![]() |
| | #61 | ||
| De acord... Disciples 2 e super. Mai fain decat H4. Mai ales din cauza poveshtii
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #62 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | l-am jucat si eu...si l-am sters. Dureaza prea mult, stai mult prea multe ture la misiuni, sistemul de vraji e aiurea.Puteam sa omor aproape orice erou inamic cand dadeam 2 vraji pe tura. Adica, poti da cam 100-130 damage din 3 vraji diferite, si daca le poti da de 2 ori...nu sunt multe unitati cu peste 200 viata. p'ala de apara capitala inamica nu l-am putut omori de nici o culoare...tot ce am putut face a fost sa pun 2 eroi tari in fata capitalei si sa mucesc tot ce iese.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #63 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | E super misto ! L-am terminat cu The Empire, Undead Hordes si acum incep cu Mountain Clans. Ca sa il omori pe unul dintr-un castel faci urmatoarea faza : summonezi creaturi din alea de cel mai mare nivel (3,4) si le trimiti in castel. O sa reusesti incet, incet sa omori vreo 2,4 creaturi de ale lu' ala.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #64 | ||
| Si mie mi se pare un joc bun, dar am jucat aproape exclusiv hotseat. Dar daca la inceput mi-a placut mai mult ca H4, dupa ce am jucat Heroes mai mult (tot hot-seat) a inceput sa mi se para mai interesant.
__________________ Linux is free only if your time is worthless. | |||
|
| | #65 | ||
| bai, erou` din castel(pe saga) e facut ca sa nu-l omori!! smiley- daca jukai mai mult vedeai ca sunt unele creaturi care sunt imune la vraji si sa te vad atunci!!!!
__________________ The 1 and only...|*cop*HunterSeeker| | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania | Hmm! Are you sure? In saga cu Empire..in ultima harta erai chiar atentionat ca your capital a fost weakened si cand m-am uitat eroul meu de 900hp si 250 damage la toata lumea avea 190 hp si facea un damage mult mai anemic. Castelul cel mare imi putea fi luat cu usurinta. Check it!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #67 | ||
| Sunt pe la jumatea campaniei cu oamenii si pot sa zic ca Dis2. ma tine in scaun asa cu au facut-o si Heroes 1-3 la vremea lor . Nu am jucat pe primul si nici nu am incercat heroes 4 ...inca ..o sa se intample soon si atunci o sa imi dau seama care e mai bun.Intrebare : Care erou e mai tare ? Cel bazat pe fighting , cel pe magie sau hotul?
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania | Am verificat ce a spus cineva aici pe forum cu hotul. Daca alegi guildmaster hotul mai are vreo 2 optiuni. Una din ele este assassinate care iti da 45% sanse sa omori un monstru din party. Daca esti cu adevarat un maniac dai loaduri pana nimeresti in 45% (un procent destul de mare after all). Nu am incercat decat pe un party cu un thug si un archer. Daca merge pe orice monstru cu sansele de 45% atunci e cea mai mare nesimtire. Sa omori orice supercreature dintr-un foc. Verificati si spuneti-mi si mie ca eu m-am luat cu heroes si cu arcanum si nu mai am timp de disciples. Bye!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #69 | ||
| i will check!!
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: The Mines of Moria | Am facut rost de joc in odata cu Heroes4. Pana acum am terminat campania cu "The Empire" si sunt pe la jumatea campaniei cu "Undead Hordes". La Heroes4 nu am avut rabdare sa termin o harta. Mi se pare mult mai slab ca Disciples. Si oricum, aveam nevoie de un de ceva care sa ma tina in scaun mai mult de o saptamana cum au facut Commandos II si Baldur's Gate II.
__________________ Baruk Khazad! Khazad aimenu!!! | ||
|
| | #71 | ||
| la inceput e superb, dupa aia lasa de dorit!!
|
| | #72 | ||
| Homm4 il face muci...merita jucat doar in single pentru poveste si pt vraji care are destul de bine
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #73 | ||
| Uritzii aia din cetatile mama pot fi chilaritzi lejer dupa ce luati staff of paralizing (sau asa ceva) si daca aveti un erou cu ranged attack. Sincer sa fiu nu vad cum ai putea altfel, poate cu o gramada de scrolluri de incantat monstri si multa rabdare. Posibilitatea a fost prevazuta in joc. Am terminat campania cu imperiul si l-am si sters. Jocul e bun, dar seamana prea mult cu primul. Ala a fost mai tare la vremea lui, desi mult mai putina lume l-a jucat. | |||
|
| | #74 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: The Mines of Moria | Mi se pare super faza din Settings cu "Default mp3 folder". La un moment dat te plictisesti de muzica din joc. Eu cel putin am pus albumele "Nightwish" care se potrivesc perfect cu atmosfera jocului.
__________________ Baruk Khazad! Khazad aimenu!!! | ||
|
| | #75 | ||
| belea cu Disciples 2 I'a mai facut cuiva figura D2 sa ceara CD'ul si dupa ce se pune .exe'ul hacuit? Am jocul full CD (cica "collector's edition") si nu stiu ce dreaq sa fac, cere "the original CD". Daca voua va merge, indurati'va careva si dati'mi .exe'ul va rog ![]()
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #76 | ||
| L'am luat... gamecopyworld.com... duh.
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #77 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Butcher se vede ca nu ai jucat suficient jocul Hunterseeker eroul din capitala intradevar este facut aproape invincibil,APROAPE adica toti sunt identici damage 250 , 6 targets,armor50+40(max),initiativa 90. tin sa ma laud ca am facut 2 capitale intr-o singura plansa,in saga cu empire si cred ca as reusi si cu undead ,poate chiar si cu dracii,piticii no chance. solutia pt empire: erou figther,2 trupe squire(upgrade-ul lor,indiferent de ramura aleasa),in spate 2 healeri prophetess,si un mag (in afara de erou si healeri celelalte trupe sunt optionale) cu steag resistance 15% armor,vraja holy armor 20%armor,si potiuni de armura se ajunge la o armura a trupelor pina aproape de 85-90,acum marele erou din cetate cu damage 250 mai face doar 50,healerii tai vindeca 140,logic nu va putea vreodata sa faca damage suficient de mare sa te omoare si este doar o problema de timp pina il omori tu. cu mortii trebuie folositi paralyseri,dracii-->witch-urile (asta chiar e tare,ii da polimorph la eroul ala mare si il transforma in imp damage 20,1 target ,initiativa 30 LOL) jocul este bestial,am terminat toate campaniile ca mage lord,acum am inceput cu mage lord.
__________________ Tell'em Magic sent ya' | ||
|
| | #78 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucharest | ma, jocul e foarte bun, mai ales prin atmosfera gothica... nici nu se compara cu dezamagirea aia de Heroes 4. singurul repros pe care i l-as aduce ar fi faptul ca iti recrutezi unitatile la nivelul 1 si prin urmare tii ca la ochii din cap la vreun squire care a ajuns holy avenger (nu zic ca n-ar fi deja mai tare si mai rezistent) dar asta inseamna ca iti faci un erou, maxim 2 si incerci sa aduni cu ei cat mai mult XP... iar daca iti mor unitatile... thank God for the AutoSave... ar mai fi un mic bau... dialogurile la un moment dat prin campanii sunt cam puerile... puteau sa se mai chinuie un pic la ele... nu sa ajungi la sfarsitul unei campanii sa citesti dialoguri de genu: un gigel: Bethrezen, ce mare si tare esti ! Bethrezen: tzeapa, ca io nu sunt Bethrezen ! acelasi gigel: cum ? dar cine esti ? Bethrezen: iete sunt altcineva, iar voi m-ati ajutat in campania asta ca prostii... pe ei ! tot gigelu': o, nu, vai, oh... (ma rog, poate am exagerat un pic, dar m-au cam stresat dialogurile din ultima campanie cu demonii si cu empire-ul) dar per total jocul este excelent si vi-l recomand din toata inima.
__________________ "There is no teacher but the enemy." Mazer Rackham (Orson Scott Card - "Ender's Game") | ||
|
| | #79 | ||
| Si eu l-am terminat. Povestea a fost chiat interesanta, cu o gramada de surprize. Muuult mai buna decat cele din H4. Oare o sa se faca Disciples 3???
|
| | #80 | ||
| Apar doua stand-alone expansion-uri: Guardians of the Light si Servants of the Dark. (dupa cum s-a raportat pe site la stiri). Dar nu am gasit nicaieri ce aduc aceste expasion-uri. Ceva unitati noi? Sau doar campanii noi? Cine pune mana pe ele sa zica impresii aici. Eu abea astept. (sa le joc )
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|