![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
lol deci mie mi sa parut destul de misto warcraftu ala ..... in fine mai intrati si voi pe mirc pe qaukenet pe #rsl sa mai am si io cu icne sa joc sc.....ca w3 nu se merita jucat decat dupa ce va aparea full pana atunci insa................ STARCRAFT RUUUULZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
| |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Iasi, in a tank powering the shields! |
100% cu voi baietzi, intrati reaq mai multi pe irc.quakenet.ORG #rsl sa mai jucam intre noi ce reaq ca de koreeni sunt jiii yo satul pana'n gat.........
__________________ the man has a point ! | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Hmm ... cam "grele" jocurile 3D pt tine eh?
Bai Gogule ... tu esti ala care e mort dupa Heroes 4 ... asa ca lasa-ne cu parerile tale despre Warcraft3. E mai greu sa accepti ca poate sa fie un joc mai misto decat Starcraft ... dar obisnuieste-te cu ideea asta ... oricum pana in iunie-iulie mai ai timp | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
heroes 4 suuuuuuuuusxxxxxxxxxx la greu frate asa ca intrati in sc ce reaq......daca nu cumva va jucati cs ca ala macar e mijto jocu da restu is jocuri de kkt ... mai bine ma duc sa arunc cu mingea la cos decat sa joc un hiross 4 dala de kkao ca am dat quit imediat ce am vazut cum arata calaretu si drumu....naspa.....so come to starcraft pe fsgs pe canalul brood war rom-1 si mai intrati pe irc stiti voi unde pe #rsl ehehehhe
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
War3 e un joc superb dar n-are nici o sansa sa detroneze broodul. Des Engiel nu stii tu sa joci homm4 de asta zici ca-i naspa... Ai intrat in joc si ai vazut drumu ? lol...chiar ca esti varza...
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| server de starcraft
am si eu o mica rugaminte ma bate unu la cap sa ii fac rost de server de battle net..pentru starcraft. de unde fac si eu rost, ca sa isi instaleze asa ceva. mersi
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Broodwar sux ,war3 rules.ascultatzi parerea lui Orgasmatron fost mare Gosu la broodwar shi actual gosu la War3.La brood batea 7 compuri.gosu ce sa mai... Diferentza dintre war3 shi brood.La brood sa moara gogu daca se poate intampla sa te bata unu care nu a mai vazut jocu shi tu sa fii gosu.Ia zi orgasme cum a fost faza cu burra la war3 care te-a "anal-izat" repet "ANALizat" deshi a vazut war3 u pt prima oara shi ia zis un newb sa faca gruntzi shi un blade master shi tu gosu inside.Ce sa faci meci de pro.Va detrona sc-ul? probabil.cand vor muri totzi actualii jucatori de brood shi copii lor.Pana atunci cat va trai un gogpintenog va purta prin viu grai legenda zealotului invincibil shi a templarului turbat. Parerea altui progamer ( lollllll:war3 are jucabilitate mai mare decat brood.adevarul e ca e e incitant sa te batzi cu 3 unitatzi 4 -5 min...cool.Cred ca borasc daca va mai aud de war3.Traiasca EVIS shi RL-ul lui...
| |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
baaaaaaaaa mephistooo baaaaaa ...... tztaztzz ce reaq ma parca nu aveai probleme asa grave ,,, hai so dam incolo de treba.... totusi ai dreptate brroooodd suxx rau de tot ..... ala nui joc de oamenii normali .... da acuma ca apar concursuri si e vorba de baniii o sa ma apuc iara de sc.... ca banu inebuneste omu si cum starcraftu e facut pt nebuni.............................ip=> cz..gye hehe
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: dune |
SI tu mefisto si tu gogule si si viper tre sa recunoasca ca care o fi ideea cu discutiile astea nici voi nu o stiti Mefi si cu gogu apara starcraftu cu dintii pt ca doar poate l-au jucat prea mult timp ca sa admita ca exista jocuri mai bune la anumite capitole. Iar Viper la fel a jucat prea mult war3 ca sa admita ca ar avea si ala defectele lui.Asa ca nu o sa reusiti sa va convingeti unu pe altu cu toate ca va stoarceti creierii pt replici cat mai inteligente.Nu mefisto? In rest per total Broodu e joc mai bun decat war3.Ata ete. Da nu mai bun ar fi un SPace Invaders sau un Supaplex????
__________________ Exista o poarta spre taramul imaginatiei,prin care tre sa intri inainte de a deveni constient.Cheile cu care o deschizi sunt simboluri.Poti lua idei cu tine,cand pasesti dincolo de poarta,dar tre sa le treci sub forma de simboluri.(Pandora:Incidentul Iisus-Frank Herbert) | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|