![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Pentru cine mai joaca inca broodwar ...
Daca mai exista cineva care inca mai joaca broodwar pe b.net dati un reply aici cu nicku si ora(ele) de intrare si iesire ![]() Poate facem niste ekipe ceva sau ladere Multumesc
__________________ If you cant fight back , fight forward ! | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
intru pe US West dupa 11-12 cu nickul ButcheR_RO... Spuneti-mi si mie cum intru pe FSGS pt ca site-ul vad ca nu mai exista, a ramas doar forumul. Mai e nevoie si de altceva in afara de ip-ul serverului?
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Lol bai mephisto ma ce mai zici cu scoala ma??? iti permiti sa mai joci sc pe net??? ...... ba deci eu nu mai prea joc sc da uite acuma daca vi pe la cerf is pe acolo tre sa ma gasesti eventual daca se va face vrun concurs........daca nu intra si tu pe mirc pe quakenet pe canalu #rsl ...... ala e cel mai tare server de sc ca acolo se stranga toti....vezi ca daca nu poate ma gasesti zilele astea seara dupa zece sau azi pana pe la 7
| |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Gogule....am luat regul tau...dar cand ma conectez la fsgs si ii dau new account acolo ramane...
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: keke land |
NEO : tu pe ala il intrebi ma de laddere cand el nu a jucat in viata lui distrusa decat pe serveru` de rl si cel de la fsgs ? In afara de schiopu` si tutun ( NEO ) sunteti toti niste distrusi si tin sa va spun ca ma pipi pe voi cu bolta (mai ales pe desengal) P.S MARSH LA KAKA
__________________ uraaaaaaa uraaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaa, pgl-ul pace pgl-ul pace, uraaaaaaaaaaa uraaaaaaaaaaa ... | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
deci parerea mea personala(poate diferita de a altora) e ca soniq asta e un mare specimen...oricum e doar o parere.... hehee soniq .. ce conteaza ba ca am jucat numa pe fsgs si pe rl ca oricum stiu de 2 ori mai mult sc ca tine .... las ca vin cu alocatia in buc odata sa ma ibogatesc pe seama ta daca vrei sa joci pa bani | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Iasi, in a tank powering the shields! |
postu lu' soniq ar trebui pus la loc de frunte, inramat : "autoportret". iaka asa verze s-au p...t pe tine cei de pe fsgs cind ai mai intrat si tu pe server ![]() revizuesteti comportamentu baietzas, ca te duci la vale de tot, de parca sar putea mai mult![]() ![]() ![]() P.S. mai stergetzii reaq odata contu lu' asta, poate s-o invatza minte odata ca forumu asta nui tot una cu scara din dos a blocului unde sta la o vadka cu aurolacii din cartier:P
__________________ the man has a point ! | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Mare terminat Soniq asta ... dar si mai mari terminati aia care il iau in serios !! Da... va propun ceva... hai sa ne mutam toti care mai jucam sc pe wgtour ca sa se vada si pe acolo steagul Romaniei. Ce ziceti ? | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|