![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cel mai bun General ? | |||
| USA | | 19 | 16.67% |
| China | | 6 | 5.26% |
| GLA | | 3 | 2.63% |
| USA Airforce General | | 18 | 15.79% |
| USA Super Weapon General | | 14 | 12.28% |
| USA Laser General | | 12 | 10.53% |
| China Infantry General | | 6 | 5.26% |
| China Tank General | | 7 | 6.14% |
| China Nuke General | | 15 | 13.16% |
| GLA Toxin General | | 4 | 3.51% |
| GLA Demolitions General | | 2 | 1.75% |
| GLA Stealth General | | 8 | 7.02% |
| Voters: 114. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #101 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | A, si inca ceva... puneti mana pe Zero Hour! MERITAAA! | ||
|
| | #102 | ||
| DA! Nu zic decat asta: Sunt fan inrait Warcraft III dar CnC Generals este un joc foarte foarte bun. Iar ZERO HOUR nu face decat sa ii sporeasca multele calitati. Nu trebuie ratat. Pe bune!
__________________ --==-- My Stuff --==-- Dell Inspiron 9300 - Intel Pentium M 1.8@2.4 Ghz - 1.5 Gb DDR2 533 - Nvidia GeForce 7800GTX Go @ 450/1200 - HDD Samsung 120Gb - Dell P1110 21'' - Logitech Cordless Desktop Optical + Razer Diamondback Lava + Everglide Ricochet -==---end--==-- | |||
|
| | #103 | ||
| da...si nu mai comparati un joc dupa campanie ca nu reprezinta nimic la un joc de strat online...cu toate ca nu are un suport din partea EA asa cum are wc3 de la blizzard e de 1000 de ori mai frumos...parerea mea.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #104 | ||
| HEEELP Addon-ul e superb, dar mi se blocheaza f.f. des. Mai este cineva care sa aiba problema asta ? Configuratia mea e cam standard: GF3Ti200 cu 45.23, XP SP1, 256 RAM, SB Live 5.1, XP@1600+... Mi-e ciuda de mor. Help plz, poate avetzi careva o idee. Am incercat tot ce am stiut... ![]()
__________________ It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It’s called living. | |||
|
| | #105 | ||
| Zero, schimba driver-ul placii video si eventual scade un pic din detalii. Incearca 41.09 sau 44.03. Mie imi da erori de textura cu Catlyst 3.8 pe Radeon 8500. Mai are cineva problema asta?
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Saphire HD4870 512M, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #106 | ||
| Westwood parca a dat faliment, cum de a mai scos expansion?! Daca ati jucat pe linkmania warcraft3 nu inseamna ca aveti habar ce e aia warcraft3 pe battle.net. Bineinteles ca si Generals poate fi jucat profesionist insa jocul e inferior dpdv al balance-ului fata de war3, pe langa faptul ca e mult mai pretentios la resurse si nu e justificata aceasta foame de resurse (mie unu imi place mai mult grafica Blizzard, care e misto si economica). Si intr-adevar faptul ca EA scoate un joc dupa care lanseaza 1-2 patch-uri pt el si dupa aia ii doare-n cur spune si asta multe (sa nu mai vorbim de BATTLE.NET care daca nu stiati este in cartea recordurilor pt cel mai bun serviciu de jocuri on-line -asta era la D2, deci la war3 nici nu mai vb ca au bagat f multe chestii noi). Imi pare rau dar din toate astea trag concluzia ca jocul vroia sa puncteze mai mult la Single player fata de warcraft3 sa zicem, ceea ce nu reuseste. Nici nu cred ca mai e nevoie sa compar Zero Hour cu TFT. Deci mie unu jocul mi se pare bunicel daca nu iti place sau nu poti sa joci warcraft3 , sau daca doar vrei sa te relaxezi, insa daca vrei sa joci la nivel inalt...nu exista alternativa la Warcraft3 (TFT preferabil) pe piata (poate doar SC - BW, dupa gusturi) | |||
|
| | #107 | ||
| Kek, doua lucruri sa clarificam: 1. Daca o firma scoate putine patchuri pt. un joc, nu inseamna ca e un joc prost si ca nu se ocupa developerii de el. Poa' e un joc bun si d-aia n-are nevoie de atatea patch-uri, te-ai gandit? 2. Pt Generals nu au aparut 2 patchuri, ci 6. Insinuezi ca War3 e mai bun ca Generals din cauza ca are mai multe patchuri? ![]()
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #108 | ||
| si kek...gandeste-te ca wc3 are mai mult succes decat generals pt ca are un anumit target (in special gamerii cu varste intre 12-16 ani) datorita ideii graficii si in special custom game-ului.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #109 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti, ROmania | Joaca cineva zero hour??? Daca exista amatori de cnc generals zero hour pe aici rog sa ma contacteze pe msn: assassinbog@hotmail.com. Noi suntem 2 dar ne-am cam saturat sa jucam numai intre noi. (jucam pe direct connect) | ||
|
| | #110 | ||
| pe net nu jucati ? sau n-aveti orig? eu joc de la o sala (ema) mai suntem cativa care jucam gen p-aici daca vreti sa jucam treceti pe acolo...
|
| | #111 | ||
| eu il joc cu un gf 4 440mx si se cam impute treaba cand se inghesuie unitatile in miscare pe ecran. am tot vrut sa il bat pe calcularetz pe hard air general. m-a mancat ... a batut careva calc pe hard ?. nu zic ca e imposibil da e destul de dificil. k minus la jocul asta pentru mine este perspectiva: mie imi place sa vad mai "de sus" sa am o perspectiva mai mare.
__________________ | |||
|
| | #112 | ||
| Am batut eu pe hard calculatorul si nu e greu delok...trebe numa sa faci repede un pik defens si sa iei mai multe platforme de papa cat mai repede si sa le tii cat poti dar nu excesiv...o mitraliera de aparare daca esti chinez..ajunge...daca o da jos lasa-l sa darame...ideea e sa nu-l "intzepi"si asa il bati lejer... Cat despre perspectiva e bestiala si mai ales treaba cu zoomul. Singura chestie e ca joc pe net si-mi rup aia "dosul"acolo cu rushuri care mai de care mai marfa .....cu diverse unitati.....e de invatat si asta daca joci cu AI hard | |||
|
| | #113 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti, ROmania | Quote:
![]() Daca e mai e cineva in situatia mea (de a nu putea sa joace online) sa posteze aici sau sa ma caute pe msn (assassinbog@hotmail.com). | ||
|
| | #114 | ||
| Cu tpate ca am netu ala, hulit de unii, de la Astral tin sa va spun ca merge BETON C&C ZH pe net...lucru care m-a facut sa-l cumpar original....pt ca atunci cand a aparut "la taraba" a mers o saptamana si pe net apoi insa ...tzeapa....asa ca l-am luat si imi ramasese si contul anterior si am luat-o mai departe ..![]()
__________________ | |||
|
| | #115 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: buc | Fain joc. Am aflat ca CCGZH se joaca in nestire la mine in Lan. Eu stiam ceva sa joc din CCG. Dar Zh e altfel. Fiecare rasa, are generali acum. Dupa o saptamna de antrenamente, am ajuns sa cunosc tainele ascunse ale jocului. Eu joc cu The China Infantry General cu care rup tot, dar sunt slabi vs The China Nuke General. Ce general crezi ca ii spulbera pe ceilati neputinciosi? Ce stategie folosesti?
__________________ oops, i did it again !!! | ||
|
| | #116 | ||
| ZH e o porcarie pe langa Generals. S-au chinuit prostii de la EA sa echilibreze armatele din Generals si degeaba...au scos pe piata Turnul Babel al raselor.
|
| | #117 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: buc | Daca tu consideri ca e o porcarie, e parerea ta personala. Btw daca joci cu primele 3 rase, este Generals. Probalil ca tu ai jucat doar campania. Eu vb de mp si nu skirmish.
|
| | #118 | ||
| eu nu vb de jocul in campanie sau LAN...de cand a aparut generals in Romania am jucat numai pe net 800+ meciuri...asa ca nu-mi spune mie cum este ZH ca il cunosc. btw pt informarea ta generala - in afara toti jucatorii profesionisti au ajuns la concluzia ca ZH jucat cu toate rasele e o porcarie...o organizatie s-a oferit sa introduca in ZH (cu acordul EA) un ladder (cu tot cu site) de ZH original armies dar se pare ca suportul oferit de EA Games lasa de dorit. mai intai cumparati jocul, joaca-te pe net sa vezi daca mai poti sa te aperi cu turete in baza si pe urma stam de vb. ![]()
|
| | #119 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: buc | Hehehe, ma faci sa rad cu turetele in baza. In primul rand care baza ca, CC il vand dupa ce fac SD, normal avand PP si inca un buldozer. (nu joc cu radar, nuke,etc...) si nici adversaru nu apuca sa faca prea multe (decat daca e bun).
|
| | #120 | ||
| ba io am jucat campania cu gagica aia care are defensu ala periculos,de-ti opreste vehiculele in loc,EMP patrioate sau asa ceva,si le-am dat alora de la departare, aveam tureta langa tureta,basca vreo 5 Ion cannon d-alea,si nici nu aveam nevoie de unitati,daca dadeam 2-3 ion cannonuri d-alea il lasam fara 3 sferturi de baza si dupa ma duceam cu humvees la curatat Si cel mai greu general a fost ala cu avioane ...da trimitea ala 10 avioane si nu intra niciunu...deci cu tipa aia n-ai cum sa pierzi ![]()
__________________ [b]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|