Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-03-2008, 21:25   #101 (permalink)
Registered User

Red_Dragon's Avatar

Quote:
Originally Posted by istrategie View Post
Stie cineva vreun site sau vreun magazin din RO unde as putea sa gasesc colectia cu toate cele patru jocuri?
Nu cred ca ai sa gasesti asa ceva in Romania cam greu cu jocurile de la THQ pe la noi

Red_Dragon is offline    Reply With Quote
Old 06-03-2008, 22:16   #102 (permalink)
Registered User

De ieri seara ma joc,am ales Dark Eldar insa am o impresie ca acele femei gen"seraphim" sunt mult mai puternice.Am cucerit deja prima planeta,momentan sunt pe cale sa cuceresc si a doua planeta mai am 4 misiuni din a 2-a,din punct de vedere al graficii,poate nu observ eu insa nu vad ceva imbunatatiri,rasele noi imi plac,adica place,caci numa Dark Eldar am incercat pana acuma.Per total jocul imi place,nu e ceva extra special,insa e binevenita aceasta continuare la warhammer

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 22:03   #103 (permalink)
Registered User

Am terminat jocul,cam scurt,din punct de vedere al dificultatii si nivelul normal mi se pare usor,cam de la jumatatea jocului incolo numa prin recruitments faceam treaba,nu mai era nevoie de dezvoltare prin baza,unitati samd,la cucerirea diferitelor rase era ceva mai greu insa mai mult de 50 minute nu m-o tinut nici macar o misiune.La restul cam 10-15 minute si castigam,depinzand de situatie.
Rasa dark eldar mi se pare exagerata,adica o singura unitate de-al lor,acel boss,care are o magie ce iti da jos mai la toate unitatile terestre viata,adica soldati,au fost multe ocazii in care pierdeam sigur,au venit hoarde si hoarde de soldati,am dat o magie cu acel boss..si hapt au picat cu totii instant

Old 11-03-2008, 22:08   #104 (permalink)
Registered User

Red_Dragon's Avatar

http://www.gamereplays.org/community...owtopic=348387

DoW 2 !! da, cred ca in 2 luni o sa vem anunt oficial se pare ca Starcraft 2 va avea concurenta serioasa

ps: nosferat, la final ce filmulet ai avut ?! tin minte ca la finalul lui DC au avut un spoiler pentru SS, poate e vre-un spoiler legat de DoW 2 !!

Red_Dragon is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 00:01   #105 (permalink)
Registered User

Nu o fost ceva film de prezentare,am fost cu dark eldar,a fost un mini film despre ei la sfarsit(cum au cucerit,macelarit oameni,si mai toti sunt acuma prizonierii lor..samd),si cam pe la jumatatea din credits,au dat in miniatura filmul din primul dawn of war,cand acei blood ravens parca se lupta contra la orci si ala reuseste in final sa ataseze steagul lor pe deal.Alt film nu o fost,sau ceva spoiler in un fel

Old 13-03-2008, 19:00   #106 (permalink)
Registered User

istrategie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Red_Dragon View Post
Nu cred ca ai sa gasesti asa ceva in Romania cam greu cu jocurile de la THQ pe la noi
Esti sigur. In media galaxy acum vreo doua saptamani erau company of heroes gold si dawn of war gold, asa ca de ce sa nu il bage si pe asta. Apare pe 21 martie. Daca il vede cineva va rog sa postati. Multumesc

istrategie is offline    Reply With Quote
Old 26-03-2008, 11:08   #107 (permalink)
Registered User

BanHack's Avatar

care face un Soulstorm(hamachi)?

BanHack is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2008, 17:30   #108 (permalink)
Registered User

istrategie's Avatar

DAWN OF WAR THE COMPLETE COLLECTION - 152 RON
http://www.*********.ro/index.php?ma...oducts_id=1962

Sa-mi spuna si mie cineva daca sunt de incredere baietii astia sa nu ma trezesc cu vreo surpriza.

Old 03-04-2008, 21:00   #109 (permalink)
Registered User

Arata foarte bine,mi l-as lua si eu daca as stii ca aia sunt de incredere.

jri2k7 is online now    Reply With Quote
Old 04-04-2008, 19:15   #110 (permalink)
Registered User

Patrauleacelmic's Avatar

Mi se pare si asta o rasoleala , totusi fata de primul si winter assault. Seria warhammer mi se pare in plina degradare.
Jocul original , Warhammer 40k Dawn of war respecta povestea din cartile Dawn of war. In concluzie are un storyline superb . De cand cu Dark crusade , jocul nu mai are storyline . Bataliile fiind niste skirmishuri urate cu calculatorul . Producatorii , in dorinta de a scapa de ideea de joc scriptat la sange , au omorat story-ul .
Soulstorm are filmul de inceput total stupid , in care naratorul imi spune cum s-a ajuns ca fiecare factiune sa ajunga pe una din cele 4 planete introducand fiecare fraza cu Probabily , maybe etc.
Ca strategie e inca bun , partea cu cuceritul teritoriilor/planetelor aduce la un nou nivel de gandire . Dar cand te muti pe alta planeta , sau cuceresti un teritoriu , factiunea care ocupa teritoriul respectiv ar trebui sa poate cere reinforcements de la provinciile alaturate. Ar fi fost frumos si un sistem de politica . Nu intlg de ce trebuia ca imperialistii sa se lupte intre ei , doar au acelasi Imparat . Nu-mi mai place ca iti dispar constructiile de pe provincea ocupata atunci cand ti-o ataca cineva , e adevarat e mai balansat jocul asa , dar total stupid
Concluzie : Un joc mediocru cu o grafica imbatranita , dar care ink te poate satisface daca n-ai ce face mai bun
A64 X2 3800+ Manchester BH-E4@ 2,6ghz (1.37v) + Scythe KATANA 2, Asrock 939dual-sata2, 4*512 Elixir 216(ddr432) 2.5-4-4-10 2T,ASUS 8800gts 320 ,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW

Patrauleacelmic is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2008, 19:35   #111 (permalink)
Registered User

istrategie's Avatar

De acord cu tine. Dark Crusade l-am terminat cu toate cele 7 rase, iar Soulstorm cu cele 2 rase noi si nu voi mai juca nici o campanie. In schimb joc cu un prieten prin direct IP (pana imi iau toate jocurile originale) si jocul e absolut extraordinar. Primele doua Dawn of War au fost cele mai bune jocuri de strategie datorita story-ului si gameplay-ului.

Old 04-04-2008, 19:57   #112 (permalink)
Registered User

Ca story nu mi se pare atat de ciudat ca sa se bata imperialii intre ei,mai ales ca sunt independenti unii de ceilalti(Space Marines primesc ordine doar de la chapter master,ig de la lord commander militant,sisters of battle de la eclesiarchy).
Ce ma seaca e ca pentru a le iesi faza cu harta strategica au renuntat la creearea unor misiuni unice si se bazeaza doar pe batai 1v1 si eventuala capital map,care e ceva de gen "distruge x cladire ca sa castigi,distruge yz cladiri ca sa iti fie mai usor).
Totusi jocul asta e facut special pentru partea de multiplayer si in multi este chiar exceptional.Ma gandesc sa mi-l iau de pe steam,ar fi cam 70$ in total.

Old 05-04-2008, 19:51   #113 (permalink)
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

acum am descoperit si eu universul DOW. din pacate, nu am avut timp de foarte multe, dar chiar mi s-a parut un joc super fain. acum citesc ca o sa apara si DOW2, ce sa spun, sper sa nu fie rasoleala.

LS is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2008, 13:17   #114 (permalink)
dum dum dum

DUMIDOTCOM's Avatar

am jucat aseara cu dark eldar si nu am reusit sa duc populatia mai mult de 11 iar la vehicule max 6! Oare pt ca sunt ff buni sa-i fi penalizat la nr de unitati construibile sau nu stiu eu cum? Cum la marines sunt upgrade-urile pt populatie la astia nu am gasit nimik pt asa ceva.

am gasit cum sa le cresc populatia ms

Last edited by DUMIDOTCOM; 06-04-2008 at 14:26.

DUMIDOTCOM is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2008, 13:47   #115 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by DUMIDOTCOM View Post
am jucat aseara cu dark eldar si nu am reusit sa duc populatia mai mult de 11 iar la vehicule max 6! Oare pt ca sunt ff buni sa-i fi penalizat la nr de unitati construibile sau nu stiu eu cum? Cum la marines sunt upgrade-urile pt populatie la astia nu am gasit nimik pt asa ceva.
La DE faci slave chambers d-alea ca sa cresti populatie.La max e ceva de gen 20 infantry/20 vehicles.

Old 07-04-2008, 14:19   #116 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LS View Post
acum am descoperit si eu universul DOW. din pacate, nu am avut timp de foarte multe, dar chiar mi s-a parut un joc super fain. acum citesc ca o sa apara si DOW2, ce sa spun, sper sa nu fie rasoleala.
My man... NU E!!! Iete ce screenuri au bagat beietii astia azi!! Oficial mi-e bine .... na,na,na,na,na,naaa

tomagabriel is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 23:18   #117 (permalink)
Registered User

Adrian800's Avatar

joc cu dark eldarii si acushi il termin dar ca story line e zerooooo
fatza de primele !!!

Adrian800 is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 20:48   #118 (permalink)
Registered User

snas's Avatar

dark eldari, mi se par cam prosti un pic, in primul rand am remarcat ca nu au turete dar au infantry de baza

yo joc cu orci dar am o problema, joc aprox 80% fara lideru meu, nu mi l da
joc la medium si mereu cand dau end turn ma ataca pe 3 teritorii am jucat de 10 ori o harta + altele, e enervant

snas is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2008, 10:55   #119 (permalink)
Registered User

populatie

salut ce trebuie sa fac sa imi pot face o populatie mai mare? cand imi zice pop full si pt fiecare specie in parte tre sa construiesti ceva...construiesc dar nimic! asa e jocu cu un nr limitat de populatie ?

ghido is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 22:38   #120 (permalink)

altceva's Avatar

Mi-e lene sa citesc threadul, intrucat nu sunt pasionat. Daca e cineva amabil sa-mi spuna si mie ordinea jocurilor din seria Warhammer. Vreau sa ma apuc si eu, n-am jucat nimic pana acum, vreau sa vad cum e. Si daca se poate si anul de aparitie al fiecarui joc. Multumesc mult.
PENTRU COPACI!!!

altceva is offline    Reply With Quote
Advertisment
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules