![]() |
| | #25 (permalink) | ||
|
Ati reusit careva sa jucati addonul? Intradevar e cam dubioasa treaba, protectii f. urate ; pls, daca ati reusit careva sa-l jucati, dati un PM; am imaginea de Amiga 2004 si ma chinui cu ea de vreo luna.
__________________ Athlon 64 3200+/ Abit KV8-MAX3 / 512 DDR PC 3200 Kingston / Inno3D Geforce 6800 / HDD Maxtor 120Gb 7200rpm / Sony 52x / MSI DVD Writer DR4A / Sb Live 5.1/ HP DJ 3325 Printer / OEM 400W Case / Genius Wheel Mouse / Logitech DeLuxe Keybord / Silicon Graphics 21" Monitor / Win XP Professional SP2 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
no luck yet?
__________________ Athlon 64 3200+/ Abit KV8-MAX3 / 512 DDR PC 3200 Kingston / Inno3D Geforce 6800 / HDD Maxtor 120Gb 7200rpm / Sony 52x / MSI DVD Writer DR4A / Sb Live 5.1/ HP DJ 3325 Printer / OEM 400W Case / Genius Wheel Mouse / Logitech DeLuxe Keybord / Silicon Graphics 21" Monitor / Win XP Professional SP2 | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: ? |
Pana la urma se pare ca nimeni pe aici nu are addonu. Oricum eu am vazut ca addonu 2 la joc SF:Shadow of Phoenix (parca asa se numeste) a aparut in Germania sau Danemarca, eu astept sa apara si la noi pe www.gamesshop.ro editia Gold, jocu original + cele 2 addonuri. S-ar putea sa astept pana prin aprilie, dar oricum acum nu as putea sa ma ocup de el pt ca WoW Closed Beta imi ocupa tot timpul. Assasin daca afli cand o sa apara addonul 2 de la Spellforce da si tu un reply aici. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Spellforce 2 Shadow Wars
Greu de crezut ca s-a trecut asa usor cu vederea un asemenea titlu Eu am jucat si prima serie + add-onurile cu patima dar din pacate in Romania nu a avut un impact f puternic si vad ca nici 2-ul nu se bucura de o rezonanta mai mare Intr-o succinta descriere pot sa zic ca este un hibrid reusit de rpg&rts dar rpg-ul este pur si foarte consistent iar rts-ul just sweet Shadow Wars se bucura si de o grafica deosebita insa bine optimizata si care nu rupe sistemul in doua.Pe un 6800 Ultra se poate juca lejer cu toate setarile in high si very high. Eu zic ca merita incercat cel putin intr-o pauza de Oblivion o sa va prinda mai mult ca sigur http://www.gamespot.com/pc/rpg/spell...spellforce%202 go get it!
__________________ deep inside I found the other side | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
chestia care ma intriga pe mine e alta...gasesc prin campanie tot felul de buildings care sunt pozitionate altfel decat poti sa construiesti tu,si oricat am incercat n-am reusit sa construiesc altfel decat pozitia default a unei cladiri de aici mai pleaca si un alt neajuns ->shortcuturile dp tst nu sunt mappate in menu cu toate ca ele exista si sunt functionale si nici un .ini sau .cfg prin dir ca le poti edita manual in rest jocul e super ok
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Sunt destule (erau chiar mai multe in primul), dar nu ti se permite sa construiesti aproape de ziduri, copaci, dealuri, stanci etc. Practic jocu iti directioneaza tie mouseu spre un loc unde poti construi (ca si in primul). Plus ca fizica nu prea a fost concentrata pe partea de RTS. Cand arunca aia cu bolovani dupa tine, bolovanii continua sa te urmareaza in aer pana te lovesc. Un exemplu bun pt lupte era BFME 1/2. Unde luptele sunt f bine gandite, exista ideea de ratare, si multe alte scheme care fac luptele realiste. Constructiile cladirilor sunt f prost facute, cladirea se ridica din pamant practic spre deosebire de primu unde aparea scandura cu scandura, caramida cu caramida, iar cladirile sunt extraordinar de mici, un paladin aproape ca e cat o cladire. Grafica e superba, dar hartile nu sunt muncite. Un steag e mai detaliat de 10x decat usa unui castel. (si tot asa... turnurile, usile si alte chestii arata oribil). Partea de RPG e de retinut. S-a muncit ceva la ea(se vede). De la skill-urile structurate pe 2 tipuri si clasficate in mai multe ramuri (de la combat si magic ajungi la sub clase bine facute cu spelluri si abilitati dragute). Sunt o multime de questuri, unele sunt prostii de 2 bani, dar unele sunt chiar fff misto (exemplu questul cu jocul drakkan sau cum ii zice), in unele locuri dialogurile lasa de dorit, sunt simple si fara pic de stil, dar sunt si multe facute cu cap si multe comice (interesante unele discutii dintre caractere). Pacat ca party-u nu ti-l alegi tu direct, este influentat de ceea ce faci pe parcurs si dc unul din personajele noi moare " game over " :d . Se putea adapta un sistem gen DS, sa ai de unde sa-ti alegi caractere. XP se ia numai pe baza de questuri (imposibil sa iei altfel, la hoardele pe care le bati in unele locuri s-ar fi crescut prea repede) si se mai ia si la anumite challange-uri. Sunt multe de mentionat si mi-e lene sa mai scriu .Oricum jocu se prezinta f bine, nu ma asteptam sa se ridice la nivelu primului, dar... Cat am jucat a fost, bine structurat sa vad ce-mi rezerva de acu incolo (are cca 50 ore de joc, asa se lauda producatorii).
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
la partea de fizica nu pot sa te contrazic si da parca aveai mai multe upgradeuri in primul faza cu detaliile pe cladiri se simte cand joci 3rd person eu cel putin nu joc asa,la un zoom out 3x macar se vede decent si pe mine ma streseaza ca esti limitat dar cel mai tare ma enerveaza ca nu pot sa intorc cladirile cum vreau,sa am o asezare mai simetrica in fine...neajunsuri care le treci cu vederea
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Ai terminat questul cu jocul de Drakkar? Am ajuns deja la a 2-a harta dupa asta si tot nu am suficiente tiles sa o bat pe tipa dinaintea Clarei... Am gasit si Jester-ul dar tot sunt insuficiente.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Poate nu te descurci la jucat, cartile verzi le pastrezi pt jesterii ei knights pt dragons, kings pt knights si dragons pt kings. Atentie mare la culori si jesteru il folosesti pe gold dragon. Eu am batut-o cu toate cartile primite de la cei invinsi 3 de la questurile din oras si 1 gasita pe la elfi.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| http://www.gamespot.com/pc/rpg/spell...ml?sid=6151600 Mie mi se pare ca e scris doar pt a nu se spun comunitatea ca s-a trecut cu vederea acest titlu.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |