![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Nu am trecut de mis. 5 cu good campain si de evil m-am plictisit pe la a 3-a sau a 4-a. La good pe mediu mi se pare prea grea mis. 5, aia vin cu hoarda de pikemeni, uruk-hai si arcasi + worg raiders si eu am limita de 190 la trupe, trupe care nu pot fi decat calareti, arcasi calareti sau arcasi perpedes. Nu am reusit sa fac fata, si am incercat de cateva ori.
| |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
"cladirile prestabilite" zici tu , pai cum sa fie cladirile . Ia zi ,tu ai mai jucat RTS-uri pana acum ? [intoarcete la FIFA .............. Gameplay slab ? De ce ? Daca era joc scos de Blizzard toata lumea sarea si il elogia , cred ca aici e vorba de subiectivismul unora ! Daca nu e Blizzard atunci nu e RTS ! Gresit ! Grafica si gameplayu` sunt facute in asa fel incat sa redea atmosfera din film ! Armate imense................. care se bat intre ele ! Warcraft 3 , are farmecu lui insa e la fel de limitat si la cladiri si la unitati , plus ca e mai frumos cand ataci cu armate imensa [e si mai real ] ca in LOTR: BFME sau in AOE 1&2 ! Cand vorbim de RTS-uri nu ma refer la Medieval Total War si cele asemanatoare ! Alea sunt altfel de jocuri ! Alea prezinta o alta fata a strategiei ! Diferit inseamna si mai prost ?, eu cred ca nu ! Campania Single Player e foarte bine facuta ! La sfarsit zici ca jocu` e "boring" , asta spune un lucru : ori ai 10-14 ani si te-ai uitat prea mult la MTV si ai uitat limba romana , sau ai 10-14 ani si nu sti sa te exprimi in limba romana !
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. Last edited by Redy; 30-12-2004 at 03:30.. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
Am terminat Minas Tirith ! Misiunea mi se pare mult mai usoara ca Helm`s Deep ! Am iesit cu caii in ei si primu val aproape ca nu a ajuns la ziduri ! Valurile 2 si 3 cam la fel ! O baza am distrus-o de la inceput ! Secretu` ? Imperial guards [parca asa se numesc] + arcasi (cu armura) pe ziduri ! [ bineinteles toti aveau toate upgradeurile la maxim !Fiecare avea 2-3 misiuni terminate ! Daca reusesti sa ii ti sunt invincibili ! In celelalte misiuni aveam 3 grupuri de Imperial + arcasi care pazeau un outpost cucerit de mine ! am construit 2 fantani si o statuie[sau turn] si nu trecea nimic oricat de multi inamici ar fi venit ! Dadeam sa apere pozitia respectiva si asa castigau si experienta dar si aparau pozitiile cheie !
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Mda...eu n-aveam unitati Gondor din alte misiuni. Aveam doar pe Faramir cu un grup destul de mic care venea din misiunea aia din padure (cu Mumakil & shit) unde am avut o tactica mai ciudata ca sa castig si n-am putut pastra prea multe unitati. + ca nu mi-am pozitionat arcasii prea bine pe ziduri, foarte imprastiati :/
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Redy eu ma refeream la faptul ca nu poti construi cladirile decat in locurile alea speciale, nu poti sa le pui unde vrei tu, ceea ce este stupid. Da, mie faptul ca trebuie sa fac toate upgrade-urile cat mai repede si sa scot cat mai multe unitati mi se pare BORING. Si scuteste-ma cu profilurile tale psihologice Freud, ca habar nu ai tu la ce ma uit eu si cat de bine stiu eu limba romana. Data viitoare incearca sa nu mai te agati de un cuvant...Si asa cum Blizzard are reputatia ei de firma care scoate jocuri de calitate, asa si EA are reputatia ei de companie care scoate mai mult "arcade"-uri, sau jocuri adresate tuturor categoriilor de varsta (sa joace si ala' micu'). PS: Amice vezi ca eu nu am treaba cu FIFA, dar ce coincidenta, jocul este facut tot de EA. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
Cum am spus nu te-ai exprimat bine . Poate daca mai adaugai 2-3 cuvinte se intelegea mai bine ! Greseala mea !La faza cu cladirile trebuie sa vezi lucrurile in ansamblu ! Daca te legi de toate elementele jocului e o prostie ! Nu inteleg ce vrei tu ! Vrei sa fie mai real sau ce ? Si oamenii sunt jumatate decat cladirile . Si ce e cu asta ? Jocu` e mult mai bun decat War of the Ring scos de Vivendi ! Daca ar fi sa il compar cu warcraft 3 as zice ca implica o strategie mai buna in alegerea unitatilor decat war3 ! In war3 trebuie sa faci unitati cat mai repede sa dai buzna in baza inamicului cat mai repede si gata ! Si un joc care se vrea de strategie trebuie sa aiba si ziduri in jurul cladirilor ,lucru inexistent in war3 ! Plus ca nu ai jucat destul jocu` si nu cred ca intelegi ce trebuie sa faci ! E normal sa faci cat mai multe unitati ca doar trebuie sa ai o armata cat mai mare , nu ? Nu e normal asa ? Totul e cum iti alegi unitatile respective ! Zici ca misiunea 5 e grea ? Joci cumva pe easy si de aia nu poti trece de ea ? Vad ca insisti sa spui "Boring" ,pana la urma e treaba ta ,cuvantul "plictisitor" nu e la moda sa inteleg. Scuza-ma daca nu joci FIFA ,am gresit , trebuia sa spun NHL 2005 sau NBA 2005 . [cel putin asa lasi impresia ]
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Si a mai ce las impresia? Se pare ca stii tu mai bine ca mine ce joc si ce nu. Ca idee asa jucam campania medium, iar jocurile enumerate de tine nici nu le-am incercat si oricum nu vad care ar fi problema daca le-as fi jucat. Cat despre multi, eu pun pariu nu vei intalni vreodata acest joc la vreo liga profesionista gen PGL sau la vreun concurs gen WCG. Nu zic ca nu poate fi fun, dar fun era si Red Alert 2 si C&C:Generals.
| |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Kek, ai jucat mult prea putin din el... intr-adevar primele 10 misiuni nu sunt cine stie ce dar mai incolo cand iti da toate optiunile, upgrade-urile., unitatile... vorba lui Dark Knight sa ajungi la Helm's Deep sau Minas Tirith sa vezi acolo... super! Dark Knight, vraja lui Gandalf se numeste Word Of Power si matura TOT pe raza unui ecran aproape.
| ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Go redy. apropo... mai intra si tu pe msgr... ca nu te-am mai vazut. Cat despre joc. A fost misto dar nu puteam sa imi permit sa pierd o misiune si sa reincerc sa aveam loading time-uri de 15 minute... extrem de enervant
__________________ I'm sorry kiddies but this thread has become much like the special olympics, even if you win you're still retarded | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Joculeţul ăsta nu m-a impresionat deloc. Nu e nimic din ce nu am mai văzut până acum. Unităţi cu sutele? Rome Total War îi dă clasă (şi aici mă refer strict la iureşurile cu barbarii). Povestea? De ani de zile dau numai de Aragorni şi Legolaşi, de parcă alţii nu ar mai exista. După ce a apărut filmul, s-a dus dracului tot, au apărut "fanii" (indivizi care se descheiau la şliţ de câte ori o vedeau pe Liv Tyler în rochiţa aia transparentă ), şi au apărut jocurile. Care au preluat EXACT tot ce a fost în film (nu în carte ... s-ar fi obosit prea tare). Deci şi originalitatea poveştii s-a dus dracului. Puteau să ia Silmarillionul la mână şi să iasă ei cu o poveste. Nu trebuia să fie mai bună decât trilogia vieţii, doar altfel. De douăzeci şi ceva de ani ăia de la Lucas freacă licenţa Star Wars de o ia mama naibii şi nu au reuşit să mă enerveze la fel de mult ca Electronic Arts. Pentru că, din când în când, au deviat (sau i-au lăsat pe alţii) puţin de la filme, s-au jucat puţin prin universul Star Wars şi mi-au oferit şi altceva decât aceeaşi poveste reluată la nesfârşit. Cei de la Blizzard au decenţa de a-şi scrie singuri povestioarele. Warcraft-ul(primul), ca RTS, nu m-a impresionat până la lacrimi (văzusem Dune 2 înainte), în schimb l-am jucat şi l-am terminat pentru poveste (valabil şi pentru Warcraft 2 şi 3). La fel şi Starcraft-ul. Sistemul de construcţie al "bazei" e aproape idenic cu cel din Kohan 2 (da, şi acolo erau situate ziduri în jurul bazei), jocul e simpluţ (l-am jucat pe medium), nu mi-a pus prea mari probleme (şi amintesc, nu sunt un jucăîtor înrăit de RTS-uri), aştept un patch să mai balanseze puţintel lucrurile, iar dacă l-am omorât pe Legolas (die, fag!), mă aştept să rămână mort şi să nu mai fie nevoie să-l mai căsăpesc în alte trei misiuni (fază de cacao) Sincer, toate zorzoanele din Battle for Middle Earth (vezi eroii, punctele de experienţă), sunt puse acolo să dea impresia de adâncime (şi chiar reuşesc să te păcălească la început), dar după vreo două trei ore nu fac decât să mă plictisească. Pefer un Dawn of War la orice oră ... Sau un Spellforce. Jocurile ăstea mi se par undeva cu mult deasupra lui Battle for Middle-Earth. BME e exemplul clar de joc distribuit de EA. Licenţa de LoTR îi asigură că se va cumpăra, iar zorzoanele de care vorbeam mai sus, susţinute de o tonă de eye candy îi asigură că se va cumpăra în draci. Şi nu pentru că ar fi un joc genial (ăstea au încetat să mai apară de mult), ci pentru că marketing-ul EA şi-a făcut treaba cum se poate mai bine.
__________________ Daca seara te mananca in fund, dimineata te vei trezi cu un deget puturos ... | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Problema e ca partea de strategie nu prea am vazut-o, sau e prea slab implementata. Jocul in sine e captivant, mai ales pt fanii Lotr, dar pt un srateg maniac nu poate decat sa dezamageasca
__________________ When I was five years old I saw an insect that had been eaten by ants and of which nothing remained except the shell. Through the holes in its anatomy one could see the sky. Every time I wish to attain purity I look at the sky through flesh. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
LOTR: Battle for middle-earth nu are legatura cu seria Total War ca stil de joc. Jocu` e frumos. Si e un RTS clasic. Total War,Rome Total War e Tactical Real Time Strategy. Oricum e cel mai bun joc din lumea LOTR aparut pana acum. LOTR FME a fost facut cu licenta din filmele lui Peter Jackson nu are nici o legatura cu licenta din cartile LOTR.Nu aveau cum sa faca jocu dupa carti.
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Puncte in minus la LOTR ar fi multiplayerul care e foarte slab implementat + ca deja daca nu ai 1gb ram in multi devine foarte nasol! Am incercat sa jucam si : 1. Nu poti alege max population sa zicem 2. Trebuie aleasa harta cu grija nu poti face upgrade sa ajungi la castle de la corturi Deja rasele incep sa fie avantajate daca ai castel ai sanse contra evil daca nu nu prea mai ai...cel putin la inceput contra unui jucator bun... Daca jocul are un addon care sa rezolve multiplayerul cred ca ar fi chiar ok....
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Careva din TM pe aici care se stie ? We lack competitors...
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|