuta despre el.

Eu il astept de doi ani ( de cand Peter Molineau a infiintat lionhead si si-a anuntat primul joc) si m-am documentat la greu. Grafica o sa fie intr-adevar super insa eu il astept pentru toate ideile dementiale pe care le-a avut echipa care lucreaza la el. Pentru cei care nu stiu B&W este un god-game cu elemente de strategie (insa nu pe aceasta se pune accentul). B&W este un proiect ambitios la care se lucreaza de peste doi ani si care cu putin noroc va fi finalizat la sfarsitul anului. Ideile care-l diferentiaza de alte jocuri : sistemul de "castare" a vrajilor, bazat pe recunoasterea miscarilor mouse-lui, AI-ul jocului : oameni carora li se face foame, sete, somn , titani care isi formeaza comportamentul in functie de al tau; modificarea peisajului etc. Si inca ceva in acest joc toate butoanele au fost eliminate si totul se face cu ajutorul mouseului ( mai putin miscarea camerei care se poate face si cu ajutorul tastaturii).

BLAZE is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2000, 01:00   #19 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Trebe sa fie tare.. macar pentru modelarea creaturilor dupa modul in care le conduci. D'abia astept sa vad ce caracter jalnic si patetic am
Dar ma itneb io acuma... hai nu grafica ca asta s-ar rezolva cu un acc. grafic, dar.. ce calculator iti trebe pt. el? Ca AI-ul stiu ca ar cam fi dat draqu...

LS is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2000, 18:26   #20 (permalink)
Registered User

Unhappy

In septembrie trecut am avut placerea sa stau de vorba cu Peter Molineaux pret de aproape o ora, timp in care mi-a facut hatarul de a-mi prezenta B&W-ul. Pe atunci nu se stiau asa multe eu ramanand cat de cat uimit. Aces articol ar fi trebuit sa apara in GO#17 impreuna cu un interview ce BillRopper (Warcraft III) si multe alte chestii pe care le-am facut degeaba! La revedre!

Afantana

Black&White

Hm, ciudata incurcatura. Alo, redactia GameOver? Nu mai locuieste acolo? O intreaga sufragerie lipsita de orice mobila, de orice covor, tablou, planta sau vietate se transforma incet intr-o cabina telefonica. Si totul era alb. Pana si mana lui trada o transparenta si o aliura poligonala. Se simtea privit. In spatele lui, undeva in intuneric privea un punct. Se intoarse cu teama si cu miscari lente. Privi lung, fara sa zareasca ceva, apoi vorbi cu glas stins:
-Mai punctule, locul tau nu e aici. Tu nu pe mine ma cauti. Raspunsul fu mai tacut decat frica-i. Nimic? Se ciuci pe vine si hotari sa astepte dimineata. La doua strazi mai incolo, fetita cu chibrituri repeta figura citind intre timp "PovestiAdevarate". Se gandi sa-i ceara un foc dar nu indrazni sa se departeze de cabina pentru niste "ceara". Ar fi fost atat de pacat sa gaseasca punctul acolo la venirea zorilor. Tocmai cand avea atat de multe de spus. Adormi si visa ca trebuie sa plece - un vis alb-negru desigur. Visul se gandi putin apoi il trezi cu un tarait de telefon. "- Alo, ba, maine dimineata sa vi cu un articol. Dam drumu' la treaba. Hai ca n-am timp. Pa". Confunda telefonul cu visul si le puse in acelasi sertar dupa care adormi la loc. Nu prea departe, in fata lui o groapa fara fund sforaia puncte. Puncte de suspensie...

Ca prim articol in noul numar, permiteti-mi sa va rog (a ruga=a cere/a invoca divinitatea; rug=gramada de lemne pt. ars condamnati, jertfe... ma rog...!?) sa ma lasati sa scriu numai cuvintele prietenului meu Peter, fiind mult mai intelepte si mai potrivite, eu intervenind doar pe alocuri. Curiozitatea dumneavoastra imi acorda permisiunea. Multumesc.
Cu siguranta toata lumea stie ca B&W este un joc nemaipomenit de original. De ce exact.. .putina lume stie. Ce este asadar noul joc a lui Mollineaux? La-l lasam sa spuna chiar pe creator.
Liniste va rog... multumesc. Peter... te rog:
"-Black&White, nu este asa cum se asteapta toata lumea un GodGame. Este de fapt, un RPG in care tu joci rolul unui "god" (god=eng. zeu, Dumnezeu. sufix: -zilla n.t.) si pentru a se intelege despre ce e vorba, in single player (e.n.) pe masura ce evoluezi (tu ca zeu), pe masura ce castigi noi nivele de experienta(RPG), evolueaza si lumea, universul de sub stapanirea ta, modelandu-se sa reflecte exact "personalitatea ta", exact ceea ce ai facut in aceasta lume. In si pentru aceasta lume (lume=totalitatea celor existente in realitate.expr.: mi-am luat lumea-n cap.) poti fi crud, rau, diabolic, vicios, avar, pacatos, poti ucide, distruge, darma, chinui sau...poti fi minunat, bland, bun, milos, devotat, etc. Totodata, pe la inceputurile jocului gasesti o creatura. Iar aceasta creatura este a ta, pe post de fiu, copil, animal domestic (pet) si ii poti da orice personalitate vrei. Poti sa-l faci ca pe Frank West (ucigas in serie) sau ca Maica Teresa, bun, bland, etc.
Cam asta-i baza in singleplayer. Multiplayer este un pic altfel. ~aa, ce o sa-ti arat acum este partial terminat, singura sansa pe care o am este de a-ti arata bucata cu bucata cateva din "functiile" jocului. O sa fie cam confuz dar intreaga poveste sper sa te lamureasca.
Hai sa-i dam drumul.

DUBLU CLICK

Primul lucru pe care am vrut sa-l facem a fost sa regandim modul in care jocurile pe calculator sunt jucate... sa-l facem pe cat de simplu si de usor pe cat se poate, astfel incat oricine si subliniez ORICINE sa poata juca jocul. Iti garantez ca pot sa-ti spune doar 3 lucruri despre joc si tu vei putea juca de la un capat la altul imediat- nu exista nici un fel de "learning curve" (curva de invatat - ba, ce r.p.d. invat. n.t.). Asadar, nu exista meniuri, icon-uri (icon, icoana=numele a doua specii de reptile mari din America, cautate pentru carne si oua) sau orice alta minunatie de asta. Asa ca data vrei sa te plimbi dintr-un punct intr-altul trebuie doar sa pui degetul acolo (la destinatie) si sa te tragi (cu mou-seul-ul) sau sa te impingi oriunde vrei. E un fel de plutire. Zoom-out...(pana intreaga planeta se vede cat un punct) si zoom-in pana la firul ierbi. In acest peisaj o sa introduc creatura mea, care din nefericire se va comporta destul de ciudat, pentru ca e foarte insistent, n-am cum sa-i opresc insistenta asta si prin toate demourile pe care le-am facut azi a avut de furca cu mine. Te asigur insa ca la inceputul zilei se simtea bine dar... hai sa-ti arat ce vreau de fapt sa spun.
(Peter clik-eaza si apare o maimuta mare) Uite-o, tocmai se trezeste si pot sa-i arat diverse lucruri doar clickand pe ele (da un clik pe un omulet care se uita ca Puff Dady la Godzilla dar maimuta se duce la un morman de pietre) aaa.. ar fi trebuit sa vada "obuletu" ala...(obulet dim. ob = om pasnic) sau poate am clikat pe pietre (mai da click-uri pe "ob" dar maimuta nimic, baga ceva in gura). Oh... mananca treaba aia... umm, nu-mi place cand baga chesti in gura, acum hai, uita-te la om! (maimuta face doi pasi, oameni fug cativa metri in spate, apoi se razgandeste si se duce iar la pietre cu spatele la noi. Peter nedumerit incepe cu o explicatie) Pai... l-am invatat sa arunce pietre zilele trecute si a devenit destul de bu (bu=bun) la treaba asta (mai da clikuri peste sat). Daca nu crasheaza i-as fi recunoscator (spune P. mai mult pentru el. Pregatit sa reseteze si gandindu-se ce sa-mi spuna ramane inca cu ochii-n monitor ca un cercetator derutat) ~aa hai sa-l mai lasam, sa vedem un pic ce face (maimuta se uita la Peter sta un pic apoi se scarpina la subrat) , da, scarpina-te (zice P. asteptand sa vada mai departe), hai sa mergem deasupra satului asta si sa-i aratam oamenii astia (click, click...click.. nimic). Haide, nu ma face de ras... e obsedat de pietroaiele alea (zice un pic enervat) o sa trebuiasca sa-l resetez (maimuta se intoarce cu fundul se apleaca, sta putin, apoi scoate o banana de undeva din iarba). Ah, i-era foarte foame, nu mi-am dat seama ca era o banana acolo! Da, spune P. plin de entuziasm ca totul pare in regula si ca maimuta nu l-a tradat. Surprizele abia incepeau.
Ei, acum pot de exemplu sa fac... cum vrei sa fie vicios sau... daca vrei sa fie vicios, sa pape oameni pot sa-i spun "Fa, ai mancat banana? Nu bu'! " Iar modul in care-i spun ce-i bu' sau rau e atat de simplu... uite tin butonul mouse-ului apasat si interactionez direct cu ea (maimuta). Ori ca sa-i spun ca ceva e rau e suficient sa.. (frige o scatoalca peste fata sarmanei maimute, care ciuleste niste ochi a mirare) o pleznesc un pic (apoi ii mai da una dupa ceafa si una fix in cap). Cu cat il trosnesti mai tare cu atat ii spui ca ce-a facut e rau (si-i da una la picioare si maimuta cade pe spate cat e ea de mare turtindu-si funtul imens de pietroaile din spate. Se ridica, se dezmeticeste si Peter imi mai demonstreaza oadata cum poate da palmele cat de tare vrea, inclusiv trei perechi de palme foarte usoare pese falice rosii ale maimutei bezmetice. Uite, vezi asa, prieteneste:lip, lip, SBRABG! Maimuta capata o figura beata si suparato-enervata, trista, umilita si plina de dureri. Peter se apuca sa-mi arate partea buna a mouseului ugigas, incepand sa mangaie maimuta, apoi s-o scarpine, s-o gadile, facandu-i apoi un masaj readucand-o la o mina buna si apta de lucru. Eu raman uimit vazand maimuta cum simte exact ce i se intampla, exact locurile unde e scarpinata, da, toate locurile, avand reactiile uimitor de naturale. Cam asa inveti o creatura, reincepe Peter, asa ii spui ce-i bu' sau rau. Eu am invatat maimuta ca bananele nu-s bu' iar ea va trebui sa caute altceva de mancare, poate oameni, poate... (se opreste si se uita mirat la maimuta care se intoarce iar cu spatele, se apleaca si baga ceva in gura) ce-a facut, a mancat un tufis?
-Poate o alta banana, zic eu bufnind in ras, urmarindu-l pe maestru derutat de propria-i creatie.
-Nu poate fi o alta banana. Un bug plutea in aer, eu cel putin simteam mirosul unui mare bug si ma bucuram enorm - Peter Mollineaux prins cu bug-ul in cotet.Bineinteles maimuta se intoarce zambareata cu o alta banana in mana. -I{I CREAZA BANANE, exclama P. plin cumva de uimire, dar n-apuc sa zic "BUG" (vorba ce mi-o pregatisem, ori sa rad aratand cu degetul) ca ma lamureste imediat: A invatat vraja asta azi dimineata probabil. Era randul meu sa raman ca Mowgli cu ochii la Kaa.

MURITORI UIMITI-VA!

Deh, hai sa-ti mai arat cate ceva despre creaturi intrand intr-un editor. Asta e doar un editor ce-mi permite sa-ti arat cateva dintre proprietatile unei creaturi. La inceputul jocului nu e chiar atat de mare e probabil... (si face din urangutanul ala mare o maimutica) cam atat, simpatica, apoi incet pe masura ce evoluezi ea creste (si maimuta crestea dupa cum dadea maestrul dintr-un slider) ca la sfarsit poate fi uriasa (si deveni cat un munte de nu se mai auzea decat vajaitul vantului acolo unde capul maimutei privea - pana si vulturii migrasera in siberia). Nu numai ca poate creste atat, daca o convingi sa manance (ca vraja cu banana) vei observa cum se ingrasa...si poti lua creatura asta on-line din singleplayer si o poti face sa intalneasca alte creaturi. Va trebui sa suporti rusinea de a avea o creatura atat de grasa (si aici trebuie sa intervin si sa spun ca n-am mai vazut asa ceva de cand m-a dat mama la scoala de arte - pungile de grasime, cutele la burta, TOTUL mai frumo ca-n lumea copiilor, sau Racheta Alba).
Sau de exemplu poate sa se bata cu creaturile altor oameni, sau poate sa faca diverse munci - poti s-o inveti sa-i ajute pe "obuleti" la carat apa si poate prin asta sa devina mai fortoasa, sau mai obosita, sau oricum altfel, poate fi firav si gras sau fortos si slab sau...oricum, asta insemnand ca fiecare creatura, fiecare este unica. Nu numai ca se schimba asa, dar pe masura ce-i dai o personalitate, fata i se transforma (da de niste slidere si fata maimutei devine oglinda societatii umane - absolut incredibil) ba chiar are toate expresiile vizuale (pe fata ei de creatura) pe care te astepti sa le aiba, iar daca esti online, ce tastezi tu vorbeste ea perfect, buza peste buza. Trebuie s-o inveti to, inclusiv unde sa-si faca.. pu-pu (treaba aia mare), daca nu vrei sa pu-pu pe tot teritoriul tau, prin sate, pe uliti. Poate raci, poate lua boli de la alte creaturi poate...obosi, poate orice. Chiar vreau sa te surprinda, emotional. De exemplu, poate intelege perfect muzica pe care o asculti pe CD in timp ce joci. Ba mai mai mult, tine minte codul CD-ului, si va invata sa danseze pe muzica pe care i-o pui, perfect sincronizat. De exemplu, maimuta e buna la boogie, se balangane, alte creaturi sunt bune la alte dansuri. Tigru de exemplu e break-dancer (si unde nu incepe un tigru niste figuri de am ramas...crushat) - si daca altcineva are acelasi CD-poti sa-i arati ce a invatat online creatura ta.
Avem cum am spus o parte de bataie. Cu ce vrei sa se bata maimuta cu o vaca, un tigru sau cu o alta maimuta.
-Vaca, zic eu automat.
-Bun, Vaca VS Maimuta! Go.. (si incepe frate o bataie ca la coltu' strazii)
-Poti sa-i inveti cum sa se bata?
-Nu, dar conteaza ce ai facut cu ea (creatura) in trecut. Adica, daca ai fos agrsiv in joc, va crede ca agresivitatea e buna, la fel ca un copil. Invata mai tot de la tine.
-Deci daca esti pasnic o iei pe coaja.
-Nu, nu neaaparat, dar creatura ta va fi mai mult genul care va incerca sa-si faca prieteni decat sa se bata, asta nu inseamna ca e mai putin fortoasa, sau...dar fi atent aici. Ce-i incredibil la partea de troscau, e ca daca te uiti, vei observa ca a fost lovit la nas, la ochi si pe mana si sangereaza. Avem un sistem perfect de detectie a loviturilor si o structura a fiecarei creaturi.. uite ochiul care acum sangereaza maine va fi umflat si vanat, adica un sistem ultra interactiv. Iar ce-i tare e ca poti sa-ti susti creatura intr-o bataie cu vraji. (eu priveam plin de uimire si recunosc umil ca spre sfarsitul bataliei, dupa ce m-am bucurat vazand cum au reusit sa simuleze toate cele, incepuse sa mi se faca mila. Am tacut insa, fara sa ma dau de gol si am incercat sa schim subiectul).
-Ok, dar care e povestea. Deobicei faci jocuri la care dai un sistem de reguli si lasi jucatorul in ele, povestea fiind doar un pretext. Ce face Steven de atata vreme, pentru ca nu vad nici un fel de story-line.
-Partea frumoasa la poveste este ca e total interactiva. Toti oponenti pe care-i vei intalni sunt opusi cu tine. Nu pot spune ce oponenti vei intalni pentru ca jocul ii creaza. Daca esti foarte bun in lumea ta, oponenttii vor fi foarte rai. Cu cat te vor venera supusii mai mult cu atat vei avea mai multa mana si vei pute face vrajile astea asa de minunate. Ca de exemplu... asta-i o vraja "scut" pentru a proteza o zona. Incercuiesc ce am nevoie, casa asta si... (un scut semisferic si exact de forma pe care Peter a trasat-o cu mouse-ul se ridica), sau peste tot satul (zoom out, inconjoara cu mouse-ul satul si un scut albastru apare sa-i tina paza) . Acum lucram la recunoasterea gesturilor pe care le faci cu mouse-ul... creatura ta vede toate astea, s-ar putea sa invete de la tine.Ba chiar creaturile pot avea o bataie cu magie. Sistemul de recunoastere a gesturilor iti da o libertate imensa, poti face un gest ca asta (deseneaza o stea cu 5 colturi dintr-o linie) si asta sa insemne un power-up pentru o anume vraja (scutul insa se aseaza dupa forma stelei). Luam de exemplu vraja asta,ca sa-ti demonstrez ce vreau sa zic, un fireball normal (trage de vreo doua ori parjolind ceva) si facc acest gest (deseneaza un patrat) si deodata o lumina iese din mijlocul patratului si o super fraja focoasa pune in flacari o zona considerabila) iata unul din milioanele de power-upuri ce pot exista, pe care le poti downloada mai tarziu, sau le poti comunica, ori descoperi, etc. Am facut gesturile destul de greu de facut pentru ca vrem ca lumea sa devina priceputa la asa ceva. (intretimp maimuta zambea si-si mai facea cate o banana sau ne umea facand diverse lucruri ceea ce facea sa se lase linistea pentru catea zeci de secunde si eu si Peter ramanand aiuriti la ce se intampla pe ecran). In final, pentru o ultima lectie Peter ia un fulger si i-l tranteste maimutei in cap - pentru banane!
Curand am devenit stresati de timp si eu si el, amandoi avand alte intalniri. Nu ma las si-l mai trag de limba pe Peter despre poveste.
-Tot nu mi-ai zis ce face Steven.. care e poveste.
-Iote ce facem, zice el ridicandu-se si indreptandu-se catre o tabla pe care n-o folosise pana atunci. Steven (care tocmai intrase incepe sa rada - Chiar ma miram cand o sa foloseste chestia aia, zice el), o sa-ti explic de unde incepe. Tot ce se intampla, modul de poveste a fost inspirat de Steven care a scris 70 de FRP (Carti Joc). La inceput (pune un punct pe tabla) este aceasta lume in care niciodata nu s-a intamplat nimic rau. O lume perfecta in care nu s-a suferit, nu s-a intamplat nimic, nimic rau.O familie trecand printr-o padure vede doi ochi rosii care-i privesc din intuneric si le este luat copilul. Neptiind ce sa faca... se roaga, iar din aceste rugaminti te nasti tu, zeul lor. Iar prima obtiune pe care trebuie s-o faci este... ii ajuti pe oameni sau ii omori spunand sunt prea puternic pentru nimicurile voastre sau nu fci nimic, iar incet se dovedeste ca tu poti s-o iei pe linia asta (trage o linie), pe calea rea, eu pe cea buna (mai trage alta) el pe aici, el pe aici (trage linii in disperare) sau pe aici undeva intre extreme. La un moment dat, trebuie sa ne reantoarcem la poveste, cum ar fi pe la foarte inceputurile jocului, descopri creatura (mai pune un punct unde vin toate liniile). Sau poate fi altceva aici (pune un alt punct). Pe langa asta mai sunt mici provocari ca de exemplu, gasesti un batran langa un rau si daca-l ajuti iti da un gest pentru o vraja sau... o Dumnezeule (exclama Peter in mijlocul discursului ramanand cu ochii in monitorul din spatele meu)
-A invatat fireball-ul pentru prima oara de cand ma stiu. ( maimuta desena chiar patratul distugand intr-o veselie toata gradina Eden-ului) You bastard (au fost ultimele cuvinte lae lui Peter Mollineaux inregistrate de reportofonul lui Alina de care ma serveam). Pot sa mai spun ca n-ammai fos "ob" tot restul zilei. Noroc ca am ramas prieteni buni. Vise placute!

[This message has been edited by Afantana (edited 25 June 2000).]

Afantana is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules