![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cel mai bun General ? | |||
| USA | | 22 | 16.06% |
| China | | 9 | 6.57% |
| GLA | | 3 | 2.19% |
| USA Airforce General | | 22 | 16.06% |
| USA Super Weapon General | | 16 | 11.68% |
| USA Laser General | | 15 | 10.95% |
| China Infantry General | | 8 | 5.84% |
| China Tank General | | 9 | 6.57% |
| China Nuke General | | 15 | 10.95% |
| GLA Toxin General | | 6 | 4.38% |
| GLA Demolitions General | | 3 | 2.19% |
| GLA Stealth General | | 9 | 6.57% |
| Voters: 137. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
|
1.04 pe 0hour! intru de obicei pe seara! YM radupop20 ca sa fie mai simplu! nu cre' c'au mai ramas multzi care mai joaca asa ceva..
__________________ p75 4sim sound onboard video onboard mouse onboard tastatura onboard placa de baza onboard.... du-te baaaaaaaaaa!!!! | |||
|
| | #183 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti |
inca se joaca (cel putin in aria mea de amici se joaca in draci). la fostul job aveam o echipa de 6 si ne rupeam intre noi (3vs3) pana la 3 noaptea...a doua zi eram zombie, dar ce conta...frumoase vremuri
__________________ It's not important who you're doing business with, but who you're playing golf with. | ||
|
| | #184 (permalink) | ||
|
Eu l-am jucat online pina am ajuns la cel mai inalt grad cu putinta, cu peste 1300 de victorii. Apoi l-am lasat, de vreun an, nu mai aveam unde sa avansez. Trupa preferata: China Nuke General.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #185 (permalink) | ||
|
am vrut sa ma joc ieri generals, l-am instalat si cand am vrut sa intru in joc imi ramanea blocat la splash screen. am instalat ultimul patch si tot asa dupa aia l-am dezinstalat si reinstalat si tot asa face... a mai patit cineva ? ImageShack - Hosting :: 46668394rz2.jpg am win xp sp3 , am incercat si compability mode dar n-are efect | |||
|
| | #188 (permalink) | ||
|
Am o problema. Nu mai pot sa ma intra la Zero Hour pe nici un joc activ in modul Online. Imi zice tot timpul :"Failed to join. The game is a different version", desi am patch 1.4. Ce este de facut ? La Generals pot intra, la Zero Hour nu. Am dezinstalat Zero Hour, l-am pus la loc, si avea deja toate setarile facute. Cum pot sterge orice urma de Zero Hour din calculator dupa dezinstalare ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| | #191 (permalink) | ||
|
Si eu cred ca ai avut vreun mod instalat sau vreo versiune "pitoreasca" de la "baieti". Incearca sa stergi tot ce ar putea tine de joc pe hard-disk, scoate si din registri key-le aferente si reinstaleaza. Nu am Vista pe PC ca sa iti pot spune daca C&C ZH ruleaza sau nu pe acest sistem de operare, dar nu cred ca de aici apare problema.
__________________ My name is Gee, Gee I. Gee. I work for the Government. I'm a teacher. | |||
|
| | #193 (permalink) | ||
|
USA Airforce General
| |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|