![]() |
| | #61 | ||
| Tocmai am terminat campania cu Necrons, jocul e bestial ( daca m a facut sa il joc pana la capat inainte sa termin CoH ) ii dau 9,5 ca merita si dupa ce termini de vizionat credits (cele de dupa ce ai terinat campania), la sfrsitul lor este un filmulet ce ma face super optimist pt continuarea seriei in 2007 Baetii aste de la Relic r the Best!!, CoH si W 40k DC is cele mai tari rts uri de anu asta (CoH sigur va fi rts ul anului); sper sa o tina tot asa si sa ne incante cu jocurile lor fenomenale si pe viitor...
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #62 | ||
| Exact, foarte tare jocu si eu tocmai am terminat campania cu Tau si am inceput cu Space Marines. Ma declar multumit si astept o continuare cat de curand.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #63 | ||
| Foarte bun Dark Crusade, dar nu e de 9+, are nişte scăpări destul de nasoale iar AI-ul unităţilor şi pathfinding-ul sunt la pământ comparativ cu CoH de ex, care e bazat până la urmă pe acelaşi engine, îmbunătăţit ce-i drept. T3h review will be available soon.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #64 | ||
| Am si eu o intrebare...Joc cu Tau..sunt la o misiune in care trebuie plasata o bomba,undeva underground.Cum o plasez si unde este bomba?Am ras cam tot ce era pe harta si necron tot apar de undeva... 10x Btw,tare jocul... | |||
|
| | #65 | ||
| Quote:
Quote:
, te duci in punctul de plasare cu eroul si ai o iconita cu o bomba atomica. ![]()
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti, ROmania | Quote:
... sa fim seriosi. Cat despre pathfinding coh are probleme mai mici dar le are si el. | ||
|
| | #67 | ||
| Raziel, CoH are probleme de pathfinding doar la vehicule, infanteriei nu văd ce ai putea să-i reproşezi, mai ales comparativ cu Dark Crusade. Karyci, corect, CoH e bazat pe Essence engine, ma bad.
|
| | #68 | ||
| Pt mine asta a fost ultima misiune , te duci in punctul de plasare cu eroul si ai o iconita cu o bomba atomica. [/quote]Am fost de n ori acolo...nu a aparut nici o iconita nicaieri... | |||
|
| | #70 | ||
| Ciudat...eu nu am vazut nici o iconita...Unde apare iconita? 10x | |||
|
| | #71 | ||
| Ori sunt prea obosit acum, ori sunt inapt rau de tot, am inceput campania cu Space Marines si nu reusesc sa castiga a 2-a batalie.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #72 | ||
| Quote:
trebuie sa fi rapid, mai ales cand te bati cu un adversar cu 2 baze Pacat ca nu au toate rasele un erou ca Necron Lord cu care distrugeam o baza de unul singur ![]()
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #74 | ||
|
|
| | #75 | ||
| cine mai are dow?? cine mai are instalat dawn of war ??Sa facem niste meciuri ![]() | |||
|
| | #76 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara | eu :P | ||
|
| | #77 | ||
| da un pm cu id daca chiar ai ![]() | |||
|
| | #78 | ||
| hai ma...chiar nu mai exista amatori ? ![]() | |||
|
| | #79 | ||
| Am si eu o intrebare ....am incercat sa joc multiplayer si nici eu nici cel cu care vroiam sa joc nu ne puteam alege toate rasele..avea la dizpozitie doar tau si necros...stie careva dece ?
__________________ Oare toate apele au culoarea innecului ?? | |||
|
| | #80 | ||
| Probabil fiindcă aveţi instalat doar Dark Crusade.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|