![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Vreau sa ma apuc sa-l joc, si intrebarea e: de la ce versiune de patch devine lipsit de bug-uri majore ? Am instalat 1.02 si am jucat tutorial-ul fara probleme pe setari grafice high. Ce ma intereseaza e sa nu ma intilnesc mai tirziu cu bug-uri majore, crash-uri, blocari, etc. Sau daca da macar sa mearga salvarile pe o versiune mai noua. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti |
Am jucat si eu Shadow Wars. L-am terminat, dar nu am gasit decat 9 din cele 10 pietre pt profesorul ala ... traznit. Desi sa terminat mi-a ramas o insula pe care nu am ajuns ( aia din stanga-sus ).Intrebarea ar fi daca stie careva sa-mi zica ce e cu a 10 piatra, pe unde as putea sa o gasesc. Tx! | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
M-am apucat si eu deabea acum de Dragon Storm. Am ajuns in Sevenkeeps si am misiunea aceea cu butoaiele cu praf de pusca. Am reusit sa iau un Shadow Slave dar nu`mi dau seama cum sa-l folosesc, sau cum sa pun butoaiele cu praf de pusa langa turnuri, praf m-au facut aia cat m-am plimbat pe acolo sa vad ce si cum sa fac. Multumesc. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Am si eu o intrebare legata de Mozaicul acela din SpellForce2 : The Shadows War,la Undead...intru imi zice sa pun o bucatica, o pun, iar dupa ce o pun dau space(skip) si ma da aiurea ... vazut de aproape...la inceput am zis ca am dat scroll dar nu a fost asa, nici nu ma prea pot misca,si daca o fac ma misc asa de aproape ca si cand ar intra jocul in mine ... am citit undeva pe gamespot despre mozaic, acolo imi zice ceva de genul ca dupa ce pun prima piesa apare un anumit nr de scheleti.. apoi iau de la aia alta piesa si tot asa pana la a 4 a. Imi poate da cineva un sfat ? Cand intru in joc ... scrie version 2.2 sau ceva de genul ... jocul e luat de pe torent si acelas joc este si pe dcc. Multumesc.
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
mda am reusit sa trec de chestia asta cu mozaicul dar acum intrand in portalul de la crater si vb cu acel schelet ce se afla langa el.. mi se blocheaza la fel ca la mozaic - la mozaic ca sa reusesti fara a se bloca camera jocului .. dai repede space(skip) si reusesti sa treci, numai ca aici la crater nu merge ... stie cineva ce pot face ?
| ||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
La spellforce 1.....cum creez soldati? tarani pot face dar soldati nu.Am construit baraca,de fapt toate cladirile,resurse am etc dar casnd selectez monumentul nu pot creea...ca in poza Am i missing something
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Dupa ce construiesti o cladire trebui sa bagi tarani in aceea cladire. Unele cladiri de ex: lumber mill cer 4 tarani ca sa functioneze la 100% altele, de ex forge au nevoie de 1 singur taran. Pe interfata la icoana cladirea apare exact de cati tarani este nevoie. Un hint util: inainte sa construiesti o cladire o poti roti si pozitiona cum vrei tu (apasand tst CRTL). Sa asezi cladirile a.i. tarani sa aiba cel mai scurt drum pana resurse.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
ooooo nu credeam ca o sa mai vad un spellforce...super news
__________________ Environment Concept Artist | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |