![]() |
| | #121 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | pai asta inseamna altceva, nu ca e dat gold, ci ca e disciples2 gold dat full, ceea ce e cu totul alta mancare de peste. am vazut si eu in chip reclama la level. eu speram ca d3 e dat gold, adica apare curand. se pare ca nu. pozele din d3 insa mi se par super incarcate grafic si o grafica destul de apasatoare. | ||
|
| | #122 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | conform datelor de pe gamespot.com, are data de aparitie pe 23sept.2008. macar de l-ar scoate odata. | ||
|
| | #123 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | mi se pare nesimtire: de la sept au ajuns la 2009 http://pc.ign.com/articles/890/890168p1.html mai bine nu il mai scot deloc. | ||
|
| | #124 | ||
| Mda, pacat. Lucreaza la el de ani si ani de zile, nu se stie ce le ia in halul asta... ![]()
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #125 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Data trecuta tot asa a fost,disciples II din beta pana a ajuns final au trecut cam 2 ani..2 ani si ceva.Tin minte ca ma uitam la trailer si gameplay vid din disciples II beta,nici nu se compara cum arata beta cu disciples II.Beta era un fel de disciples I cu grafica..si cam atat.Lasa de mine sa scoata in 2009 vara-toamna,ata timp cat vor scoate un joc bun.Si disciples II a avut la amanari mai ca si III dar produsul final dupa mine a meritat asteptarea | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|