![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Dap, ai dreptate, vad ca au patchuit si eu... ia sa vedem daca pluginu de eu mai face figuri... Edit: Da tot face figuri. Traiasca GOA
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. Last edited by Lucifer; 23-10-2009 at 23:36.. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
salut, vad ca sunt pareri impartite la LoL asta , e cineva amabil sa-mi trimita la birligadaniel@yahoo.com o key pentru el? ... sunt pasionat de genu acesta si vreau sa vad daca este un improvement sau nu fata de dota , ma refer la gameplay si nicidecum la grafica (mai putin import, dar nu de lasat)...ms de atentie.
| ||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Este open beta, deci poti sa iti faci cont pe site EU League of Legends si apoi sa joci direct. Gameplay-ul seamana cu Dota (doar e MOBA) dar nu e o simpla portare Dota, gen HoN. Oricum, nu te astepta sa stralucesti din prima, doar ca ai niste luni, ani de Dota in spate, sunt cateva diferente sensibile.
__________________ Fii cinstit, fii cinstit, alunga gandul necurat... | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Nou erou care o sa fi implementat in LOL pe 30: Udyr http://mail.m.leagueoflegends.com/ne.../12/index.html | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg de ce jucati pe EU, e administrat de GoA ffs. Pe US mi se pare mult mai bine, administrat de cei care l-au facut, pingul este acceptabil (200) pentru un joc in care nu trebuie sa nimeresti cu Railul si are o populatie cat de cat ok pe toata durata zilei.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |