![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Tot am citi pe aci si am mai vb cu niste prieteni care-l joaca si din cat am inteles uruk-haii de ex sunt varza, pe cand si in film si in carte erau super meseriasi ( bine, Legolas si ceilalti agarici ii faceau varza , ca, deh, sunt personaje principale, dar restul..), asa ca va intreb: care este adevarul pana la urma?
| ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Ma chinui de zile bune sa joc BFME pe direct connect nu gasesc nici unde un utilitar ceva pt ca desi e engineu de generals ai mei (EA GAMES) sau gandit ca deh de ce ne mai trb noua direct connect. Si mam chinuit eu si sa fac VPN(Virtual private network) pe internet cu tunneling si ipuri de wan si tot nu mere nush fix din ce motive nu mere sa intru la celalalt pe comp si nici refreshu in joace hence no BFME ... ieri am fo la un all nighter de BFME in 6 si akuma mau apucat dracii ca nu pot juca de acas cu my pals ... careva vreo idee ??? oh and cut the bullcrap cu cumparati originalu pls ...
| |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Strategie
__________________ P4 3.2 ghz BOX LGA 775, Gigabyte 8I915P Duo Pro, 2x512 DDR 400 Kingmax TinyBGA, WD Raptor 36 gb, WD JB 80 gb, Leadtek 6600 GT, Winfast TV2000 Expert, DVDRW LG, DVDROM Teac 16x48, 500W Deluxe, 19" Philips, Genius 5.1 | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Super distractiv jocul pe skirmish/hard mode... singura chestie "enervanta" este ca ai-ul isi foloseste resursele nelimitate pentru productia de mass siege, o strategie care e foarte greu de batut mai ales cand AI-ul controleaza Isengard (in mp e la fel de ucigatoare strategia in mainile unui jucator...2 secunde de neatentie iar Gandalful tau de 6k coco dispare in abys ) O singura chestie nu am inteles, cum poti sa-ti upgradezi cladirile cu turnuri daca joci cu evil ? ps: hobitii aia sunt criminali in mp, fac repede de tot lvl up iar pe la lvl 9 iti indeasa 160 damage pe un caroi
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Super cool jocul - mai ales cand faci "charge" cu 4 trupe de knights cu toate upgrade-urile si la level 8-9. RUP tot. Sau trei trupe de tower soldiers in fata upgradati si in pozitie, plus 4 trupe in spate de archers/rangers/elves upgradati si cam pe la level 7-8, si ai o aparare aproape invincibila.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |