![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Heroes of Newerth System Requirements Heroes of Newerth Beta Login Page Cereri invitaţii / beta keys Acest thread este numai pentru discuţii despre joc, cine mai cere aici key / invite primeşte ban ca bonus. |
![]() |
| | LinkBack (4) | Thread Tools |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Heroes of Newerth
Nu prea stiam unde sa postez despre jocul asta...ori la rpg's ori aici...in fine Jocul e facut mi se pare de cei care au lucrat la Dota (nu sunt mare fan) Scurtand povestea....am ramas cu un beta key in plus si vreau sa-l dau aici. Cine vrea beta key-ul sa-mi lase un PM sau adresa de mail etc. P.S Am doar 1 beta key ah, jocul arata cam asa -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am mai facut rost de un beta key. Get it while it's hot. As vrea totusi ultimul sa il dau unui fan DOTA... Last edited by mermerel; 08-07-2009 at 13:51.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Din ce am citit si vazut, jocul este o clona de DotA, practic e totul copiat din DotA (pana la nivel de skill-uri/eroi), singurele diferente vor fi grafica schimbata si suport mp online serios (ranking, servere, etc). Jocul e facut de cei care au realizat jocurile Savage, cu suport din partea lui IceFrog (tipu care se ocupa de DotA in prezent). Inutil sa mai zic ca as dori si eu un invite la beta, daca mai are cineva... ![]() Desi per total League of Legends mi se pare mai atragator, tocmai pt ca nu e chiar o clona de DotA pe fata si aduce destule lucruri noi. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
E bine si cu asta,insa deja incepe sa se umple de genul...demigod seamana,nu mult insa seamana cu dota..mai vine league of legends,si heroes of newerth.Nu ca nu ar fi de bine,insa totusi sper sa nu o dea in rateuri ca si cu demigod. Cam pe cand ne putem astepta la open beta...? | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Din punct de vedere al graficii, arata excelent, dar mai au mult de munca la balansat jocul. E mai greu sa gasesti jucatori, pentru ca dota e moca, dar daca e un pret bun si aduc mai mult lucruri folositoare, cum ar fi unele chestii care se gasesc in joc acum are destul potential.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Eu joc cu Black_Elf. Prima impresie nu e una chiar buna, intr-adevar grafica e foarte buna, dar trebuie inca sa ma obisnuiesc, mi-se pare ca viteza de reactie a eroilor este foarte mare, am jucat cu Behemoth (Shaker) si de fiecare data cand dadeam stun avea un delay destul de mare. De altfel blinkul la Magebane (Magina) este cam op are cooldown foarte mic si range imens. Acelasi lucru valabil si pentru Kelen. O sa fie o trecere destul de grea de la dota aici. Stilul ala minimalist care il are dota mi-se pare ca face jocul unic, parca mi-se pare cam incarcat jocul in momentul de fata si mi-a fost greu sa ma orientez. Pathfinding slabut, also nu am gasit optiunea de display health bars si am revenit la vechiul alt apasat . Asta e prima impresie, revin mai incolo cu alte impresii.
__________________ Life is a big RPG. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Black Elf ca sa vezi viata tot timpul apasa in joc pe ' si se activeaza health bar-urile. O sa te obisnuiesti dupa un timp, eu zic ca-i destul de bine facut. Mai au de lucrat la balance da in rest e ok...
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/494154-heroes-newerth.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Heroes of Newerth PC Strategy | This thread | Refback | 01-08-2009 01:30 | |
| Heroes of Newerth PC Strategy News | This thread | Refback | 31-07-2009 23:22 | |
| Heroes of Newerth PC Strategy | This thread | Refback | 31-07-2009 00:56 | |
| Heroes of Newerth PC Screenshots | This thread | Refback | 30-07-2009 23:50 | |