![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Care dintre cele 3 parti vi s-au parut mai buna? (Si de ce?) | |||
| Homeworld | | 1 | 25.00% |
| Homeworld Cataclysm | | 0 | 0% |
| Homeorld 2 | | 3 | 75.00% |
| Voters: 4. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Homeworld 2: review, demo, movies |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #67 (permalink) | ||
| Guest |
Bai, ca tot veni vorba de Homeworld, stie cineva cum se poate duplica cd-ul cu pricina? Nu de alta, da' are vreo 710 mega si un cd normal numai 650. Am incercat sa scot demoul de la Pharaoh care e pe disc da tot nu vrea marlanul, cred ca veifica dimensiunea sau ceva in genul asta. Any suggestions?
| ||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Guest |
Acum ca pot sa vorbesc in cunostinta de cauza, zic ca Homeworld e un joc superb. Oricat as fi citit sau auzit de el , nu ma asteptam la asa ceva. L-am jucat pana la 6 dimineata (Khaleb ). Si muzica m-a dat pe spate si o caut disperat. Cel mai mult mi-a placut melodia acea corala (Agnus Dei) de la misiunea 2 parca. Este SUPERBA !Despre misiuni: Am ajuns la misiunea 9 si practic am si terminat-o. Astept sa vina colectorul (ma irita cat se fatzaie ala prin spatiu) si o sterg spre misiunea 10. Pana aici, mi-au placut foarte mult cum sunt realizate. La mis.8 eram suparat fleasca. Ii distrugeam navele intr-o veselie, dar veneau in continu. Pana la urma am abandonat, ca mai aveam cateva navutze. Dar am jucat-o a doua oara si am urmarit si cut-off-urile (prima oara le-am sarit). Atunci mi-am dat seama care-i problema si m-am pus cu Ion cannon frigate (vreo 5) pe inhibitoarele alea. Am terminat misiunea Magna Cum Laudae .Pentru cei care au probleme cu recunoasterea cd-ului: Daca vreti, va trimit executabilul de pe cd-ul meu. Ar trebui sa mearga. Mie mi-a mers cu cd-key dat de Tassadar (merci si eu, Tassy). ------------------ ATENTION ! ATTENTION ! ATENCION ! ACHTUNG ! This site is haunted. If you read this message, you are doomed. The Ghost had affected your computer and it will haunt your system to complete exhaustion. | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti, Romania |
1) am nevoie de exe kewl ca sa pot sa joc pe net!!! la spasm@@fx.ro cine poate! 2) uite strategia mea care merge MEREU. imi fac 20 interceptoare, 30 plasma bombers, si vreo 3 destroyere destul de devreme. fac si pana la 4 harvestere si-mi mut mothershipu' continuu. pun fightere in formatii de sfera. atat cu interceptoarele(pe normal) interceptoarele lor si corvetele pe urma. cu p-bomberele atat corvetele de pe acolo cu (hormal sau evasive). la putin timp dupa asta bag si destroyerele si celellalte capital shipuri cu care atat capital-urile lor si corvetele ramase. cu ce-mi ramane din interceptoare si p-bombere atat in sfera capital shipurile lor. la sphere figheterele stau in sfera in jurul tintei, in orbita geo-stationara si trag cu toata forta !!! de obicei merge, mai ales ca unii lameri ignora importanta corvetelor si a fighterelor si-si fac numai ion cannon frigates ;-) in rest... prefer 4 destroyere la 2 heavy cruiser ca destry. le pun in 2 grupuiri, unul sub inamic si unul deasupra si asa ii iau unde au armura cea mai mica, chiar dc se intorc dupa unul dintre grupuri. ...si mai imi place mut sa joc cu "carriers only" ;-) poate fac fan-site HW dc am chef si timp. | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Moinesti,Bacau,Romania |
Am si eu o intrebare: Voi cu care rasa jucati ? PS. Cara este recordul vostru in SP ? Al meu este terminarea jocului cu doar un singur reload si asta in ultima misiune. ------------------ Disrupter off line...
__________________ Disrupter off line... | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Frica de necunoscut , schimbare , etc. Poa' si pentru ca versiunea ripuita are ~niste~ ..ahemm.."probleme" si cei care s-au chinuit sa o dea jos au ~cam~ injurat, spart tastaturi, monitoare, parintzi etc. ..Nu cred sa fi-l jucat cineva si sa nu zica ca-i beton
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Bucuresti |
Bun joc... tot ce mi-as dori ar fi un mod mai simplu de a coordona squadroanele in 3d... cu toate astea pe la misiunea a patra m-am plictisit de moarte.. de ce draku nu pot sa faca shi ei un joc in care sa nu fi obligat sa joci un shir de scenarii, un joc de care sa te BUCURI, asha ca un Stars! cu grafica 3d shi tot restu... ar fi fost un vis SF asezonat cu LSD, cel mai bun joc de pina acu (cine a jucat Stars! shtie ce zic)... Ma rog... pina la coadã un joc marpha asha limitat cum e.
__________________ PzVID | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucuresti |
Cine a terminat campagnia stie ca in penultima misiune obiectivul consta in distrugerea unui inhibitor (sexual era sa zic) hyperspatial... Obiectivul in cauza este pazit de o sfera imensa de ion-cannon frigate... M-am folosit de salvage-uri din plin asa ca dupa doua zile si ceva de rabdare si hotarare aveam cu vreo 50 (si ceva rest) de ion-cannon frigates... Jumate am recyclat ca sa imi mai fac doua heavy cruisere plus ceva fightere si asa ultima misiune am terminat-o intr-o dupa amiaza cu minim de pierderi... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|