Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-04-2002, 01:08   #81 (permalink)
Banned

DeathAngel's Avatar

gata ma ce reaqu faceti aicea ...... il judecati pe soniq sau ziceti pe ce servere mai jucati???(stati linistiti ca nu i-am luat apararea ci am zis faza asta din contra ca sa va apucati sa-l criticati si mai rau......hehhe ..... ViAtZa e O pOrCaRiE------>0_od`)

DeathAngel is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2002, 14:29   #82 (permalink)
Registered User

eu sunt in echipa sugus...am mai vazut in h4x parca..si mai avea si montesangre una....toata lumea despartita...eu zic sa ne unim..si sa jucam...sa aratam la lume ce stim ) si apropo...ce se aude cu pgl-ul...? cica tre sa plecam in korea...

Skufitza_Roshi3 is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2002, 22:14   #83 (permalink)
Banned

DeathAngel's Avatar

ba bunkere deci faza a fost ca monte n-a vrut sa se apuce de starcraft pana cand nu a vazut cum se face o echipa .... si asta pt simplul fapt ca el nu a vrut sa intre in echipa SuGuS(oricum si io is de acord cu el ) si daca el nu a vrut...asta e si n-ai ce sa-i faci .. deci daca o sa faceti inca vro echipa si o sa-i ziceti Sylvana eu voi fi primul care voi iesi asa ca zicetii lu greierashu ala de DipOan sa vada si el daca poate schimba cumva numele echipei ca ar fi mijto ..deabia sunt si 30 de insi gata inscrisi in echipa....sau daca nu faceti o echipa RO_Best_Player(RBP) si o sa intram toti in aia(o sa fie iara certuri din cauza alegerii capitanului acestei echipe.. )
iar capitanul va fi ales printr-un mic concurs pe net(postati toti care sunteti posibili candidati la postul de capitan o ora si o zi convenabile desfasurarii acestei mici competitii)......................
iar daca cineva nu e de acord cu mine io ii sugerez sa faca ce stie el mai bine(e simplu si deia ca nu-ti trebe decat mana gura si.... oops da stai ca a 3a bucata apartine lu alalalt) ...............gl hf gg

Old 01-05-2002, 22:20   #84 (permalink)
Banned

DeathAngel's Avatar

aaaaaaaaaaa si era sa uit..... postul de mai sus se adreseaza jucatorilor gm si care is bajeti de treaba insa pt cei care o sa comenteze ceva de genu:,,pai sigur.... sa foloseasca DeathAngel hacku..'' io le sugerez ori sa-si vanda casa si pe maicasa si sa vina sa jucam un starcraft pe miza klumea ori sa taca reaq ca oricum din cate stiu eu in 1.09 iti da drop din joc cand ai hacku(faza asta mi-au spuso unii gosu care stiu cate ceva in materie de starcraft ca jucau bajetii sc ,,de la inceputuri'')ok pa pa bye gl hf gg

Old 01-05-2002, 22:58   #85 (permalink)
Registered User

18

ni mah ce minune a inceput si analfabetu sa foloseasca cratima:O
bine totusi ca nu se dezminte-se lauda,bine ca nu are cu ce ca daca ar avea nu ar mai avea forumu asta spatziu pt el

PS. Death poate ca nu dai cd key-u ala ca te execut.

DeepOne is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 17:43   #86 (permalink)
Registered User

lol ! ce terminati ! sclavi obiditi ce sunteti voi nu o sa ajungeti la nivelu de joc pe care il jucau unii odata cu toate ca valoarea voastra a crescut datorita replayurilor ...ca mintea nu prea va duce sa ganditi ...cat despre tine kktangel ma pish pe tine cu bolta ca nu ai valoare nici cat o rama

soniq[ro] is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2002, 17:44   #87 (permalink)
Registered User

sa nu mai vorbim de nume ... si lol pt cristi95 care acum dupa ce scrie s-ar crede ca e un mic zileas

Old 02-05-2002, 22:07   #88 (permalink)
Banned

DeathAngel's Avatar

Unconected!!! zimi ma si mie plz antidotu ala pt soniq ca uite ma injura pe aicea baiatu(daca se poate numi astfel luand in considerare ce a scris pe aici)si imi strica ziua ce naiba am si io o demnitate si ma enervez cand vad ca ma tot injura lumea si ma ia la misto....... este??

Old 02-05-2002, 22:57   #89 (permalink)
Registered User

[Cr]Mephisto's Avatar

muhahaha

Nu ca sunt io rau dar faza cu clanuri cu cel mai bun player din romania e de domeniul trecutului.,Nu ca ash fi iio rau ingerica dar daca ar fi un top 5 deshi nu prea mai gaseshti playeri de brood nu ai fi intre ei.Poate ai mai invatzat ...shi o sa ma contrazici dar la rl nu ai stralucit.Serios acu.incearca shi tu sa joci de placere nu doar sa demonstrezi ca eshti mai bun.Dupa cum a zis sonic jucatorii buni au fost in general pana la 108 shi doar pt ca invatza unu shi altu o faza de la boxer shi ii iasa in un meci nu inseamna ca shtie sa joace.Oricum continua sa te antrenezi sa avem shi noi la Koreeni oameni sa sustzina romania deshi probabil radu se va duce sigur cum nu prea mai sunt jucatori care sa incerce sa de opuna

[Cr]Mephisto is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2002, 03:52   #90 (permalink)
Registered User

GoguPintenogu's Avatar

lol baietzi daca se face top 5 ma bag shi eu , poate la heide mai am probleme , la restu nu, zicetzi ora shi locul ))))
ba shi daca facetzi ceva cu wgtour ala postatzi shi voi.
daca tot va certatzi cu sonyq rezolvatzi-va problemele in pumni parte in parte , nu ascunshi dupa calculatoare )))

GoguPintenogu is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2002, 04:50   #91 (permalink)
Banned

DeathAngel's Avatar

da ma chiar asa de ce nu rezolva ala problema cu pumnii ce req...
deci problema sta cam asa: eu nu-i zic nimik de abia stiam ca joaca sc si ca o sa joc cu el la rl si toti ati venit la mine si ati zis ca o sa-l bat ... parca ziceau unii ceva de genu easy win(este vorba de cei care se aflau in wired la finala de la rl3) ... in fine dupa ce ma bate ca am jucat al dreaq de prost(nici acum nush de ce) apare tot el pe net primu si ma injura la greu...............:::???::
care o fost problema nu stiu.........................Enigma.... da ar fi misto sa se rezolve cu niste pumni faza numa sa nu-i incasez io ca de altii ma doar atza-n 13

Old 03-05-2002, 17:16   #92 (permalink)
Registered User

EviscEratoR's Avatar

Eu am propus sa jucam toti pe wgtour, nu sa intram toti in aceeasi echipa. Nu are nici o importanta daca suntem impartiti in 1000 echipe sau suntem toti in aceeasi. Ba chiar fiecare poate sa isi faca propria echipa(dureaza un minut). Intrebarea este vreti sa nu sa jucam si noi serios sc macar acum in ceasul al 12-lea ?? Inainte romanii nu aveau acces la internet atat cat doreau si nu puteau sa se afirme sau macar sa se faca cunoscuti ca bulgarii . Acum mai toti au macar dial-up. Sa va vad daca miscati ceva la sc si war3...

EviscEratoR is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2002, 17:54   #93 (permalink)
Registered User

deci pana la urma...cum ramane? apropo evi tu decand joci chestia aia beta...numai ai nici o treaba cu sc doar cu posturile..esti activ ) apropo ..rsl nu o sa mai existe..zicea cineva..ceva de pgl?

Old 03-05-2002, 22:25   #94 (permalink)
Banned

DeathAngel's Avatar

okappa .. o sa-i rog pe niste koreeni de pe acolo care-s mai in fata ca la urmatoarea editie sa-si puna niste nickuri romanesti(o sa le spun eu vro cateva)si sa aleaga la pays Romania ca sa fie steagu romaniei pe primul loc...... apropo nu v-ati mirat de ce pakistanul si celelalte tari arabe pe unde se vorbeste de bin laden erau in top pe wgtour... toti ciumetii care aveau chef sa joace la greu isi puneau o tara asa aiurea si un nick care ii venea atunci in minte..deci treaba cu steagul romaniei care va fi in top mi se pare o mare aberatie(e doar o parere personala oricum,poate diferita de a majoritatii jucatorilor romani)

Old 03-05-2002, 22:28   #95 (permalink)
Registered User

EviscEratoR's Avatar

Eu ma joc starcraft de ori cate ori am ocazia si timp liber. Din pacate in ultimul timp m-am jucat cam putin dar o sa incerc sa ma joc cam 10 meciuri pe zi pe wgtour poate poate ajung in top 16. War 3 ma joc ocazional sau deloc.
Rsl o sa existe cand o sa am bani sau cand imi face cineva pagina de web. Pgl va organiza sigur calificari pentru WCG.

Old 03-05-2002, 22:31   #96 (permalink)
Registered User

EviscEratoR's Avatar

Ok deathangel tu pune-ti steagul pakistan si joaca acolo sau mai bine du-te pe fsgs.
GG no re.

Old 03-05-2002, 23:56   #97 (permalink)
Registered User

heh...am vrut sa vad ce zici..:P si sa te oftic putin..poate asa o sa joci mai mult sc ...ca in wcg tre' sa ne calificam si noi...dar nu este chiar asa usor si ne tre jucatori cu experienta...si vroiam sa stiu daca te mai joci w3..care sincer...tot bw e dar cu gruntzi )
gg plz re

Old 04-05-2002, 15:35   #98 (permalink)
Registered User

bai distrusu-le mai taci in p00la mea odata ... nu vezi ca esti un cretin sinistru ? besi pe fsgs si joaca cu terminatii tai de acolo ca sa iti ridici nivelu` ... de inteligenta macar ...

Old 04-05-2002, 15:40   #99 (permalink)
Registered User

lolo...se baga si sonicu in seama ca de obicei ) nustu la ce te referi tu cu fsgs si terminatii aia...ca io ma joc numai pe east sau europa...si apropo..la sc fata de mine tu numai ai nici o treaba si nici nu ai avut..btw ce sa intamplat in rl3 ?
gg whynotre?

Old 04-05-2002, 19:29   #100 (permalink)
Registered User

SCViper's Avatar

Eu joc pe Europe, de regula seara, cu nickul SCViper. Dati si voi cate un mesaj daca sunteti online. Ma gasiti si pe IRC, pe undernet, cam 24/24 cu acelasi nick.

SCViper is offline    Reply With Quote
Advertisment
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules