![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cel mai bun General ? | |||
| USA | | 19 | 16.52% |
| China | | 6 | 5.22% |
| GLA | | 3 | 2.61% |
| USA Airforce General | | 18 | 15.65% |
| USA Super Weapon General | | 14 | 12.17% |
| USA Laser General | | 12 | 10.43% |
| China Infantry General | | 6 | 5.22% |
| China Tank General | | 7 | 6.09% |
| China Nuke General | | 15 | 13.04% |
| GLA Toxin General | | 5 | 4.35% |
| GLA Demolitions General | | 2 | 1.74% |
| GLA Stealth General | | 8 | 6.96% |
| Voters: 115. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| Jocul nu este copiat de pe alt sistem, este instalat de pe cd-uri dar o sa il dezinstalez si sa mai incerc incaodata sa vad ce se intampla. | |||
|
| | #82 | ||
| Am facut si io rost de el ceva mai de mult , dar din anumite motive m-am oprit la campania cu aliatii . Eu fiind fan inrait al universului C&C ,Generals mi se pare un joc super cool .Totusi campania este facuta artificial . Este prea scurta si nu exista confruntari intre americani si chinezi . Povestea este si ea , absenta... In schimb grafica ,actiunea si feelingul sunt la intaltime .. Btw am mare noroc cu radeon9700-le . Imi merge cu Fsaa la 4 x fara probleme ![]()
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #83 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 | ButcheR...cu tot respectul dar pt "jaf nu e...dar nu merita luat pt un internet cafe doar ca sa se joace cativa pusti care chiulesc de la scoala." go f**k yourself.Chiar am trecut zilele trecute pe la sala si am vrut sa joc una cu amicii mei dar cum nu prea era pe calc noastre am jucat un RA2 ca se ne mai treaca supararea.
__________________ Frag everything isn't u! | ||
|
| | #84 | ||
| Daca jucati ra2 chiar ca sunteti disperati...sper ca va mai trecut "supararea", daca nu, va recomand ra1 poate va mai calmeaza. Strategia cu 5 fabrici de minerale si 6 war factory dupa care urmeaza 1-200 tancuri dupa gust e chiar bestiala. Warcraft 3 sau Starcraft nu incerca pt ca e prea complex si s-ar putea sa va plictisiti tot incercand sa faceti concurs cu cine ajunge primu cu canoane\towers in baza adversarului.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #85 | ||
| Quote:
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #86 | ||
| Breeee......Chiar nu a mai incercat nimeni sa bage plansi noi?
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #87 | ||
| Quote:
DA recunosc ca sunt o drona Blizzard dar asta nu inseamna ca parerea mea este subiectiva. am vazut la tine jocu si m-am convins de el. westwood nu s-a dezmintit.si ce sa ii faci tata daca blizzardu scoate jocuri MULT MAI BUNE si cu mai mare succes. te rog sa te uiti cate replayuri are acest topic si pe urma sa scrolezi mai sus un pic si vezi cate are warcraftul. asa si cu red alert si sc-bw, la capitolul RPG....nici nu are rost sa ne bagam. asa ca....nu te mai juca cu partea dorsala pe langa "organul" sculat ![]()
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #88 | ||
| Quote:
![]()
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #89 | ||
| gata tac ![]()
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #90 | ||
| Quote:
PS. ...NU este westwood vs blizzard ci .. EA games vs Blizzard ![]()
__________________ " You can draw sounds ? " | |||
|
| | #91 | ||
| Joaca cineva online dintre voi?
__________________ games ....games and games!!! | |||
|
| | #92 | ||
| C&C Generals Nu-l joaca nimeni! Chiar toti sunt super indragostiti de monstri aia verzi din w3!? | |||
|
| | #93 | ||
| ce ma esti bun? ![]()
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #94 | ||
| wow mai mult de 30 replies instant , vad ca subiectul a fost paradiscutat si cred ca e cam tarziu sa vin cu argumente dar tot ce pot sa zic dragi copii e:" westwood rules" aaa si nu ma opresc aici. Cat despre argumentul ca ar fi o drona blizzard eu as zice ca e nepotul legitim a lui RA1 ( tiberium sun si Ra2 au fost copii adoptati) si dupa cate imi aduc eu aminte primul RTS a fost scos de ei! Oricum jocul e bine realizat (unitati haioase, tancuri, avioane, eroi, gameplay mai mult decat k)un pic cam pretentios ( mult Ram, proc mare, placa video acceptabila -min geforce4ti) dar per total cred ca e cel mai bun RTS ever Minus ar fi ca e facut de EA de aici o gramada de probleme pe care cei de la EA nu le pot rezolva in stilul blizzard ma refer aici la suportul online updet-uri, patch-uri ---mai la tot ce vine dupa ce jocul e lansat si la care EA sta extrem de prost! Cat despre comparatia cu W3 trebui sa scot in evidenta partea cu suport-ul la care blizzard-ul sta excelent si acest suport scoate in evidenta un joc totalmente banal care nu se ridica nici macar la inaltimea predecesorului starcraft. | |||
|
| | #95 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Westwood e dus(la propriu si la figurat). De la Dune2 incoace singura strategie valabila in jocurile Westwood a fost; fa tancuri multe si gramada peste inamic, adica rush. Cand a iesit Generals am jucat si eu, am terminat campania chinezilor dar mai mult crede-ma ca nu am putut. | ||
|
| | #96 | ||
| deci: am luat stup jocu - cred ca pe 12 sisteme- ;banii i-am scos de vreo 5-6 ori panacu acum,alta belea-de fapt inca un damf revigorant,desi nu era prea mare nevoie- se pot juca,chiar si 5-6 insi simultan on-line (cable 64kb garantat) eu personal raman la ideea pe care am spus-o mai sus: jocul e o reusitå,cel putin ptr activitati cafe-net - desigur,indivizii au constatat strategii total noi pe net - din ce am vazut eu la unu si la altu,cand joaca pe net sau in retea,parerea din postul anterior,a lu Axel parca,e cam inexacta-se pot aplica o groaza de alte strategii in afara de "cat mai multe tancuri". De vreo 3 zile s-a trecut pe servere la patch nou - parca 1.6- ; l-am luat,da inca nu am crack de nocd ptr versiunea asta;functioneaza cu crack-u ptr 1.5 numai ca nu merge in misiuni,ca imi cere cd-ul..tresa ma uit sa vad,poate a aparut,daca stie cineva un site sa il spuna si noua,mai scutesc din cârcå.. si o curiozitate:desi am licente,cand vreau sa up-date-z prin procedurile jocului,imi cauta un fisier cu nume aiurit cu cifre multe si spune mereu ca "file not found" - solutia:up-date-z dupa ce copiez patch-u respectiv si il execut peste joc (patchurile,indiferent de versiune nu pot fi aplicate peste jocul crack-uit,de la tarabe,pur si simplu incepe procedura de install dar se opreste la scurt timp si zice cum ca nu gaseste un fisier,sau ca il gaseste da nu corespunde drept ptr care "can not continue". De asemeni,daca instalez de pe licenta,aplic patch nocd dar inttoduc cod gasit pe net,merge "play on net" da cand sa intri in joc zice ca nu este corect codul (am vrut sa mai pun pe un sistem-doua jocul desi nu aveam coduri licentiate) - astea le spun si eu ptr cine nu vrea sa se chinuiasca ca mine...
__________________ Keep online ! | |||
|
| | #97 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #98 | ||
| ok, a aparut si Zero Hour expansion ... si credeam ca vom avea si nave, mai ales ca trailer-ul prezinta un crucisator de toata frumusetea... dar se pare ca e teapa, ramanem tot la tanculete si avioane... sau trebuie sa fac vreun upgrade cu stelele generalului meu si nu stiu io ?
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #99 | ||
| Se pare ca doar in single apar navele. Oricum add-on-ul e bunicel, pastreaza linia originalului, dar parca era loc si de mai bine.
__________________ May the force be with me ! | |||
|
| | #100 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Pt cei care spun ca nu e mare lucru de capul acestui joc, pot sa va spun ca l-ati tratat cu superficialitate. L-ati comparat cu W3 si ati spus ca nu e atat de complex... incep sa ma intreb cat ati jucat din el... Eu am avut o perioada cand imi pierdeam noptile cu W3 pe linkmania, eram (si am ramas) fan al acestui joc dar pot sa spun ca C&C Generals e exact jocul care trebuia sa apara dupa RA1 (dpdv al gameplay-ului, feelingului, grafica asta nu se putea pe atunci). Cine mai joaca in generals la tancuri gramada habar nu are ce "stie" jocul asta... Nu pot spune ca sunt atat de multe strategii ca la War3 dar sa mor io de nu sunt o gramada de tactici ce pot fi aplicate pe o strategie... (nu ma luati cu "si care e diferenta dintre strategie si tactica"). Armatele celor 3 "factiuni" sunt echipate cum nu se poate mai bine: USA sta excelent pe lupta de la distanta, stealth, high-tech, punct ochit, punct lovit; China sta bine la partea fortei brute, cu cele mai puternice unitati din joc (si arme de distrugere in masa periculoase dar nu prea inteligente) iar GLA la tactici de gherila si arme biologice de distrugere in masa... Acest echilibru nu l-am mai vazut decat la StarCraft (si Broodwar) - parerea mea. Grafica e spuerba, muzica la fel, feeling e la greu, actiune, luptele dureaza ceva, e bestial! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|