![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Spellforce 2 - Shadow Wars (TSearch how to)
sal am jucat cam jumate din joc si pot sa spun ca grafica e super (povestea e cu aceeiasi elfi, oameni, undead, orc etc) ...dar de la o vreme am inceput sa-l hackuiesc cu utilitarul TSearch si am reusit pana acuma sa schimb aurul si experienta avatarului (max level 30). Am o intrebare pt cei care stiu cum e cu TSearch asta : cum fac sa schimb "hitpoints/life" la eroi ? pt ca am incercat o gramada de metode si nu am reusit. Si alta chestie : exista vreo metoda ca sa dezactivez fog of war ala ? | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Tocmai l-am inceput, dar nu prea ma pot bucura de el deoarece foarte des sunt scos in desktop. Cateodata calculatorul pur si simplu se blocheaza si cateodata se aude "ding" si apare un mesaj de genul "Acces violation, the program must quit". Am un 6800XT si am incercat cu doi driveri video (91.28 si 84.43) dar tot degeaba. Stie careva de la ce pot provenii aceste erori ?
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| SpellForce 2: Dragon Storm anuntat @CG.ro. Oare iese ceva din el? Dupa cum arata topicul asta "Shadow Wars" nu a fost prea popular. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Pacat ca nu a avut mare priza la public, eu unul am gasit jocul absolut incantator... partea de rpg este excelent implementata, poti sa faci adevarate minuni cu un erou bine gandit... Mult mai bun decat primul spellforce (parerea mea). Din pacate ceva bug-uri m-au oprit de la al duce la bun sfarsit.. o sa mai incerc o data totusi, poate poate de data asta merge bine
| |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Incearca aici : http://m0001.gamecopyworld.com/games...tml#SpellForce 2 SAVEGAME
| |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Timisoara |
"uzezi" ori de un shadow pe care ti-l spawneaza nereushitu' ala de Harold sau cum ma-sa il striga, sau erou' preferat. te apropii pur si simplu de pct-ele marcate in mod vizibil langa turnuri, stai fo' 2 secunde pana se prinde cretinu', dupa care vei vedea un butoi care apare in mijlocu' punctului respectiv. face poc in fo' 2 secunde, deci e bine sa-ti iei prostu' de-acolo undeva intr-un loc mai safe | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Am intrat acum si am incercat sa stau pe langa toweruri,poate-poate,dar nu fac nimic proastele alea de shadow ![]() Se poate mai clar o explicatie PLSSSSSSSSSSSSSSS?
__________________ YD: Nikopol_69 Tel:0744.688199 - Orange 0763.907014 - Cosmote Last edited by Elfen Lied; 25-04-2007 at 18:20.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |