![]() |
| | #441 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Salutare. Daca mai aveti vreun beta key disponibil va rog sa-mi trimite-ti si mie unul pe kill_tec@yahoo.com. Va multumesc anticipat.
| ||
|
| | #443 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 | Beta key
Caut si eu un beta key pentru Hon de ceva timp si nu prea reusesc sa fac rost de asa ceva. Daca are cineva un astfel de key si nu aveti nevoie de el puteti sa il trimiteti la zoomzet01@yahoo.com. Multumesc anticipat. | ||
|
| | #444 (permalink) | ||
|
singura varianta care mi-a ramas ,sa caut pe old & respectable CG : rog pe cineva care are posibilitatea sa imi dea si mie un beta key , ma doare capu cat am cautat aiurea... sau poate facem un schimb de keycode-uri,ceva , am ceva joace - originale,desigur - pe care pot sa le pun la bataie ptr log online...e cam groasa treaba la mine,musai trebuie sa pun mana pe un key beta HON....mor de ciuda da sunt jdemii de oameni care au avut norocul sa isi ia un key,sa joace mai mult sau mai putin si,din diverse motive,nu'l mai joaca...
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #445 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
vreau si eu un invite va rog lover89sorin@gmail.com | ||
|
| | #446 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
As dori si eu o invitatie la puscaspuiu@rocketmail.com daca va rog ms.
| ||
|
| | #447 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
As vrea si eu o invitatie daca se poate, trimiteti pe red_gyuri@yahoo.com Multumesc. | ||
|
| | #448 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]()
__________________ In frână şi'n femei să n-ai încredere niciodată. | |||
|
| | #450 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
da-ti-mi si mie un key pls sa joc HoN dak ati primit! trimite-ti-mi la necumisu5000@yahoo.com . multumesc anticipat
| ||
|
| | #452 (permalink) | ||
| zoomzet01@yahoo.com - have fun. imanzxc@yahoo.com - have fun. Later edit: primeste 1 invite persoana care imi trimite prima un PM cu: Combo-ul imbalanced format din 4 eroi in versiunea 6.37 si 3 eroi care pot umple cel de-al 5-lea slot.
__________________ In frână şi'n femei să n-ai încredere niciodată. Last edited by Osmium; 03-11-2009 at 20:53.. | |||
|
| | #454 (permalink) | ||
|
Intrebari din DotA pentru beta key din HoN pentru ca sunt multi laudarosi: "joc de x ani dota" 6.37 e vestita pentru faptul ca un combo de 4 eroi + o alegere dintre alti 3 pe slotul 5 castiga jocul indiferent de skilul jucatorilor.Oricum,cine a rulat dota in perioada aia ii stie 100%.
__________________ In frână şi'n femei să n-ai încredere niciodată. | |||
|
| | #455 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Quote:
| ||
|
| | #457 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Va rog si eu dak aveti un key in plus, chiar as vrea sa joc HON, fiind fan dota ![]() bosti_calmera@yahoo.com | ||
|
| | #458 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 Location: Constanta |
As dori si eu invite va rog sa joc cu amicii mei! Multumesc in avans pentru ajutor. email: snoopafly@gmail.com | ||
|
| | #459 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
as dori si eu un key/invite ... cam din tot sufletul ![]() daca ma poate ajuta cineva ... as aprecia mult deoarece caut de cateva zile bune in disperare multumesc. respectm3@yahoo.com | ||
|
| | #460 (permalink) | ||
|
Am 6 invitatii pm me cu mail
__________________ I'm in a Coffin | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |