![]() |
| | #2542 (permalink) | ||
|
Mie imi plac laserele, fac bataliile mult mai spectaculoase. Si in plus, oricum poti pune shortcut-uri din tastatura pt fiecare squad de al tau, nu e ca si cum ai cauta fiecare unitate de a ta cu varful cursorului, in mijlocul unei lupte aglomerate. My 2 cents.
Last edited by Dead Ghost; 13-10-2008 at 00:28.. | |||
|
| | #2543 (permalink) | ||
|
Eh, uneori la imbulzeala mai uiti si sa le pui pe control. Nu suntem toti pro-gameri, mai ales la o miuta in lan unde se trimite grupa mare. Daca ai nevoie de un scv din gramada cu purcei in timp ce tot poporul isi rupe capul in jurul lui, e mai greu sa-l vezi printre toate petardele alea...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #2544 (permalink) | ||
|
Si acum vom astepta 5 ani sa vedem si episodul cu protosi. Ce prostie. Blizzard nu au auzit de dvd-uri dual layer sau blueray disc care peste 2-3 ani sigur va fi mai accesibila ... vom ajunge sa vedem un joc cu grafica depasita in momentul in care va apare. LE: Se pare ca noul trailer de la Blizzcon preceda intamplarile din .
__________________ Si eram sigur ca aveam ceva scris in semnatura... Last edited by Scootie; 13-10-2008 at 11:13.. | |||
|
| | #2545 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu sunt super-super dezamagit de faza episodica a star2-ului. eu nu ma joc mp, eu sunt fan sp si atata joc. sa stau sa astept episoade mi se pare penibil, pt ca nu sunt ei in stare sa scoata o campanie sp decenta. jenant. parca ziceau ca e gata-cand e gata, acuma s-au sucit, vor sa il grabeasca dar nu vor sa ii scada calitatea.
| ||
|
| | #2547 (permalink) | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth |
Tinand cont ca un RTS este gandit in primul rand pentru modul multiplayer, putin imi pasa ca se amana lansarea campaniei. Chiar daca SC II ar fi fost multiplayer-only, si tot ar fi fost aproape 100% pe gustul meu Poate ca as fi regretat putin nu atat story-ul, cat mai degraba acele cinematics marca Blizz.Pentru cei dezamagiti ca se va lansa in 3 etape, nu au decat sa astepte lansarea celei de-a 3-a parti, si abia atunci sa-si ia tot jocul | ||
|
| | #2548 (permalink) | ||
| Quote:
Am bolduit ce mi s-a parut important. | |||
|
| | #2550 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) Join Date: Nov 2002 Location: Buc Harest |
Cred ca problema e pusa gresit. Cu siguranta fiecare "expansion" aduce unitati noi pentru multi si o poveste, o gramada de misiuni si cinematics proprii, nu vad de ce ar trebui sa fie pe gratis. Pana la urma cei care joaca pentru single player au parte de cateva zeci de ore de calitate blizzard de care sa se bucure (x3 fata de un singur joc). In final cred ca noi, userii, castigam iar concurenta blizzard pierde (jucatorii fiind pusi in situatia intre a cumpara next SC expansion vs. C&C sau ce RTS mai apare - probabil anual). Cate jocuri cumparati pe an si de ce dati banii pe ele (adica ce va face sa platiti pentru un joc si pe altul sa il piratati)? In plus vreti gratis ce e pe bani? Nu conteaza cati bani fac Blizzard din jocurile lor. E ca si cum ai plati pentru aceeasi paine diferentiat dupa salariu . Panic less.
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #2551 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
mi se pare chiar naspa ca jucator sp sa nu pot juca cu toate rasele in fiecare din cele 3 jocuri. dar in schimb imi baga 30 de harti, pai sa imi bage 10 din fiecare in fiecare din cele 3 jocuri, si e mult mai ok. te si plictisesti sa joci cu o singura rasa 30 de harti. poate am inteles eu gresit insa. si poate au ei niste idei care fac temerile mele sa fie nejustificate, ca adevarul e ca mereu s-au gandit bine, per ansamblu. | ||
|
| | #2552 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2554 (permalink) | ||
|
Nu cred ca interesa pe nimeni de aici cat ai cheltuit tu sau Flame pe jocuri. Pana la urma nici nu conteaza daca fiecare din acest expansion va costa full price (59) sau add-on price (~29), oricum nu moare nimeni daca va da suma asta o data la 1-2 ani, pe expansion-urile de la Starcraft 2. E vorba doar de principiu. In loc sa mai lucreze la el un an si ceva si cand il scot, sa il scoata full game, cu toate cele 3 campanii, prefera sa il fragmenteze, pe motiv ca sa scoata prima campanie mai repede. Si ma indoiesc ca e de dragul fanilor, nu de altceva, dar pana ieri motto-ul Blizzard era "when it's done". | |||
|
| | #2555 (permalink) | ||
|
Half-Life style! Probabil au aruncat un ochi in ograda vecinului Valve, si au vazut ca baietii aia au succes cu respectiva tehnica. Au preferat sa faca si ei! Sa vedem daca le iese! Oricum, inca o bila neagra pentru evolutia proiectului Starcraft 2!
__________________ the more I practice the luckier I get | |||
|
| | #2556 (permalink) | ||
|
Eu cred ca are mare importanta cat cheltuie fiecare pe jocuri, tocmai pentru a face diferenta intre plangaciosii care oricum il vor downloada de pe net dar nu ezista sa urle in gura mare ce strategie naspa are Blizzard si ca ei nu vor putea downloada toate 3 campaniile odata. Sunt de acord cu tine referitor la preturile expansion-ului.Dar ce ne facem cu cei care vor dori sa cumpere DOAR campania cu zergii de ex?
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #2557 (permalink) | ||
| Taw, inteleg unde bati, dar tare am impresia ca dupa tine cei care se plang, automat nu il cumparau si sunt doar niste "plangaciosi", iar cei care il laudau si se udau la fiecare Blizzard announcement, il cumparau indiferent. Nu exista si cale de mijloc? Sa fii fan si sa vrei sa le cumperi jocul, dar sa le critici deciziile (justificat sau nu) in acelasi timp? Acum ce mai ramane, sa ne punem buletinu pe forum, alaturi de chitantele de la jocurile cumparate? Sa fim seriosi... Cat despre cei care vroiau doar o campanie anume, din cele 3, mi-e tare greu sa cred ca cineva care juca SC2-ul pt poveste, ar fi vrut sa joace doar partea cu zergii (ca ex), adica sa afle doar o parte din povestea completa. MP-ul oricum e relativ complet, indiferent de ce campanie/expansion alegi. Last edited by Dead Ghost; 13-10-2008 at 17:54.. | |||
|
| | #2558 (permalink) | ||
|
Am inteles ca cost per game 60$. Misiunile single player vor fi pentru fiecare cam 26-27 de capitole. Apoi in 2010 se va vinde frumos la golden pack la 100$.O porcarie de marketing pentru a face mai multi bani. Si in 2011 cred ca baga expansionul xlnaga si gata au o vaca de muls pentru inca 10 ani.
__________________ ... ne naştem, trăim şi murim ... | |||
|
| | #2560 (permalink) | ||
|
Yep, 30 de misiuni impartite pe 3 rase suna mult mai interesant decat 30 pe o singura rasa. Un expansion putea fi lansat la vreun an diferenta cu inca 30 de misiuni si uite asa aveam o poveste completa si unitati noi dintr-un foc. Poate n-au oamenii forta de munca...in loc sa investeasca intr-o extindere serioasa a departamentelor de development s-ar putea foarte bine sa fi ramas la 40-50 de oameni ce petrec 7 ani la un joc, uite asa tin costurile joase si maximizeaza profiturile. Eu cel putin nu inteleg cum in Warcraft 3 a fost posibila realizarea a 4 campanii pe langa introducerea a 2 rase noi si schimbari majore la unitati, introducerea eroilor etc, iar in SC 2 nu sunt in stare sa creeze 3 campanii la 3 rase extrem de asemanatoare cu alea din primul joc. S-a reprofilat compania intreaga pe WoW si au uitat de alte proiecte, nu se mai gasesc oameni capabili, au renuntat la a realiza jocuri complete sau au luat si astia calea EA-ului ? Ramane de vazut cat timp le va lua sa lanseze campaniile. Ar fi inacceptabil sa stea mai mult de 6 luni la treaba asta.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/88825-starcraft-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft 2 PC Screenshots | This thread | Refback | 09-10-2008 00:14 | |
| Starcraft 2 PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:25 | |
| Starcraft 2 PC Downloads | This thread | Refback | 01-10-2008 00:22 | |