![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
De ce va plangeti ma atat ? Ati vazut 2 filmuletze si 3 poze si deja ziceti ba ca nu-i inovator, ba ca n-are grafica...Daca iesea ceva total nou ...gen un mmorpg (doar exemplu) toti ati fi zis huuaa, au stricat jocu etc etc. Daca faceau grafica next-gen, ultra realista etc, v-ati fi plans pe zeci de pagini de forum ca nu va merge pe gf 4400. Nu aveti cum sa stiti ce si cum va fi pana nu il jucati. Nu am citit eu chiar tot dar din cate am inteles nu au negat cu desavarsire existenta unei noi rase ...doar ca nu au zis nici ca o vor introduce. Deci s-ar putea s-o bage, s-ar putea sa nu ... Just wait and see
__________________ ics | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth |
Pagina de pe wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Starcraft_2 Si anuntul de pe gamespot: http://www.gamespot.com/news/6171170.html Intr-adevar, trebuie sa le dam Blizzard-ului cel mai mare credit si de data asta, chiar daca a lansat si titluri mai putin reusite sau cu succes mai mic. Macar pt. revenirea (tarzie ce-i drept) la universul Starcraft si tot merita toata aprecierea. In alta ordine de idei, cred ca de vreme ce se discuta despre DX10&stuff, cred ca cerintele hardware vor fi mult peste cele ale Warcraft III. Chiar e interesant de vazut cum va rezolva Blizz animatia 3D fluida a multelor "controale" de zerlingi, marini & co | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Quote:
Nu inteleg frica majoritatii, consider ca au procedat mai bine prin pastrarea liniilor generale originale. Cum s-a mai zis, nu repara ce nu e stricat. Iar de grafica, blizzard au fost intotdeauna low-pc friendly, nu cred ca vor fi probleme in aceasta privinta.
__________________ Ma leshi?™ | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
exista multe lucruri la SC 1 care pot fi imbunatatite in SC 2... astea....pe langa noi unitati si noi abilitati ale celor existente din SC 1 ma fac sa cred ca nu va fi doar un boring sequel ci un joc nou..care ma va tine asa cum m`a tinut primul ..ani de zile in fata pc ului ![]() probabil cu aparitia jocului...vor fi multi romani care isi vor cumpara jocul si asa vom intra si noi in lumea normala..acolo unde platesti pentru ceva ce altii muncesc sa faca...si tot blizzard o fac (cu aparitia wow si w3-dota a inceput si moda jocurilor originale pentru romani)
__________________ vand/schimb jocuri de xbox360 | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
daca si la jocul asta vad interfete pe juma de ecran cred ca fac o criza. arata decent pozele dar cand vad interfata aia mare cat toate zilele pe care nici nu o pot inchide sau micsora ma apuca fandaxia. mai da-o in pisici de treaba suntem in anul 2007, se pune accent pe viteza in joc. ce viteza sa am daca nu vad suficient din campul de lupta? a, sa imi iau eu monitor de xxx inchi, mersi. super tare. sper sa ma insel insa dupa supreme commander unde tot asa penala era interfata, nu am mari sperante, desi blizzard e blizzard si nu prea dau cu mucii in fasole. | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Am colectionat toate filmuletele de gameplay, cele neoficiale de pe youtube, care se vad/aud mai bine decat cele postate de Redy: http://www.jucaushii.ro/wow_news_104..._oficiale.html | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
| Quote:
Am vrut sa dau alte quote-uri la toate posturile cretine care au aparut pe aici descriind tot ce se poate mai rau despre SC II si Blizzard dar prea sau inmultit tampeniile de care trebuia sa tin cont si sa comentez asupra lor. Concluzia zilei. Video Teaser. 10/10. Gameplay inregistrat cu shitty handycam plus upload pe youtube. 7/10. Maine vedem adevaratul gameplay de la Blizzard si va spun de pe acum ce nota am sa ii dau. 10/10. Jocul arata bestial. Toti cei care spun sau striga altceva inseamna ca in viata voastra nu ati lucrat cu *creioane colorate*(editari video, photoshop, programare, maya etc) in mana si PUR si SIMPLU nu sunteti in stare sa recunoasteti calitatea si frumusetea unui lucru nici daca sunteti serviti cu ea pe un platou de aur. Eu sigur o sa imi iau jocul in original. Daca cu 10 ani in urma nu mi-am permis ei, acum imi permit. Single player, Cinematics, abia astept. Multiplayer? Sunt prea batran sa mai umblu prin cluburi si sa devin ceea ce a am fost pe vremuri in SC I. E timpul generatiei mai tinere sa faca asta. Dar un Single Player? Abia astept. Regards.
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Urmarind secventele din joc incep sa cred ca o sa fie BINE Din ce vad se pare ca unitatile se misca mult mai repede decat in War3 iar interfata si selectia lor este f. buna. Sunt curios cum e controlul la un numar ridicat de unitati, mai ales daca e mai greu acum -datorita engineului- sa faci micro cand ai trupeti, tancuri, tripozi si zburatoare. Edit: sper sa nu se suprapuna si sa se faca haos pe ecran de nu intelegi nimic .. PS: Scootie, El_Cid are dreptate. "Miezul" va fi battle-netul, unde am de gand sa activez.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Vrei sa spui de acasa? Pff. Tot farmecul battle.net-ului era sa stai cu prietenii tai intr-un club cu toate calculatoarele rezervate si sa strigi in toiul noptii: NUUUUKE!!!!!.....(iar eu intotdeauna lansam doua )
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Jocul arata bine si imi place,din ce am vazut in filmulete protosu e cam tare.Cred ca o sa bage 4-a rasa Xel Naga.Si nu vad ce tot se vaita unii care spun ca nu pot fi balansate 4 rase in starcraft 2,probabil nu au jucat warcraft3.Totul sta in micro si cat de bun esti
| |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |