![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cica aici este un demo de Pharaoh urmatorul joc dupa Caesar 3. Site-ul asta este unul serios iar pe www.voodooextreme.com sau altele nu se zice nimic www.avault.com ------------------ babulu virusu on line | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Guest |
Bey Viruse!!! E veche.... de luni...marti... Am incercat si eu dar cind vazui` ca are vreo` 50M... Am lasat-o balta... Poate o pune careva (revista joace) pe CD... Vezi la: SURSA!!!! ------------------ Psssssst.... I`m not so dizzy ! [Mesaj modificat de Livache (modificat 08 Octombrie 1999).] [Mesaj modificat de Livache (modificat 08 Octombrie 1999).] | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
Shi daca tot sunt si eu in cercul jucatorilor, hai sa va spun despre ce mi-am luat eu azi: Pharaoh. Ziceau unii ca Pharaoh e o clona de Caesar 3.Doar ca din cate shtiu eu o clona e ce e ea, dar e shi un joc neoriginal shi inspirat dupa un altul al altei firme. Adica Darkstone (sa zicem) e o clona de Diablo. Doar ca Darkstone e facut de cine-o fi facut, iar Diablo nu trebuie sa mai zic de cine. Deja Pharaoh se exclude pt. ca e facut, ca si Caesar, tot de Impressions. Daca zici ca Pharaoh e clona e ca shi cum ai zice Diablo 2 e clona de Diablo, ceea ce nu se poate. Pharaoh e ca o continuare pt. Caesar, doar ca s-a schimbat decorul, deci si numele. O clona e de obicei mai slaba decat originalul. Insa mie Pharaoh mi se pare cel putzin la fel de bun ca Caesar. De fapt mi se pare asa de bun ca m-a tzinut in fatza monitorului aprox. 2 ore si jumatate de la primul joc. Ash mai putea scrie o groaza de argumente, dar e cam tarziu (1 noaptea) si oricum voi suntetzi de acord cu mine. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: BV, B |
Corect... faptul ca jocurile sunt create de aceeasi firma exclude din start termenul de clona. Joc Pharaoh de aproape o saptamana si de-abia am ajuns la misiunea 10. Putine sunt jocurile care reusesc sa ma acapareze un timp atat de indelungat. Primele misiuni (cele prezente si in demo) sunt practic aceleasi din Caesar si probabil de aceea a si aparut acesta opinie eronata. Daca ai rabdare si ajungi pe la misiunea 8-9 o sa ai ce vedea... Daca primele misiuni le poti termina intr-o ora-doua mai incolo vei sta cateva zile bune la una singura. La un oras de 10.000 locuitori nici nu o sa observi cum trece timpul. Acum joc sa-l termini, dupa aceea o sa-l incep din nou in incercarea de a cladi orase frumoase ![]() -------------------------------------------- Amon-Ra PS: Muzica este bestiala!!!!! [Mesaj modificat de Darky (modificat la 14 Noiembrie 1999).] | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Aici nu aveti dreptate, ca doar C&C 2 e cea mai cretina clona de C&C facuta .. Doar ca are grafica mai buna si e facut tot de Westwood il exclude ca o clona ? Nu conteaza deloc gameplayingul ?
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
Raiden cred ca tu nu faci diferenta dintre o clona si o continuare. Atat Tiberian Sun cat si Pharaoh intra la capitolul continuari. Faptul ca a nu stiu cata continuare este sau nu mai buna decat predecesorii sai nu afecteaza cu nimic titulatura. O clona este un joc facut de catre o firma dupa o reteta de succes a altei companii. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Da,fratilor e o clona,da' ce clona.Am terminat a doua perioada si sunt la regatul vechi.Il joc disperat.Nu am avut week-end,nici masa,nici casa.Doar calculator.Si Pharaoh!Iar dupa perioada arhaica devine cu adevarat beton.Jucati-l fratilor si nu-l intinati cu trainere sau cheat-uri.Faza cu fermele e geniala.
__________________ There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.The Grifter | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
LOL de trei zile sunt la misiunea a X-a. NU mai reusesc aia sa-mi termine o piramida . Si am 12.000 de locuitori... SA vezi batai de cap cand o sa incepi sa construiesti monumentele . SI NU E CLONA!!! ![]() --------------------------------------------- Amon-Ra | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Si ziceþi cã e miºto clona asta?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am jucat si io pana la a doua campanie pe la sfarsit si in afara de grafica nu am gasit nici o deosebire de Cesar3. Constructia monumentelor si recolta pe un an fata de aia din Cesar3 mi se par prea mici pentru un joc care are pretentia sa fie continuarea altui joc Nu stiu ce se intelege prin clona (fiecare intelege altceva) da oricum in afara faptului ca Impresionistii or shimbat texturile si cladirile nu am gasit nimic nou fata de Cesar 3. Ata ete.
__________________ "He's every employee's worst nightmare. He wasn't born mean and unscrupulous, he worked hard at it. And succeeded. As for stupidity, well, some things are inborn." | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: bucuresti ,romania |
eu astept sa apara continuarea la Pharaoh si sper sa fie cu dacii! PS:no fi el clona da e aceeiasi idee de joc ,macar puteau sa schimbe si ei mai multe chestii! ------------------ io-s peste tot
__________________ Dragut,sexy baiat istet,jucaus,plin de viatza,nebunatic.Nu caut nimik...doar ma laud ))
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: tzara visurilor frumoase |
Asta asa ca sa ajunga primul! HEHE
__________________ He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... When you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you... | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Stiu ca seamana foarte mult cu Caesar III dar nu stiu cum se face ca ma apuc de jucat si joc asa vreo 3-4 ore. Pauza 1-2 ore si dupa aia iar 3-4 ore. Si voua vi se intampla fenomenu' asta ciudat? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: tzara visurilor frumoase |
Da! In fine, fara pauza de 1-2 ore, si fara a doua repriza. 2-3 ore pe zi-cam atat si nimic altceva. Nu-i timp! ------------------ If you bebelieve in the light, it's because of obscurity, if you belief in happiness, it's because of sadeness, and if you belief in God, it's because of the Devil. (Enigma-Father X-Exorcist, Church of Notre Dame, Paris) [Mesaj modificat de Khaleb (modificat la 26 Decembrie 1999).]
__________________ He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... When you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you... | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|