![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cel mai bun General ? | |||
| USA | | 22 | 16.06% |
| China | | 9 | 6.57% |
| GLA | | 3 | 2.19% |
| USA Airforce General | | 22 | 16.06% |
| USA Super Weapon General | | 16 | 11.68% |
| USA Laser General | | 15 | 10.95% |
| China Infantry General | | 8 | 5.84% |
| China Tank General | | 9 | 6.57% |
| China Nuke General | | 15 | 10.95% |
| GLA Toxin General | | 6 | 4.38% |
| GLA Demolitions General | | 3 | 2.19% |
| GLA Stealth General | | 9 | 6.57% |
| Voters: 137. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #165 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Deci nu i-am facut absolut nimic in general . Si eu am cd-urile originale. Procesorul este "INTEL® Core 2 Duo Processor E6600, 2.4GHz 1066MHz, Socket LGA775, 65nm, 4M L2, w/cooler" dupa cum scrie la ei pe site. Nu prea am ce alte explicatii sa-ti dau... | ||
|
| | #168 (permalink) | ||
| Sa stii ca si eu am avut oarece probleme in privinta asta, am rezolvat-o prin reinstalarea sistemului, apoi am mai patit-o in nou, mi se restarta calculatorul dar faza este ca mi se restarta numai cand jucam Generals. Am rezolvato si pe asta cu schimbarea ramului!!!. Acum merge bine
| |||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
salut baieti, eu miam luat jocul acesta ieri shi am intilnit o problema in el destul de mare: cind incep o misiune pe care am ales-o in solo play--Skirmish, imi aleg armata p-u care doresc sa joc shi o harta, intru in joc shi peste vreo minuta de joc imi explodeaza baza shi imi scrie ca am pierdut...eu cred ca e vreun bug ceva shi daca shtiti de el spunetimi cum sa repar jocul multumesc anticipat
__________________ Multi sunt impotriva sa ma joc in video-games, mai ales parintii. Ce sa fac daca n-am alta profesie. | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti |
s-a mai discutat asta.Fa o instalere pe curat.Nu peste un joc deja crack-uit.Sterge tot ce aveai inainte.Da un unitall mai intai dupa care sterge si ce aveai in D:/Joace/ZH de ex cu shift+delete.Incearca dupa dinou.Trebuie sa mearga
| ||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Sal am o problema cu generals zero hour nu merge sa il instalez imi spune asta "C & C Generals was not found.Please install full version of C&C Generals and Try again" ... si am instalat C & c Generals .. care e problema .. plsss raspundeti urgent !!!!! | ||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Tg-Mures |
nu merge asa,toti trebuie cu aceasi versiune,fara mod-uri instalate...
| ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|