![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cel mai bun General ? | |||
| USA | | 27 | 15.79% |
| China | | 13 | 7.60% |
| GLA | | 4 | 2.34% |
| USA Airforce General | | 28 | 16.37% |
| USA Super Weapon General | | 17 | 9.94% |
| USA Laser General | | 15 | 8.77% |
| China Infantry General | | 9 | 5.26% |
| China Tank General | | 12 | 7.02% |
| China Nuke General | | 19 | 11.11% |
| GLA Toxin General | | 7 | 4.09% |
| GLA Demolitions General | | 7 | 4.09% |
| GLA Stealth General | | 13 | 7.60% |
| Voters: 171. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Command and Conquer Generals & Zero Hour
Inca un joc de strategie din universul C&C....how fun. Iata linkul cu povestea completa: http://gamespot.com/gamespot/feature...als/index.html Si cum o poza nu strica niciodata, uite una: | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
"Our guys wanted a C&C that has gameplay as polished as Red Alert 2 with a graphics engine that competes with Blizzard and Ensemble." - EA's Bing Gordon Penibil ! Nu au nici o sansa daca vor sa concureze cu blizzard ! Universul C&C e rasuflat de mult. Si pe partea de grafica tot Blizzard rulez! Westwood vrea sa adapteze enginul de Renegade pt o strategie...hmm...sa vedem ce va iesi....inafara de un joc cu cerinte mari la capitolul hardware!
__________________ ... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu am citit tot articolul ala deci s-ar putea sa ma insel insa, din cate am inteles, este vorba de engineul de Emperor Batle for Dune adaptat. Universul C&C nu este rasuflat deloc. Poate tie nu iti place, poate nici mie nu imi place, insa lumea inca se da in vant dupa jocuri cu emblema C&C. Si nu numai la ei. Heh, ultima oara cand m-am uitat, abureala aia de expansion la Red Alert 2 inca este in topul vanzarilor la ********.ro.... Bleah. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
universul C&C e super marfa, de unde si vanzarile la toate penibilitatile dupa red alert , cum ar ra2 sau tiberian sun ...... sper ca westwood sa se destepteze curand si sa scoata un joc ca dune 2, command and conquer sau red alert .... daca nu, deja incep sa isi dea foc
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
In cursul zilei de azi ar trebui sa apara la http://www.jucaushii.ro/fl/C&C-Generals/articol.htm o avanpremiera mai pe larg a acestui joc. Personal am fost mereu un fan al jocurilor (in special strategiilor) Westwood, si de aceea mi-e cam jena sa recunosc ca "scânteia" incepe sa se stinga... totusi, Generals va reprezenta o noua desprindere in cadrul seriei C&C, si cine stie - cu ideile traznite a celor de la EA Pacific (ex- Westwood Pacific), s-ar putea sa iasa un titlu pe cinste... s-ar putea sa nu! Oricum sunt sanse bune sa ne lamurim pâna la sfarsitul anului.
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Din preview-ul celor de la Gamespot, pana acum, cel putin ca idee si concept, jocul pare foarte interesant, fiind suficient de diferit fata de vechiul Red Alert 2 ca sa nu deranjeze pe veteranii seriei (adica je )... si screenshot-urile sunt promitatoare ... oricum, hai sa nu fim carcotasi, ca Emperor-ul arata super bine pentru un RTS ... cat despre jocul in sine ... vom trai si vom vedea daca acest C&C Generals va deveni sau nu C&C Phoenix
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
odata cu moartea estwood a murit si c&c Generals?
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
nope..ba chiar o sa existe si un addon...
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Iata si primele mele impresii despre joc: Grafica : de nota 100. N-ati vazut in viata voastra asa ceva, mai ales la un RTS (exclus cele in spatiu) ... explozii, proiectile, redarea apei, urme de senile pe nisip, teren destructibil, si multe altele ... intr-un cuvant : SUPERBA. Iar cand joc cu ochelarii 3D in mod Stereo ... ce mai, o adevarata incantare. De asemenea, la fiecare misiune exista unul sau mai multe in-game movies, care sunt redate cu ajutorul engine-ului jocului, si care contribuie mult la atmosfera ... se pare ca baietii de la Westwood au dezvoltat un engine foarte capabil, dat fiind faptul ca cel folosit la Generals este o varianta puternic modificata a celului din C&C Renegade (engine-ul Sage). Sound : nu e ceva extraordinar, insa e la locul lui .. muzica aleasa bine, sound-urile din joc si ele foarte bune ... intr-un cuvant : Nice. Gameplay : la prima vedere, pare foarte promitator ... unitatile capata experienta, iar tu ca general poti sa avansezi in rang, acumuland si tu experienta de-a lungul bataliilor ... iar odata cu aceasta avansare, poti sa alegi dintr-o panoplie de abilitati sau unitati speciale : tancuri avansate, paradrop-uri, spy drone-uri, sniper-i, bombardamente aeriene si multe altele ... O idee interesanta este cea cu resursele din joc ... acum nu vom mai sta sa minam ca dementii dupa minerale sau tiberiu, ci vom vana niste supply stocks-uri, aplasate in puncte strategice ... eu am jucat niste misiuni cu americanii, iar ei colecteaza aceste supply-uri (care de fapt sunt banii din joc) cu ajutorul elicopterelor, care sunt vulnerabile in fata unitatilor anti-aeriene, si astfel vom vedea lupte inversunate ptr obtinerea a cat mai multor supply-uri ... Cerinte hardware : e, aici e buba ... jocul e foarte pretentios in ceea ce priveste hardware-ul ... eu va recomand cu caldura 256 RAM (preferabil 512) + un procesor de minim 1.2Ghz ... si o placa video decenta ... bineinteles ca se pot scoate si din detalii, insa se pierde oarecum din farmecul jocului ...
__________________ Truth is relative. Pick one that works. Last edited by Bossman; 07-02-2003 at 00:07.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nu pare rau jocul. Am clickait putin la el, merge.... Dar cerintele de sistem sunt aberante pt un RTS. Pe un XP 1600+, GF3TI200 128 ram o/c si 512 RAM, merge bine in 1024 doar pe maxim details cu 3D shadows scoase, altfel cam gafaie. Grrrrr.... Dar pare interesant, poate in weekend sa ma dau prin el mai mult...
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
pana acum nu prea ma interesat story in seria c&c ..me intereseaza actiunea...si ce am auzit pe aici ( eu nu am jucat inca jocul) pare sa aduca a un meci de MegaWealth din RA2 in care tot ce trebuia sa faci era sa pui mana pe cat mai multe sonde ca sa scoti $$$ si in acelasi timp sa le aperi... ma inshel oare ?
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |