![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Beyon | Disciples 2:Sa-l joc?
Hm...nu prea...fata de Disciples 1 nu aduce imbunatatiri majore decat in domeniu grafica(care ce e adevarat te da pe spate)si cateva chesti de gameplay necesare(in special de combat:de genu "wait" si "defend")intalnite deja in Heroes 3 si mult lipsite in Disciples.Vrajile sunt indentice(cu mica deosebire de "reaserch cost" si cam 4-5 noi de rasa),resurse indentice,mana ditto,si ar in plus cate un upgrade la unitati.Per total se lasa un joc scos doar pt niste incasari in plus...si ramane de asteeptat Heroes 4.
__________________ We have always counted with sand the time;this hourglass is your meaningless life! | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
| DISCIPLES cineva are ceva de spus?
Ca tot e continuarea acum cu aparitia. Sincer sa fiu la aparitia primului disciples mi-a placut mai mult decat heroes3 (cred ca era aparut la vremea aia!!!) In primu lrand prin simplul motiv ca eroul interactiona si el in lupta . Nu sta deoparte ca smechru' pe calu lui si casta tot felu de magii unele mai ucigatoare ca altele. 2. Creaturile evolueaza pe baza de lupta nu factrade de resurse sa upgrades wivernele si gata ,ca exemplu. Stau si ma bat cu wiverna si o fac mai tare. 3. Magiile se dau afara din lupta (pentru ca lupta propriu-zisa e prea stramta) HMMM! 4. Poti rezurecat eroul si creaturile etc......etc.... Mai astept de la voi pareri!!! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
ce pot sa spun e ca de-abia asteptam un topic cu tema Disciples II... mie imi place la nebunie jocul asta. nu prea-mi place ca dureaza de te plictisesti pana faci lvlup, in schimb magiile sunt super si imi place ca le pot da oricand... intai slabesc un monstrulache cu niste foc/apa/golem sau mai stiu io ce, apoi vin frumos cu un Lich Queen sau Godefroy si termin treaba... e folositor mai ales ca fiecare rasa are macar o creatura cu viata de kko si intr-o lupta de la cap la coada n-au nici o sansa. deocamdata am jucat cu mountain clans, undead hordes si empire... cel mai mult mi-a placut u.h., cel mai putin m.c.. cu empire joc ca-mi place ca au "medici" si ca par mai umani asa
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
XenociD, s-ar parea ca nu ai idee despre ceea ce inseamna un RPG , daca poti sa afirmi asa ceva. Daca Disciples nu e RPG , atunci ce e? E conform cu definirea data RPG-urilor.Te plimbi cu erou faci XP,ceva questuri,baþi inamicu,recrutezi aliati,arifacte,magii,etc.... Mi se pare mie sau dupa tine , potrivit ideii ca Disciples nu e RPG , Baldurs Gate nu e nici el RPG????? | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
racer : il vreau si eu maine cand ne intalnim. il bag si in 30 min il aduc inapoi
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
huh??? daca shi asta e RPG, inseamna ca shi wolfenstein e rpg, cautzi arme mai shemkere, armuri, vb cu unu cu altu, ai questuri, artifacte, magii (fac altzii da exista) shi daca tzin minte e shi un fel de xp, sau punctaj in fn de catzi omori, shi e erou de erou. Sau shi war3, ca e cam la fel in principii.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Sa te intreb ceva. In afara ecranului de lupta tot ceea ce se intampla cu ce iti seamana jocul, hmmm?? Cu exceptia dungeonurilor care nu sunt,si a graficii ne3D.
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucharest |
e TBS, evident... ai resurse, gramada de unitati, castele, etc... ca ai si eroi e alta poveste... intr-un RPG ai DOAR eroi (ma rog, party) si cu aia faci tot. nu tu unitati, nu tu resurse (in afara de gold). de unde ati scos-oc-ar fi RPG ? ce, heroes e RPG ? faptul ca unitatile (si eroii) capata experienta nu inseamna decat ca a fost gandit bine... sunt o gramada de astfel de jocuri - inclusiv RTS (Total Annihilation de ex) - si asta nu le face RPGuri...
__________________ "There is no teacher but the enemy." Mazer Rackham (Orson Scott Card - "Ender's Game") | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Din moment cu nu gasisem o zona intitulata tbs am bagat si eu unde s-a gasit loc. Ce-a fost a fost .Dar ce naiba stam sa ne certam pe tema asta, ceva mai interesant nu e de spus ??
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Yo l-am terminat cu legions of the damned... mi se pare superb!!
__________________ The 1 and only...|*cop*HunterSeeker| | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|