![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest | Tiberian Sun - - - Opinii
Ok, eu, sincer am fost dezamagit de westwood dupa dune2000 si dupa secole de starcaft, unde dupa ce mi-a facut sheperu' 6 divizii de hidre cu templari si doi reaveri am invatat ca nu conteaza numa' muschiu' cisi capu' eu nu prea vad ce pot sa aduca nou westwoozii in multiplayer. Eu imi adic aminte de jocurile de red Alert : imi faceam 50-60 de tancuri (cu rusii) si radeam tot. In dune 2000 situatia era la fel... Westwoodu' nu are pic de imaginatie... Postu' asta are rolul de a face un fel de sondaj...de ce credeti ca o sa fie marpha...de ce nu... stuff like that ------------------ http://www.prime-web.com/Ultimate20/tline.gif ...Hmm..ce o face chestia asta...?.. Quote:
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti, Romania |
Nu cred ca TS o sa fie prea marfa. Jocurile astea care se lasa asteptate ani in sir ba sunt cool si se vand zdravan (Starcraft) ba varza (Dune2000). Desi pe site-ul Westwood am vazut niste idei cool (transportoare subterane, aeriene, carriere ca in Dune) nu sunt idei noi, Dark Reign-ul avandu-le de acum aproape 2 ani. Si cand vad interfata aia de la C&C ma apuca nervii. Probabil ca o sa se vanda, ca prea il asteapta lumea, dar multiplayer nu cred ca o sa fie prea tare. ------------------ Radu http://quake.home.ro
__________________ Radu http://quake.home.ro | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Linistiti-va copii O sa se joace TS la greu. De ce cred asta ? Cind am vazut prima data Starcraft am fost foarte dezamagit. Serios. "Iar robotei d'astia, constructii, unde e marea diferenta care ni se promitea ? " - la fel au zis si multi altii care l-au vazut atunci - si uite, cu timpul, a ajuns unul dintre cele mai jucate in multiplayer. Nu v-a placut Red Alert ? Ca faceai "60 de tancuri cu rusii" si ardeai tot ? Si ce daca - a fost un super succes si s-a jucat la greu.Asa ca ... ramine cum am stabilit | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
De acord cu Peke, o sa se vanda si o sa se joace ... cat de mult? Mult ![]() Dar la Starcraft am avut o opinie buna de la inceput (eu care dupa Warcraft II: Beyond the Dark Portal am sarit direct la Age of Empires si imediat dupa, la Starcraft - deh, mi-am schimbat calculatoru` ). Parea ceva deosebit... cu toate acele obiective atat de diferite si cu schimbarea lor in mijlocul misiunii, dar mai ales imi placeau acele dialoguri intre personaje... plus ca briefing-ul era interesant.Apoi am intrat in editor cu gandul ca "sigur nu pot face eu astea, sunt in program, nu si in editor", dar... surpriza!!! Am vazut triggers-urile si am ramas blocat. Dupa mine e cel mai bun facut pana acum.
__________________ "We're all humans." Let's try to be more! "The chief obstacle to the progress of the human race is the human race." "If you're falling off a cliff you may as well try to fly, you've got nothing to lose." | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Dupa mine RedAlert-ul a fost o cadere fata de C&C in SINGLE_PLAYER.De ce ? 1.Filmulete mai slabe 2.Feeling la filmulete mai mic 3.Introducerea sucks fata de C&C Puteti sa ma injurati , e parerea mea .Da eu am ramas traznit cand am vazut prima oara C&C Dupa mine C&C+Dune2=taticii RTS [This message has been edited by cavver (edited 05 March 1999).]
__________________ Haideti sa haidem | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 |
Nu stiu ce sa cred de TS dar trebuie sa inoveze din nou, altfel ii maninca baietii de la Cavedog care dupa cum s-a vazut au idei noi(Total Anihilation) ... Dar sunt de accord C@C avea un farmec deosebit cind a aparut Homeworld se aude si de el ca ar fi tare de tot!!! chico | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Guest |
Muahahaha...Brava baietzi. Eu, sincer am jucat mai toate strategiile scoase la greu (in afara de TA-- nu prea mergea bine pe P133 ). De v'o un an si..., insa ma joc numa' star... de ce? are un farmec aparte.. sunetele sunt exact unde trebuie sa fie, cum trebuie sa fie si cate trebuie sa fie...unitatile sunt PERFECTE...Oricum acu' nu mai pot sa gandesc... Tocma' am vazut !!3!! Quakerite.... si cred ca ma faceau ele la greu (sau le faceam eu la greu...dar deh...sunt Gentleman) oops... am luat-o pe aratura... Oricum... daca nu foloseste si westwood-ul o chestie gen Battle.net ca sa scoata mii de patch-uri (deci sa se ia dupa jucatori) a fript-O! ------------------ http://www.prime-web.com/Ultimate20/tline.gif ...Hmm..ce o face chestia asta...?.. Quote:
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: - |
Marpha. Jumate din cei care au scris aici se refereau la singleplayer. In ziua de azi multiplayer rulez! Filmele dintre misiuni sunt splendide, dar pe multi nu conteaza. Daca TS va fi echilibrat se va juca. Neplacut ca l-au amanat dar de, Westwood e ocupat cu scos kk de genul Lands Of Lore3 (cu engine de 2) si Dune2000, supersuccesul lui peste.
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: - |
La Starcraft nu stiu cat cap trebuia. Totul se reducea la build order-ul perfect si la cine ajungea primul la nu stiu ce. Strategii de pe net. Putini oameni inventu ceva nou cu adevarat, marea majoritate jucau mecanic. Tocmai de aia nici nu stiau sa foloseasca unitati mai avansate, cum sunt carryer-ele protoss. Nu ma pricep mult la SC, dar stiu doar doi oameni cu adevarat inventivi la SC. Si nici macar nu erau cei mai buni. Restul sunt tocilari.
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
hai sa fim oameni seriosi! starcraft a DEMOLAT TOT absolut TOT! in domeniu. b.net-ul e genial si sa nu uitam ca blizzard a scos NUMAI LEGENDE! daca tiberian sun nu vine cu ceva stategii preluate din starcraft + ceva nou cd va fi bun de agatat de oglinda retrovizoare de la masina! CLAR!?
__________________ savu | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti |
Ce mai Jmecheru'le ? La Starcraft cu x carriere faci totu? Star nu e de gandit ? Pai joaca tu cu Shaperu (The Shaper aka Pepito) si sa vezi tu cum ti le face sau multi altii. Io am jucat cu el si il stiu de mult. Juca War II excelent, cu tactici si tot ce trebuie. Starcraft , daca joci cu unu care are strategia in sange o SUGII. Fie ca ai 1 divizie juma de carriere ca mai mult nu merge....ca daca are ceva marfa in baza, te face. Asa cum a zis si Brain Fukkah [DR], sa zicem ca 6 divizii de hydre fac o baza acceptabila(am jucat si io in jocu ala si Shaper nu prea avea nimic in baza in afara de 3 templari pusi pe 2 stanci in fata bazei....jucam pe Green VAlleys) si a facut 6 divizii fara sa-i intre in baza. In Red Alert nu prea puteai sa faci macar o farama de genul acesta. ASa CA.......
__________________ Long Live The Rhinos... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Starcraft "sucks" la grafica. Imi vine sa innebunesc cand vad mucii aia roz si tot felul de chestii portocalii(PRO). In rest sunetul e foarte "cool", poate cel mai cool. Toti zic ca in RA mergeau cu zeci de tancuri si radeau tot dar mie personal in multiplayer mi s-a intimplat sa fac chestii foarte cool cu ingineri si spioni, si apoi ce RTS era mai meserias ca RA la vremea lui? Starcraft a aparut la mult timp dupa RA. RA si C&C-ul mi-au placut mult asa ca astept TS cu sufletul la g.
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel and Virtual Performance Parts cockpit Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Desi grafica nu e tocmai "state of the art", jocul e excelent. Cel mai tare RTS care a aparut vreodata. Mucii arata dubios la inceput, da' te obishnuiesti repede. Apropo de Shaper, mai copii, nu zic ca nu joaca bine, e baiat mare si capabil, joaca RTS-uri din vremuri vechi, dar nu e chiar in halul asta de tare. Am jucat cu el de multe ori, dar din toti jucatorii pe care i-am vazut la noi, Shaperu' are cel mai mare fan club. Peste tot, Shaper in sus, Shaper in jos. Ziceti-i sa treaca si el pe forum, e un baiat capabil si simpatic.Evident, faza cu carrier-ele e o tampenie. Repet, din cateva sute de jocuri mp pe care le-am jucat cu protoss-ii cred ca am facut carrier-e de 4-5 ori. Ce e tampenia aia ca daca ai o grupa de carrier-e si apesi o data pe un battlecruiser moare? Da' ce, terranul ala e handicapat, are un singur bc cand alalalt are 12 carriere? Singura chestie tare la carrier-e e ca daca ai minerale fara numar sa-ti faci interceptoare, poti sa scoti un terran baricadat bine. (Poti sa-i faci liniile de turele) Atat. In rest, Carrier-ele suckeaza rau de tot. Scoutzii sunt mult mai tari in aer, si in rest, la sol, protosii nu duc lipsa de unitati tari. Si inca ceva, va rog, nu incepeti o discutie Starcraft vs. TA sau RA. ![]() ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucharest |
Raspunsul scurt:Ts va fi unlul din cele mai jucate strategii ale anului 99 Raspunsul lung upa sucesul cu C&C (care a fost primul joc de strategie pe pc )pentru cei care au creeat jocul a inceput o cursa contra cronometrului de a scoate ceva nou inainte de concurenta ... Dupa care au urmai alte sucese pt firma Westwood cum ar fi (un fel de urmare la C&C) Red alert ..... ![]() Dar jocurile s-au bucurat de asa un mare succes incat producatorii s-au hotarat sa faca add-onuri cum ar fi C&C Covert operations urmat apoi de lansarea Ra Aftermath si char Ra Cownterstrike .. ![]() Insa cel mai mare succes (cu siguranta va fi) Comand And Conquer II :Tiberiun sun care a fost anuntat inca de pe primul cd lansat(C&C) insa lucrarile la joc au fost amanate din cauza Ra ...Din fericire cei de la westwood nu au mai stat pe ganduri si dupa terminarea nebuniei Ra ului s-au apucat de Crearea celui mai ambitios proiect al firmei ....In momentul de fata jocul este in faza de testare(banuiesc pt ca au spus ca l-au terminat)si prima lansare oficiala s-a facu pe 19 dec(la Londra ) insa cu o sapt mai tarziu a fost retras din cauza unor buguri ![]() Din fericire pt jucator unitati noi exista multe cladiri noi exista iar grafica ne da pe spate(fata de C&C simplu) ASA CA TOTI GAMERI "OUT THERE"SA SPERAM IN LANSAREA CAT MAI CURANDA A ACESTUI JOC FOARTE PROMITATOR | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucuresti |
Primul joc de strategie ar putea fi considerat Dune2, daca nu Dune1, si nicidecum C&C, care a mai stat in pantecul lui Westwood ceva timp, de a avut timp sa iasa si Warcraft 1. Care, btw e mai vechi si el ca C&C. ![]() Si daca TS nu are ceva cu adevarat nou, o sa fie ca episodul 1322 din Marimar | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 |
Painere si BrainFucker, se pare ca-l cunoasteti pe Shaper. Jos palaria, un jucator de Starcraft de necomentat. Brainfucker unde joci tu contra lu' nea Shaperu? Painere,tu taci dracu din gura ca daca te prind p-afara te sparg.Dupa ce mi-ai facut faza cu cd-urile...si nu-i the shaperu aka pepito, ci pepito aka shaperu iar tu savu_mihai, ai fugi tu daca l-ai vedea pe shaperu cum joaca... | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Guest |
Apropos de carrierele protoshilor : (terran strategies only) First strategy :--------- E suficient sa-ti faci citiva ghosti cloakcked si sa dai lockdown pe ele. Apoi daca ai ceva BC-uri 2Yamato/carrier. Daca ai si un science vessel dai 1-2 EMP pe ele sa le lasi fara scuturi. Cum carrierele vin strins grupate ai ocazia sa iei shield-ul la mai multe cu un singur EMP. Daca preferi poti sa vii cu Goliatzii dupa ce le-ai dat lockdown. Second strategy:--------- Vii cu ceva BC peste care ai dat Defensive Matrix. Yamato over 1st-2nd carrier si ataci cu toate BC-urile o data cite un carrier. Daca mai ai energie si pentru EMP-uri totul devine piece of cake. I agree, carrier-urile sint foarte bune, dar e greu sa bati un terran doar cu ele. Numai bine, Marin. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|