![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
cam greu cu jocurile de la THQ pe la noi
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
De ieri seara ma joc,am ales Dark Eldar insa am o impresie ca acele femei gen"seraphim" sunt mult mai puternice.Am cucerit deja prima planeta,momentan sunt pe cale sa cuceresc si a doua planeta mai am 4 misiuni din a 2-a,din punct de vedere al graficii,poate nu observ eu insa nu vad ceva imbunatatiri,rasele noi imi plac,adica place,caci numa Dark Eldar am incercat pana acuma.Per total jocul imi place,nu e ceva extra special,insa e binevenita aceasta continuare la warhammer
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
Am terminat jocul,cam scurt,din punct de vedere al dificultatii si nivelul normal mi se pare usor,cam de la jumatatea jocului incolo numa prin recruitments faceam treaba,nu mai era nevoie de dezvoltare prin baza,unitati samd,la cucerirea diferitelor rase era ceva mai greu insa mai mult de 50 minute nu m-o tinut nici macar o misiune.La restul cam 10-15 minute si castigam,depinzand de situatie. Rasa dark eldar mi se pare exagerata,adica o singura unitate de-al lor,acel boss,care are o magie ce iti da jos mai la toate unitatile terestre viata,adica soldati,au fost multe ocazii in care pierdeam sigur,au venit hoarde si hoarde de soldati,am dat o magie cu acel boss..si hapt au picat cu totii instant | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| http://www.gamereplays.org/community...owtopic=348387 DoW 2 !! da, cred ca in 2 luni o sa vem anunt oficial se pare ca Starcraft 2 va avea concurenta serioasa ps: nosferat, la final ce filmulet ai avut ?! tin minte ca la finalul lui DC au avut un spoiler pentru SS, poate e vre-un spoiler legat de DoW 2 !!
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
Nu o fost ceva film de prezentare,am fost cu dark eldar,a fost un mini film despre ei la sfarsit(cum au cucerit,macelarit oameni,si mai toti sunt acuma prizonierii lor..samd),si cam pe la jumatatea din credits,au dat in miniatura filmul din primul dawn of war,cand acei blood ravens parca se lupta contra la orci si ala reuseste in final sa ataseze steagul lor pe deal.Alt film nu o fost,sau ceva spoiler in un fel
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
DAWN OF WAR THE COMPLETE COLLECTION - 152 RON http://www.*********.ro/index.php?ma...oducts_id=1962 Sa-mi spuna si mie cineva daca sunt de incredere baietii astia sa nu ma trezesc cu vreo surpriza. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Mi se pare si asta o rasoleala , totusi fata de primul si winter assault. Seria warhammer mi se pare in plina degradare. Jocul original , Warhammer 40k Dawn of war respecta povestea din cartile Dawn of war. In concluzie are un storyline superb . De cand cu Dark crusade , jocul nu mai are storyline . Bataliile fiind niste skirmishuri urate cu calculatorul . Producatorii , in dorinta de a scapa de ideea de joc scriptat la sange , au omorat story-ul . Soulstorm are filmul de inceput total stupid , in care naratorul imi spune cum s-a ajuns ca fiecare factiune sa ajunga pe una din cele 4 planete introducand fiecare fraza cu Probabily , maybe etc. Ca strategie e inca bun , partea cu cuceritul teritoriilor/planetelor aduce la un nou nivel de gandire . Dar cand te muti pe alta planeta , sau cuceresti un teritoriu , factiunea care ocupa teritoriul respectiv ar trebui sa poate cere reinforcements de la provinciile alaturate. Ar fi fost frumos si un sistem de politica . Nu intlg de ce trebuia ca imperialistii sa se lupte intre ei , doar au acelasi Imparat . Nu-mi mai place ca iti dispar constructiile de pe provincea ocupata atunci cand ti-o ataca cineva , e adevarat e mai balansat jocul asa , dar total stupid Concluzie : Un joc mediocru cu o grafica imbatranita , dar care ink te poate satisface daca n-ai ce face mai bun
__________________ A64 X2 3800+ Manchester BH-E4@ 2,6ghz (1.37v) + Scythe KATANA 2, Asrock 939dual-sata2, 4*512 Elixir 216(ddr432) 2.5-4-4-10 2T,ASUS 8800gts 320 ,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
De acord cu tine. Dark Crusade l-am terminat cu toate cele 7 rase, iar Soulstorm cu cele 2 rase noi si nu voi mai juca nici o campanie. In schimb joc cu un prieten prin direct IP (pana imi iau toate jocurile originale) si jocul e absolut extraordinar. Primele doua Dawn of War au fost cele mai bune jocuri de strategie datorita story-ului si gameplay-ului.
| |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Ca story nu mi se pare atat de ciudat ca sa se bata imperialii intre ei,mai ales ca sunt independenti unii de ceilalti(Space Marines primesc ordine doar de la chapter master,ig de la lord commander militant,sisters of battle de la eclesiarchy). Ce ma seaca e ca pentru a le iesi faza cu harta strategica au renuntat la creearea unor misiuni unice si se bazeaza doar pe batai 1v1 si eventuala capital map,care e ceva de gen "distruge x cladire ca sa castigi,distruge yz cladiri ca sa iti fie mai usor). Totusi jocul asta e facut special pentru partea de multiplayer si in multi este chiar exceptional.Ma gandesc sa mi-l iau de pe steam,ar fi cam 70$ in total. | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
acum am descoperit si eu universul DOW. din pacate, nu am avut timp de foarte multe, dar chiar mi s-a parut un joc super fain. acum citesc ca o sa apara si DOW2, ce sa spun, sper sa nu fie rasoleala.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | Vand telefon LG KU580 | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
am jucat aseara cu dark eldar si nu am reusit sa duc populatia mai mult de 11 iar la vehicule max 6! Oare pt ca sunt ff buni sa-i fi penalizat la nr de unitati construibile sau nu stiu eu cum? Cum la marines sunt upgrade-urile pt populatie la astia nu am gasit nimik pt asa ceva.am gasit cum sa le cresc populatia ms
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! Last edited by DUMIDOTCOM; 06-04-2008 at 14:26. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
dark eldari, mi se par cam prosti un pic, in primul rand am remarcat ca nu au turete dar au infantry de baza yo joc cu orci dar am o problema, joc aprox 80% fara lideru meu, nu mi l da joc la medium si mereu cand dau end turn ma ataca pe 3 teritorii am jucat de 10 ori o harta + altele, e enervant | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Mi-e lene sa citesc threadul, intrucat nu sunt pasionat. Daca e cineva amabil sa-mi spuna si mie ordinea jocurilor din seria Warhammer. Vreau sa ma apuc si eu, n-am jucat nimic pana acum, vreau sa vad cum e. Si daca se poate si anul de aparitie al fiecarui joc. Multumesc mult.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|