![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cel mai bun General ? | |||
| USA | | 22 | 16.06% |
| China | | 9 | 6.57% |
| GLA | | 3 | 2.19% |
| USA Airforce General | | 22 | 16.06% |
| USA Super Weapon General | | 16 | 11.68% |
| USA Laser General | | 15 | 10.95% |
| China Infantry General | | 8 | 5.84% |
| China Tank General | | 9 | 6.57% |
| China Nuke General | | 15 | 10.95% |
| GLA Toxin General | | 6 | 4.38% |
| GLA Demolitions General | | 3 | 2.19% |
| GLA Stealth General | | 9 | 6.57% |
| Voters: 137. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: buc |
Stii tu a juca o campanie si a juca Skirmish e o diferenta voarte mare(nu mai pun problema la LAN/Internet). Incearca in skirmish sa tii piept la un oricare GLA pe Hard. Stii, e ca Heroes3. Campania o faci cu ochii inchisi, in Skirmish il bati pe rege si daca ii dai cateva saptamani innainte, dar cand joci contra unei persoane, parca nu mai esti asa sigur ca o sa castigi. AI e in general slab, te ajuta sa inveti jocu. Si credema ca jocu nu dureaza de iti poti face super weapon, ca se joaca in general la rush.
__________________ oops, i did it again !!! | ||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 | Quote:
lol daca iti trimit 10 avioane cu air force general bat pareu ca rup tot ce vroiam sa-ti rup +scap cu toate avioanele din baza ta(cu conditia ca avioanele sa fie mai "inghesuite"la intrarea in baza) nu stiu ce avioane nu reuseau sa intre la tine dar sigur nu de la air force general inca ceva tipa cu super weapons si-o ia usor de la infantery general.......... | ||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: ........ | http://generals.igl.net/ dar pe clasic nu se mai joaca..oricum cand se juca pe ladder(acum 6-7 luni) erau 18.000 de jucatori http://24.239.216.14/%5Fclients/EA/Generals/ va fii lansat odata cu urm patch...si poate va renaste jocul | ||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: ........ |
oricum pt zh iti recomand http://24.239.216.14/cw/leagues/zh/news.aspx aici e toata comunitatea pro a jocului. Si faza cu vandutul bazei merge numai china la china pe TD( sau daca joci GLA), nu neaparat ce vezi in replay-urile alea e bine, radarul te ajuta mult ...asta in cazul in care nu joci cu maphack cum fac o gramada pe net....si pt care chiar nu conteaza daca au radar sau nu. | ||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
salutari !!si multumiri anticipate ![]() se intampla ceva ciudat cu jocul in retea !! (( da o eroare prin care te anunta ca s-a pierdut sincronizarea dintre computere poate are cineva o idee ...am postat si eroarea...
| ||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
daca ai jocu original sau daca ai pus un patch e normal sa faca asa asa am patit si eu cu un vecin...eu il am original si am pus patchul de pe net si el nu...exact aceiasi eroare asa ca am dezinstalat si am instalat iar fara sa bag patchul si a mers. Bafta
__________________ | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 |
As vrea sa-mi cumpar Generals Zero Hour si sa joc online, dar nu stiu cum ar merge pe conexiunea mea (Communications 29 kilobits per second, Storage 3.5 kilobytes per second 1MB file download 4.8 minutes). Stie cineva daca iau jocul degeaba sau nu? | ||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
chaosss, eu mi-am pus 1 giga ram si acum se misca incredibil de repede si abia faci fata daca joci cu doi brutali. In rest e marfa, ce sa zic, in retea e beton daca si ceilalti au scule apropiate ca putere... jeancezar, eu am conexiune la astral...aia nelimitata de 29$ plus tva si pe net imi merge bine....adica se misca super ok dar caut sa joc cu oameni cu conexiuni bune.....ai acolo niste buline verzi, galbene sau rosii in functie de conexiune. Apropo abonamentul meu imi ofera 15k la download pe .ro si afara nu am garantare desi cu toate astea jocul merge bine si pe net. Bafta
__________________ | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2004 |
unknowncheats.com ... sush ... cauta in reteaua lor ... ... n-ai sanse ...(* http://www.cyber-cup.ro/article377.html | Enjoy ) | ||
|
| | #136 (permalink) | ||
| a jucat cineva blitzkrieg 2 mod pentru zero hour si cum l-a facut sa mearga?????
daca ati jucat pana acum blitzkrieg 2 mod pentru zero hour anuntati-ma si pe mine cum ati facut sa-l faceti sa mearga? nu am zh original, asa ca ma chinui cu crack. mie imi da o eroare cand intru eroare despre overheated hardware, viruses, etc, pe care mi-a mai dat-o cand incercam sa instalez alte moduri. | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Salutare tuturor.Rog pe cine stie sa-mi zica cum instalez patch la Command and Conquer Generals, pt ca imi da aceeasi eroare la mai multe patch uri, si anume - Old file not found.However,a file of the same name was found.No update done since file contents do not match. Deci am incercat sa instalez si patch1.02 si 1.03 si 1.06 si 1.07 si la toate imi da aceeasi eroare.Rog pe cine stie sa-mi spuna. | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
deci: aplicat patch 1.03 - aplicat nocd ,jocu merge doar ca ,online,cand sa contactez oponentu' zice ca am versiune diferita .stie cineva daca a aparut un "nocd" valabil ptr 1.03 ptr joaca online?
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|